Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Albánsko

Hotel Leonardo
★★★

Veľmi dobré9.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel Leonardo - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesková pláž s jemným pieskom s pozvoľným vstupom do mora priamo pri hoteli. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícií zadarmo.

Centrum

Hotel sa nachádza v meste Durrës, do centra sa môžete dopraviť mistnou dopravou alebo taxíkom.

Bazén

V areáli hotela je k dispozícií bazén so sladkou vodou. Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne na terasu k dispozícií zadarmo.

Od letiska

Hotel je vzdialený približne 39 kilometrov od letiska v Rinas.

Poloha

Hotel sa nachádza priamo pri súkromnej pláži v meste Durrës 35 kilometrov od hlavného mesta Tirana.

Internet

V hoteli je k dispozícií WiFi pripojenie.

O hoteli

Hotel je ideálny pre tých, ktorí Albánsko vyhľadali za spoznávaním pamiatok, prírodných krás a rušného života vďaka jeho ideálnej polohe. 

Ubytovanie

Na výber je k dispozíicí dvojlôžková izba s možnosťou jednej prístelky alebo dvoch prísteliek. Izby sú vybavené klimatizáciou, SAT TV, telefónom, wifi pripojením, minibarom za poplatok, vlastnou kúpeľňou, sušičom na vlasy. Za poplatok je možná izba s balkónom a s výhľadom na more. 

Stravovanie

Stravovanie je vo forme All Inclusive, ktorý zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov vrátane vybratých nápojov, ľahké občerstvenie, nealkoholické nápoje, pívo a víno. 

Služby

V hoteli je k dispozícií zmenáreň, bazén, vodné športy na pláži za poplatok a fitness. 

Nákupné možnosti

V neďalekom centre, ktoré je dostupné miestnou dopravou alebo taxíkom, autobusová zastávka sa nachádza 10 minút pešou chôdzou od hotela. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9
Ubytovanie
7.5
Stravovanie
7.5
Personál
8.8
Čistota
6.3
Okolie
6.3
Poloha
8.8
Pomer cena/kvalita
7.5
8
Hodnotenie od zákazníka: Monika K. 22.8. 2018 o 08:32
Navštívené v termíne: 09.08. 2018 - 20.08. 2018
Nadpis: Dovolenka s detmi :-)
Plusy: Pekny hotel, obsluha, jedlo, blisko plaž, more teple ! Odporučujem ! Bazen fajn.
Mínusy: okolie, ale to uz je na domacich aby kus sa spravali boli taci co z cigaretou isli k moru a surovu ju tam zachodili..ale napriek tomu pacilo sa nam.
Delegát: to bol jediny minus celej dovolenky...prisla len raz na stretnute a potom sa uz neukazala ! ziadne novinky ziadne veci sme nevedeli co ako, sami sme sa musieli pytat..
Pláž, more: plaz ok, pieskova, lehatka..no to kym rano si neobsadite uterakom nie je sansa aby mat lehatko...potom sa poskytlo z vedlajseho hotela. more teple, pekne aj ked kus spinave ale to kvoli piesku..
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 11:33
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Mám rád hotel. Je to úžasné. Má veľmi pekné a pohodlné izby. Má rôzne druhy jedál: rýchle občerstvenie, polievky, zeleninu, mäso, šalát, ovocie a oveľa viac. Je blízko pláže. Je to najlepší hotel, v ktorom som kedy bol.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 11:32
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Príjemný hotel, pekné a čisté izby. Veľmi priateľský a ochotný personál. Jedlo je výborné. Vzdialenosť od pláže cca 50 m a od centra mesta Durres približne 6 km. Hotel má vonkajší bazén, bez výhľadu na more a nie je tu problém s voľným miestom. Izby majú klimatizáciu a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v celom hoteli. Centrum mesta môže navštíviť autobusom, stanica sa nachádza v blízkosti hotela alebo taxík, ktorý stojí asi 10 eur jedna jazda.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 11:24
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Hotel lepší ako sme očakávali. Pekný interiér, bez plastov. Veľmi dobré služby, najmä čašníci, raňajky ok, večere veľmi chutné, vydatné, bufet s nápojmi, čerstvé ovocie, bazén ok, ale slnko len pár hodín. Poloha - dobrá, blízko pláže, má svoje vlastné lehátka a dáždniky, jediná nevýhoda, niektoré izby majú výhľad na rušnú ulicu, ale v pozadí výhľad na krásne skaly. Odporúčam hotel.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 11:20
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Veľký hotel, ktorý sa nachádza takmer na pláži. Bezplatné ležadlá na pláži. Chutné jedlo, regionálna i talianska kuchyňa (špagety, lasagne atď.). Ovocie (melóny, hrozno, hrušky, broskyne) boli po každom obede a večeri. Izba veľká, čistá s balkónom, uteráky vymenené každý deň, izby upratané. Albánsko krásne s horúcim morom. Široká škála voliteľných výletov za dostupné ceny. Ceny v Albánsku nižšie ako v Poľsku.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: Gabriela H. 1.8. 2016 o 22:22
Navštívené v termíne: 18.07. 2016 - 28.07. 2016
Nadpis: Pekná dovolenka za dobrý peniaz
Plusy: Milí a príjemní personál a krásne a čisté more
Mínusy: Nuda po zotmení
Pláž, more: More teplé a čisté
zobraziť viac