ÚVOD » Bulharsko » Obzor

Hotel Paraiso Beach
★★★

Dobré7.7
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Paraiso Beach - Hotel Paraiso Beach - 1 Hotel Paraiso Beach - Hotel Paraiso Beach, Obzor - 2 Hotel Paraiso Beach - Hotel Paraiso Beach - výhľad - 3 Hotel Paraiso Beach - Hotel Paraiso Beach, Bazén - 4 +8
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Rozsiahla piesočnatá pláž vzdialená do 30 metrov od hotela a voľným vstupom do čistého a priezračného mora. Na teplom piesku sú samozrejmosťou ležadlá, slnečníky a tiež možnosť využitia plážového baru.

Centrum

Vo vzdialenosti do 300 metrov sa nachádza historické centrum, mesto Obzor.

Bazén

Súčasťou hotela je vonkajší bazén pre dospelých s mini barom a tiež bazén pre deti.

Od letiska

Letisko v Burgase vzdialené do 75 kilometrov.

Poloha

Hotel je situovaný v malom a kľudnom mestečku bulharského Čiernomoria Obzor. Nad mestečkom sa rozpínajú dubové a bukové lesy.

Internet

Bezplatné wifi pripojenie aj na izbách hotela.

O hoteli

Príjemný hotel s komfortným ubytovaním pre všetky vekové kategórie. Doporučuje sa pre pokojnejšiu dovolenku s kvalitnými službami.

Ubytovanie

Dvojlôžkové moderné izby s možnosťou jednej prístelky. Vlastná kúpeľňa, balkón, chladnička, mini bar, trezor, TV so satelitom, telefón, sušič vlasov.
Každá izba má balkón alebo terasu. 

Stravovanie

Hotel ponúka stravovanie formou all inclusive v časoch vyhradených hotelom.

Služby

K službám hotela patrí zmenáreň, parkovanie, výťah, lobby bar, internetová kaviareň, stolný tenis, šípky a biliar, detské ihrisko.
Za poplatok je možné si doobjednať masáže, služby skrášľovacieho salóna, služby práčovňe.

Nákupné možnosti

Priamo v centre letoviska Obzor vzdialenom do 300 metrov, Vám miestne reštaurácie ponúkajú vychutnať si miestnu kuchyňu, jedlá podľa Vašich predstav a požiadaviek. Obchodíky so suvenírmi, tovarom rozmanitého druhu alebo možnosť navštíviť tržnicu s čerstvou zeleninou a ovocím v južnejšej časti mesta.

Video

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Obzor, malebné letovisko v stredne časti pobrežia Čierneho mora. Mestečko je obľúbeným letoviskom nielen pre svoje krásne pamiatky a prírodu, ale aj vďaka nádhernej pieskovej pláži s drsným zlatistým pieskom a miernym vstupom do mora. Vzdialené je rovnako 60 km od Varny aj od Burgasu. V Obzore je počas sezóny typická tržnica s čerstvým ovocím a zeleninou. Neďaleko Obzoru je možné vidieť pozostatky rímskeho Jupiterovho chrámu, rímskych hradieb a zrúcaninu hradu Kozjak zo 14. storočia. Centrum mesta ponúka reštaurácie a kaviarne s výbornými cenami, obchody, bufety a sezónne obchodíky, v ktorých sa predávajú rôzne druhy tovaru. Hoci je Obzor malé a pokojné mesto, je vhodné pre všetky vekové kategórie a každý si tu nájde to svoje. Pokojná, ale rozhodne nie nudná dovolenka v krásnom meste Obzor.

Vzdialenosť od letiska

Letisko v Burgase je vzdialené približne 69 km. Transfer z letiska trvá približne 1 hodinu.
Letisko vo Varne je vzdialené približe 60 km. Transfer z letiska trvá približne 50 minút.

Čas transferu z letiska do stredísk je informatívny a závisí od premávky a počte zastávok v jednotlivvých hoteloch po trase.

Vzdialenosť od Bratislavy

1 415 km.

Dĺžka letu

Bratislava - Burgas: 1:20 hod.
Košice - Burgas: 1:05 hod.
Poprad - Burgas: 1:15 hod.
Sliač - Burgas: 1:15 hod.
Viedeň - Burgas: 1:25 hod.

