ÚVOD » Chorvátsko » Severná Dalmácia » Šibenik

Šibenik Solaris Beach Resort Kids Hotel Andrija
★★★★

Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Šibenik Solaris Beach Resort Kids Hotel Andrija - 1 Šibenik Solaris Beach Resort Kids Hotel Andrija - 2 Šibenik Solaris Beach Resort Kids Hotel Andrija - 3 Šibenik Solaris Beach Resort Kids Hotel Andrija - 4 +53
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Súkromná hotelová pláž Solaris Family sa nachádza priamo pri hoteli. Je piesočná, pekne udržiavaná, s pozvoľným vstupom do Jadranského mora - ideálna pre deti. Na pláži sa nachádzajú sprchy, lehátka, slnečníky a kabínky na prezliekanie. Súčasťou je aj detské ihrisko. Vyskúšať si môžete aj windsurfing, kanoistiku, jazdu na vodných bicykloch a kajakoch, potápanie a iné vodné športy.

Centrum

Centrum nádherného mesta Šibeník sa nachádza 6 kilometrov od hotela.

Bazén

Solaris Hotel Andrija Kids ponúka vonkajší bazén s morskou vodou. Kryté bazény s vyhrievanou morskou a sladkou vodou (teplota 28°C až 34°C), sa nachádzajú vo wellness centre (vedľa hotela Ivan). Vstup do krytých bazénov je za poplatok. Vedľa hotela sa nachádza rozsiahli vodný park Solaris aquapark s unikátnym dizajnom a bohatou ponukou vodných atrakcií. Rôzne tobogány, vodopády a nespočetné vodné efekty sú prispôsobené predovšetkým pre deti všetkých vekových kategórií ale na svoje si prídu aj dospelí.

Od letiska

Najbližšie medzinárodné letisko v meste Split je od hotela Andrija vzdialené približne 60 kilometrov.

Poloha

Solaris Hotel Andrija Kids je situovaný v Severnej Dalmácií v rovnomennom rezorte na poloostrove neďaleko mesta Šibeník. Priamo pri hoteli je kilometer dlhá piesočná pláž.

Internet

V celom hoteli a jeho blízkom okolí je k dispozícií pripojenie na internet cez WiFi (za poplatok).

O hoteli

Šibenik Solaris Beach Resort Kids Hotel Andrija je prvý detský hotel v Chorvátsku. Nápaditý a jedinečný hotel, kde sú deti VIP hosťami. Nádherný farebný interiér zavedie vaše deti do imaginatívneho podmorského sveta.

 

More, morské panny, poklady, delfíny a morské korytnačky sú základné motívy, ktorými sú vyzdobené všetky steny, stropy a aj podlahy hotela.

 

Oddýchnite si! Vaša dovolenka snov konečne začína! Pri vchode hotela vás privítajú poslíčkovia, ktorí vám pomôžu s prihlásením na recepcii a odnesením batožiny. Zatiaľ čo sa vám bude venovať priateľský recepčný, vaše deti sa môžu zahrať v sprievode maskota v detskom kútiku, kde sa nachádza šmýkľavka v tvare sopky.

 

Hotel Andrija je ideálnym miestom na rodinnú dovolenku pri Jadranskom mori. Rodičia budú bezstarostne relaxovať, zatiaľ čo deti si môžu užívať množstvo zábavy.

 

Horné poschodia hotela Andrija sú ľahko prístupné výťahom. Priamo pri hoteli je parkovisko (za poplatok).

Ubytovanie

V 239 klimatizovaných, v roku 2014 zrekonštruovaných izbách sa budete cítiť ako doma. K štandartnému vybaveniu patrí telefón, minibar, sprcha, WC, klíma, TV so SAT príjmom, fén a balkón. V ponuke sú izby M s dvoma lôžkami a jednou prísteľkou pre dieťa do 12 rokov a izby L s manželskou posteľou a rozkladacím gaučom/poschodovou posteľou pre dve deti do 12 rokov. Na výber je ešte rodinný apartmán s dvomi prepojenými izbami pre 5 osôb. Možnosť detskej postieľky (zdarma na vyžiadanie).

