Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Albánsko

Diamma Resort
★★★★

Veľmi dobré9.2
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Diamma Resort - Diamma Resort - Albánsko Durres - letecký zájazd  - 1 Diamma Resort - Diamma Resort - Albánsko Durres - letecký zájazd  - 2 Diamma Resort - Diamma Resort - bazén - Albánsko Durres - letecký zájazd  - 3 Diamma Resort - Diamma Resort - bazén - Albánsko Durres - letecký zájazd  - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnatá pláž, ktorá sa nachádza priamo pri hoteli s pozvoľným vstupom do mora. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícií zadarmo.

Centrum

Centrum v meste Durrës sa nachádza približne 13 kilometrov od hotela. Do centra mesta môžete využiť miestnu dopravu alebo taxík. 

Bazén

V areáli hotela sa nachádza bazén s oddelenou časťou pre deti. Pri bazéne sú k dispozícií ležadlá pre dospelých, ležadlá pre deti a hojdacie siete.

Od letiska

Medzinárodné letisko v Tirane je vzdialené približne 45 kilometrov.

Poloha

Hotel situovaný v turistickej časti mesta Durrës priamo pri pláži a promenáde približne 13 kilometrov od centra a 45 kilometrov od hlavného mesta Albánska.

Internet

K dispozícií je WiFi pripojenie v celom areáli hotela.

O hoteli

Hotelový rezort bungalového typu, ktorý je obklopený zeleňou nachádzajúci priamo na pláži. Je vhodný pre všetky vekové kategórie a rodiny s deťmi. 

Ubytovanie

Ubytovanie je v dvojposchodových bungalovoch s možnosťou jednej alebo dvoch prísteliek, na vyžiadanie sú k dispozícií rodinné izby s oddelenými spálňami. izby sú vybavené kúpeľňou, sušičom na vlasy, klimatizáciou, SAT TV, telefónom, WiFi pripojením a chladničkou. Izby majú balkón alebo terasu. 

Stravovanie

Koncept All inclusive, ktorý zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme bufetu, popoludňajšie občerstvenie, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase určenom hotelom. 

Služby

v hoteli je k dispozícií zmenáreň, úschovňu batožiny, salón krásy. V rámci areálu sa nachádza medicínske centrum, požičovňa automobilov a parkovisko. Pre najmenších hostí hotela je k dispozíicí detské ihrisko.

Nákupné možnosti

V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádza plážová promenáda, kde sa nachádzajú obchody, kaviarne a reštaurácie. 

Domovská stránka

http://www.diammaresort.al/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.2
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.5. 2018 o 14:04
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Nádherný výhľad. Reštaurácia je blízko mora. Jedlo je vynikajúce a personál je super. Izby majú nádherný výhľad. Ceny sú nízke. Myslím si, že Diamma je najlepším výberom v Durrese.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 21.5. 2018 o 14:03
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Malý čistý nový hotel s niekoľkými domčekmi v borovicovom lese v blízkosti krásnej piesočnatej pláže priamo cez ulicu. K dispozícii je dostatok lehátok. Hotel neponúka plážové uteráky. Nie je veľa výberu jedla, ale vždy je dosť. Malý výber dezertov, ovocia, melónov, broskýň. V reštaurácii nie je kakao a horčica na raňajky. Maslo sa roztopí, nie na ľade. Chýbal nám aj popis jedla, takže neviete, aké jedlo to je. V bare pri bazéne nájdete alkohol a nealkoholické nápoje. Káva nám nechutila. Ak máte radi dobrú kávu, musíte si kúpiť espreso za približne 0,80 €. Odporúčame navštíviť mesto Durres, krásne mesto s lacnými obchodmi. Môžete použiť autobusovú dopravu za 0,40 EUR. Veľmi silná hudba od 21 do 24 hodín !!! Vrátil by som sa, boli sme spokojní. Albánsko je pekná a veľmi lacná krajina.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.5. 2018 o 14:00
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Je to veľmi pekné miesto. Izba čistá a príliš veľa priestoru. Pekný bazén a vynikajúce jedlo. Boli sme tu 7 dní s rodinou a sme veľmi spokojní so službami. Raňajky boli veľmi rozmanité, omelety, croassanty, rôzne ovocné šťavy a veľmi dobrá káva. Vďaka Diamma Resort. Budem rád, keď sa sem budem môcť vrátiť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.5. 2018 o 13:58
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Krásne, elegantné miesto vo veľkej oblasti na pláži Golem. Jedlo a služba bola skvelá. Náš personál bol úžasný - dobre vzdelaný, s mravmi a veľmi užitočný. Odporúčam toto miesto.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 21.5. 2018 o 13:47
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Ubytovanie: skvelé v krásnom prostredí, každý deň upratané. More: nie je úplné čisté, ja tam piesok. Pokojné a teplé, potom bola jeden deň búrka a začali vlny, fúkal vietor, more sa ochladilo, pre dospelých v pohode, pre deti, už to bolo horšie. Strava: malý výber, sladké málo a len piškótové buchty, popoludňajší snack nič moc, ale chuťovo kuchyňa bola dobrá Výlety: pre malé deti vôbec, pre dospelých celodené do hôr. Odporúčanie: kto je zvyknutý na Grécko, nemožno to porovnávať, ale príroda je krásna.
zobraziť viac