Bratislava - Varna: 1:20 hod.
Košice - Varna: 1:05 hod.
Poprad - Varna: 1:10 hod.
Sliač - Varna: 1:10 hod.
Viedeň - Varna: 1:20 hod.

Dĺžka letov je len približná a informatívna.

Dĺžka trasy

Dĺžka trasy autom z Bratislavy trvá približne 15 hodín, vedie viacerými krajinami a je čiastočne spoplatnená.

Počasie

Počasie je pomerne rovnaké ako v ostatných bulharských destináciách. V januári je teplota nízka okolo 5°C, vo februári stúpne na 8°C a v marci na 12°C. V apríli sa začne jar, kedy teploty vystúpia na 16°C a v máji až na 21°C. V júni začína byť veľmi teplo, teploty sú okolo 26°C, v júli a auguste približne 29°C a v septembri znova klesnú na 26°C. Od októbra sa začne ochladzovať na 18°C, v novembri na 13°C a v decembri na 8°C.

Pláž

Niekoľkokilometrová nádherná piesočná pláž s pozvoľným vstupom do mora. Na niektorých miestach je piesok hrubší.


(Zdroj: flickr//cc/Obzor)

More

Typické Čierne more, v hlbšej vode nevidieť pod hladinu, v plytšej vidno aj rybičky, ale krásne čisté s občasnými vlnami.

Teplota mora

Január - 10°C, Február - 9°C, Marec - 9°C, Apríl - 11°C, Máj - 16°C, Jún - 21°C, Júl - 24°C, August - 24°C, September - 22°C, Október - 18°C, November - 15°C, December - 12°C.

Deti

Pre deti je na pláži množstvo vodnej zábavy , vodné bicykli, skútre, tobogán, jazda na banáne. Pri jednotlivých hoteloch aj menšie detské ihriská.

Šport

Najobľúbenejšie je plávanie, potápanie, šnorchlovanie, jazda na gumenom člne za skútrom, či parasailing.

Zábava

V stredisku je množstvo štýlových reštaurácií, kaviarničiek, večerných diskoték, ale aj barov so živou hudbou.

Mapa

Video

7.7
Ubytovanie
2.5
Stravovanie
10
Personál
5
Čistota
2.5
Okolie
10
Poloha
10
Pomer cena/kvalita
2.5
6
Hodnotenie od zákazníka: Ingrid K. 1.8. 2018 o 15:08
Navštívené v termíne: 23.07. 2018 - 30.07. 2018
Nadpis: priemerne
Plusy: Dobre varili
Mínusy: Cistota izby v sprche bola pliesen,pocas pobytu nam iba raz menili postelne pradlo ,uteraky nam vymenili az po upozorneni upratovacky,ze mame spinave uteraky,taktiez toaletny papier nedoplnali,musela som prosit upratovacku o kotucik papiera,taktiez za cely pobyt v tomto hoteli nam ani raz neumyli umyvadlo wc,ani nepovysavali. Co sa tyka jedalne mali spinave pohare salky ledva som nasla cisty poharik,alebo salocku.
Delegát: usmiata
Pláž, more: krasna plaz vyhlad na more z okna
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.4. 2018 o 11:20
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Veľmi slušný štandard, bezchybné správanie zamestnancov. Izba, alebo skôr suita (spálňa + obývacia izba, kúpeľňa) veľmi čistá a denne upratovaná príjemnými a usmievajúcimi sa dámami, veľmi priestranná a funkčne vybavená. Bohatý balík All (jedlo a nápoje :)). Barman v hale bol neuveriteľne priateľský. V reštaurácii bolo príjemné. Keďže sme boli s manželom na prelome septembra a októbra, nemôžem povedať, ako to je v plnej sezóne, ale odporúčam tento termín ľuďom, ktorí milujú pokoj. Celkovo skvelá priateľská a príjemná atmosféra.
zobraziť viac
7
Hodnotenie od zákazníka: 5.4. 2018 o 11:18
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Priestranné izby, výhľad na more, v blízkosti pláže, lehátka zdarma. Strava nebola dobrá, mali sme polpenziou, ale večere sa nedali jesť, museli jesť v meste. Nápoje v Paraiso sú tragédiou - niekedy sa nám stalo, že ten istý nápoj bol v troch rôznych farbách navyše z najlacnejších alkoholov. Odporúčam lacný pobyt, ale bez all inclusive.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 5.4. 2018 o 11:13
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: So svojím manželom sme boli tu boli v júni 2017, čítali sme rôzne recenzie, ale boli sme príjemne prekvapení. Hotel je veľmi pekný, izba je asi 20 metrov veľká, jedlo veľmi dobre. Bar otvorený od 8.00 do 23.00 hod. Čo viac môžete chcieť. Myslím, že sme strávili pekný týždeň.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 5.4. 2018 o 11:09
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Jedinou nevýhodou sú zlé animácie pre deti a pre dospelých žiadne neboli. Hotel je pekný, ale personál na recepcii nie je ochotný, okrem toho všetko je v najlepšom poriadku.
zobraziť viac
6
Hodnotenie od zákazníka: 5.4. 2018 o 11:08
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Nedávno som sa vrátil s rodinou z tohto hotela, miesto je skvelé, pretože hotel sa nachádza priamo pri mori. V kúpeľni sa objavila nepríjemný zápach a vo večerných hodinách nebola horúca voda. Jedlo bolo všeobecne dobré, ale chladné a dokonca až studené, bez citróna a čajových lyžičiek na teplé nápoje. Nepríjemný bol hlavný čašník Mario, miestami až agresívny. Žiadne animácie pre deti, rozbité hračky a žiadne plážové stoličky
zobraziť viac
Tip na zahraničné recenzie
Stiahnite si a používajte prehliadač Google Chrome, ktorý vám text automaticky preloží.
Recenzie po anglicky na tripadvisor.comRecenzie po anglicky na holidaycheck.com