Stravovanie

Hotelová reštaurácia ponúka množstvo lahodných jedál. Stravovanie počas pobytu je zabezpečené formou polpenzie - raňajky a večere formou bufetových stolov. V reštaurácií je vyhradená špeciálna sekcia pre deti s ponukou detského menu.


V hoteli je tiež malý obchod s potravinami. Oddýchnúť s osviežujúcim nápojom si môžete v salóniku alebo v bare pri bazéne.

Služby

- elegantný aperitív bar, zmenáreň, obchod so suvenírmi a časopismi, supermarket
- wellness centrum (bazény, sauny, masáže, fitness ...)
- minigolf, golf, tennis, stolný futbal, volejbal, požičovňa byciklov
- detské ihrisko, detský kútik, rôzne animácie, opatrovateľky, vláčik Solarko Express
- detský potápačský klub, animačný tím, maskoti
- kútik pre matky vybavený mikrovlnkou, sterilizátorom fľašiek a mixérom na detskú výživu

Nákupné možnosti

Priamo v hoteli sa nachádza malý supermarket a obchod so suvenírmi. V okolí hotela nájdete množstvo obchodíkov, reštaurácií a barov. Ďalšie nákupné možnosti nájdete v centre mesta Šibeník (6 km).

Video

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Severná Dalmácia sa rozkladá medzi letoviskom Karlobag a mysom Zečevo severne od mestečka Rogoznica. K pobrežiu Severnej Dalmácie patria aj ostrovy - Pag, Premuda, Ist, Vir, Ugljan, Pašman, Dugi otok, Murter a šibenické súostrovie. Okrem početných ostrovov a ostrovčekov, ktoré robia túto časť Dalmácie jedinečnú, sa tu nachádzajú aj dva Národné parky Paklenica a Krka, no zároveň je nutné vziať do úvahy aj blízkosť Národného parku Kornati a Národného parku Plitvické jazerá a Severný Velebit, ďalej vodopády Krky a Kornatské ostrovy.


Väčšina letovísk (Tribunj, Starigrad, Sukošan, Sveti Filip i Jakov, Pakoštane a Pirovac) Severnej Dalmácie sú skôr menšie letoviská, no získajú si Vás svojou atmosférou, pokojom, nádhernými kamienkovými plážami, čistým morom a výbornými podmienkami pre vodné športy. Rušných letovísk v tejto oblasti Dalmácie nie je veľa a patria k nim mestá ako Zaton, zadarský Borik a Kolovare, Crvena Luka, Biograd na moru, Vodice, Solaris u Šibeniku a Primošten, v ktorých sú okrem iného aj bohaté možností zábavy a spoločenského a kultúrneho vyžitia. Severná Dalmácia je bohatá i na kultúrne historické pamiatky – napr. mesto Zadar, ktoré je zároveň hlavným strediskom oblasti, so širokou ponukou predovšetkým románskych pamiatok, ďalej Šibenik s katedrálou, ktorá bola zapísaná do listiny svetového kultúrneho dedičstva organizácie UNESCO, alebo mestečko Nin s najmenšou katedrálou sveta a malebným kostolíkom Sv. Mikuláša.


Spoločnou charakteristikou všetkých letovísk Severnej Dalmácie sú pekné kamienkové pláže, borovicové lesy, čisté more, výborné podmienky pre vodné športy, krásna príroda a milé a priateľské prostredie.

Vzdialenosť od letiska

1 km (Zadar)

Vzdialenosť od Bratislavy

706 km

Dĺžka trasy

Z Bratislavy 706 km.

Pláž

Piesočné, kamienkové, betónové.

Šport

Na svoje si tu prídu najmä milovníci jachtingu. V Šibeniku sa pravidelne koná medzinárodný pretek vo windsurfingu. Pre rekreačné účely nájdete pod ochranným krytom píniových borovíc aj dostatok športovísk a ihrísk. Okolité hory a ich kaňony zase lákajú odvážnych horolezcov.

Výlety

Národné parky  Kornati, Paklenica, Plitvice,vodopády Krkaprírodné parky Velebit, Telaščica, historické mestá Zadar, Šibenik, Split, Trogir, Dubrovnik, Korčula, rafting na rieke Cetine, ostrov Hvar – mestečká Hvar, Stari Grad, Vrboska, ostrov Brač – Supetar, Selce, Bol.

Mapa

Video