Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Albánsko

Hotel Prestige Resort
★★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel Prestige Resort - Prestige resort - letecký pobytový zájazd  - Albánsko, Durres - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Krásna súkromná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, ktorá je vhodná aj pre menšie deti. K dispozícií ležadlá a slnečníky zadarmo.

Centrum

Centrum mesta Dürres je vzdialené 15 km od hotela.

Bazén

Hostia majú k dispozícií vonkajší bazén s výhľadom na more a detský bazén. Slnečníky a ležadlá sú zadarmo. Okolo bazéna je upravená plocha na slnenie.

Od letiska

Medzinárodné letisko v Tirane je vzdialené cca 45 km od hotela.

Poloha

Hotel je situovaný v borovicovom háji v časti Golem. Do centra mesta Dürres sa pohodlne dostanete miestnou dopravou.

Internet

WifI pripojenie v spoločných priestoroch zadarmo.

O hoteli

Moderný hotelový komplex je vhodný aj pre náročných klientov pre všetky vekové kategórie. Je ideálnym miestom pre pokojne strávenú dovolenku v príjemnom zelenom prostredí. Hostia majú k disppozícií recepciu s nepretržitou prevádzou, krásnu vstupnu halu, hlavnú reštauráciu, lobby bar, parkovisko, a la carte reštauráciu za poplatok a krásnu záhradu. 

Ubytovanie

Ubytovanie v štandardných izbách s možnosťou 1 prístelky. Za príplatok izba s bočným alebo priamym výhľadom na more.
Izby sú vybavené vlastnou kúpeľnou, WC, sušič vlasov, klimatizácia, TV, SAT, trezor, balkón, minichladnička. Za poplatok k dispozícií  izbová služba. Na vyžiadanie rodinné izby pre max 4 osoby.

Stravovanie

Koncept all inclusive. Raňajky, obedy a večere formou bufetu, malé občerstvenie vo vyhradenom čase, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby počas dňa do 22:00 hod. 

Služby

Pre hostí sú pripravené animačné programy nielen pre deti, za poplatok je možné využiť SPA centrum so saunou, kaderníctvo, fitness centrum, na pláži rôzne vodné športy. Pre deti je k dispozícií detské ihrisko. 

Nákupné možnosti

Nákupné možnosti sa nachádzajú v centre mesta, do ktorého sa dostanete pohodlne miestnou dopravou. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
10
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 10:54
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Cítil som sa v tomto stredisku dobre. Miesto je úžasné a veľmi oddychové. Všetko tu je na vrchole vrátane bazénov, personálu, hygieny a špeciálnych jedál a miestností. Recepčný Iksena bol vždy v našej nálade a veľmi užitočný. Chcem sa sem v lete znova vrátiť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 10:52
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Veľmi odporúčam tento resort. Všetko je perfektné, veľmi príjemný personál, veľmi pohodlné izby a nádherné výhľady, jedlo a služby sú fantastické. Všetko sa mi páčilo a ja sa vrátim znova a znova ...
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 10:52
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Vzhľadom na to, že mám rád jesennú sezónu, tento október som tu naozaj rád strávil. Toto miesto je skutočne blízko Tirany a zároveň máte pocit, že ste mimo nej. Je to veľmi turistická dedina s mnohými krásnymi vilami, kde sa cítite ako doma, pohodlné so všetkými potrebami na pobyte. Služba a personál je naozaj v pohode a naozaj sa cítite dobre. Záhrady a všetky vonkajšie priestory sú naozaj pokojné a môžete si vychutnať vôňu morského vánku :). Bazény sú ďalším obľúbeným miestom, kde si môžete vychutnať slnko a more. :)
zobraziť viac