Výlety si môžete spraviť do okolitých miest, kde spoznáte kultúru a históriu alebo sa môžete vybrať do prírody.

BJALA

Mestečko neďaleko Obzoru, ktoré je od mora troška vzdialené, ale dá sa k nemu prísť peši. Nájdete tam miestne reštaurácie, obchodíky a zaujímavé suveníry.


(Zdroj: flickr//cc/Bjala)

VARNA

V krásnom meste Varna, ktoré patrí k najväčším mestám Bulharska sa nachádza mnoho pamiatok, či už kultúrnych alebo historických. Najznámejšou z pamiatok je Katedrála zosnutia presvätej Bohorodičky, no známe je aj námorné múzeum, či morské akvárium a delfinárium.


(Zdroj: flickr//cc/Varna)

BURGAS

Burgas je štvrté najväčšie mesto v Bulharsku s významným prístavom a lodenicou. V Burgase sa nachádza medzinárodné letisko a je zaujímavým turistickým miestom, kde nájdete mnoho pamiatok a atrakcií.


(Zdroj: flickr//cc/Burgas)

NESSEBAR

Toto mesto je jedno z najstarších miest v celej Európe a typické je pre ňho to, že sa nachádza na polostrove, ktorý je s pevninou spojený mostom. Je to starobylé mesto s úzkymi uličkami, krásnou bulharskou architektúrou, pozostatkami starých kostolov a hlavne s romantickou atmosférou.


(Zdroj: flickr//cc/Nesebar)

SOZOPOL

Približne 3 hodiny od letoviska je vzdialené mestečko Sozopol. Je síce malé, ale veľmi pekné mesto, ktoré navštevuje veľmi veľa turistov. V Sozopole môžete vidieť zaujímavé budovy, taktiež môžete navštíviť mieste reštaurácie s domácimi špecialitami.


(Zdroj: flickr//cc/Sozopol)

RIEKA ROPOTAMO

Deň na dovolenke v Burgase si môžete spríjemniť aj na výletnej loďke po rieke Ropotamo. Rieka je známa najmä vďaka vodným leknám, rastlinkám a tiež vďaka hmyzu a vodným vtákom, ktoré lietajú ponad riekou. Dominantou na rieke je zaujímavý skalný útvar, ktorý sa nazýva "levia hlava".


(Zdroj: flickr//cc/Ropotamo)

BEGLIK TAŠ

Beglik Taš je nazývaný aj "bulharským stonehenge", pretože ukrýva veľmi zaujímavé skalné útvary. Skaly môžete vidieť v tvare manželskej postele s vankúšom, taktiež lono Veľkej matky či prevrátené srdce. Medzi známe útvary patrí taktiež Markov kameň a Miškova niva.


(Zdroj: flickr//cc/Beglik Tash)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor.