Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Chorvátsko » Záhreb

Hotel Well 3/4 denní balíček
★★★★

Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Hotel Well 3/4 denní balíček - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Záhreb je hlavným mestom Chorvátska. Je to jeho ekonomické, politické a kultúrne centrum. Na Markovom námestí sa týči Veža Lotrščák, ktorá je symbolom mesta. Z veže je nádherný výhľad na celé mesto. Mestom vedie aj Strossmayerova promenáda, ktorá je pokladaná za najromantickejšiu. V Záhrebe sa nachádza množstvo múzeí. Nad mestom sa týči vrch Medvednica, ktorý je obľúbeným miestom pre letnú aj zimnú rekreáciu. V zime lyžiarske stredisko Sljeme a počas leta rekreácia pri jazere Jarun. Okolo jazera vedie asfaltová cesta vhodná pre bicyklovanie, korčuľovanie. V jazere sa taktiež môžete okúpať, zaplachtiť si alebo sa potápať.
V blízkosti sa nachádza park Maximir s malou zoologickou záhradou, v ktorej nájdete krokodíly, vlky, ťavy čo ocenia najmä deti. 

Vzdialenosť od letiska

Letisko sa nachádza kúsok od mesta

Vzdialenosť od Bratislavy

375 km

Dĺžka letu

Približne 1 a pol hodiny z Bratislavy

Dĺžka trasy

Cesta z Bratislavy trvá približne 4 hodiny a je čiastočne spoplatnená

Deti

Pre deti je v tomto meste veľa možností, ako sú zábavné parky, šmýkačky alebo sánky.

Šport

Na pohorí Medvednica si užiteje turistiku, ale aj rekreačnú pešiu chôdzu, cykloturistiku, ale aj lyžovanie a sánkovanie.

Výlety

V tomto krásnom a kultúrnom meste je množstvo možností na výlety, napríklad:
Varazdin - je to staré barokové mestečko, v ktorom sa nachádza jeden z najkrajších cintorínov v Európe, ktorý je zároveň chráneným parkom s prekrásnou prírodou,
Sljeme, pohorie Medvednica - zalesnený, 42 km dlhý hrebeň, na ktorom sa nachádza lyžiarske stredisko,
Zagorje - je to typický chorvátsky kraj, kde môžete ochutnať domáce víno a domácu gastronómiu. V tomto kraji sa nachádza aj najkrajší chorvátsky zámok Trakoscan, z ktorého je dnes luxusný hotel.

 

Zábava

Mesto ponúka zábavu pre rôzne vekové kategórie, či už sú to koncerty vážnej hudby pre starších alebo diskotékové bary pre mladších. Na svoje si prídu aj milovníci kávy, ktorí si ju môžu vychutnať v jednej z miestnych kaviarní. 

Mapa