Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Bar

Hotel Adria
★★

Veľmi dobré9.4
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Adria - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Kamienková pláž je vzdialená približne 400 metrov od hotela.

Centrum

Historické centrum mesta Bar je vzdialené približne 10 kilometrov. 

Bazén

Hotel nedisponuje vlastným bazénom.

Od letiska

Najbližšie letisko je v meste Podgorica, ktoré je vzdialené približne 45 kilometrov.

Poloha

Hotel je situovaný v kľudnej časti letoviska obklopený záhradou, približne 10 kilometrov od mestečka Bar. Mesto Budva je vzdialené približne 36 kilometrov.

Internet

K dispozícií je WiFi pripojenie v spoločných priestoroch.

O hoteli

Hotel s rodinnou atmosférou, s výhodnou polohou v tichom prostredí. Je vhodný pre rodiny s deťmi a pre mladé dvojice. Priateľský personál Vás obslúži v záhrade v tieni figovníkov a viniča. 

Ubytovanie

Ubytovanie je možné v izbách až pre 4 osoby. Izby sú vybavené klimatizáciou, vlastným sociálnym zariadením, chladničkou a SAT TV. Izby majú balkón. 

Stravovanie

Pobyt v hoteli je možný s polpenziou. 

Služby

Hotel ponúka odvoz na pláž hotelovým minibusom niekoľkokrát denne. 

Nákupné možnosti

V bezprostrenej blízkosti hotela sa nachádzajú reštaurácie, bary a obchody. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

V južnej časti je to najväčšie mesto Čiernej Hory s počtom obyvateľov približne 37 000. Na svahoch chráneného masívu Rumija , ktorý je vzdialený 3 km je možné vidieťa pozostatky starého mestečka. Mesto je známe množstvom kultúrno historických pamiatok, najkrajšou časťou mesta je Topolica, leží 500 m od prístavu do ktorého jazdia celoročne trajekty z Grécka, Talianska Slovinska. Neďalekej obci Mirovica je možné vidieť 2000 rokov starý olivovník. Kúpanie je možné na známej pláži Tropicana na juhu riviéry, táto bola ocenená za čistotu mora. Najvyhľadávanejšou je však Červená pláž s dĺžkou len 100 metrov avšak typická červeným pieskom aj kamienkami. 
Milovníci domácich produktov si určite nenechajú ujsť návštevu miestneho trhu. Pre romantické dvojice je v okolí nekonečne veľa olivových hájov. Pre všetkých dovolenkárov ponúka mesto reštaurácie, bary , diskotéky a zábavu každého druhu.   
Celé mestečko Bar je obývané veľmi príjemnými ľuďmi , ak sa budete v reštaurácii dobre cítiť ako poďakovanie môžete nechať sprepitné vo výške 10%. 

Vzdialenosť od letiska

74 km Tivat

Vzdialenosť od Bratislavy

995 km 

Dĺžka letu

Z hlavného mesta Bratislava trvá len približne 1 hodinu. 

Dĺžka trasy

Cesta autom z Bratislavy do Baru trvá 12,5 hodiny. 

Pláž

Topolica sa nachádza priamo v meste , zároveň pol kilometra ďalej je prístav pre trajekty z okolitých krajín. Červená pláž obklopená borovicovým lesom je ako stvorená pre dvojice, sfarbením piesku a kamienkov pôsobí tak, že aj more je akoby rovnakej farby. 

More

Mimoriadne čisté a priezračné more s množstvom zátok aj vďaka tomu, že v okolí sa nenachádzajú žiadne veľké podniky. Teplota vody v dovolenkovýc mesiacoch sa pohybuje od 24 do 26 stupňov. 

Deti

V hlavnej časti sa nachádzajú rôzne vodné a nafukovacie atrakcie pre všetky kategórie detí. 

Šport

Potápanie, vodné bicykle alebo parasailing - ťahanie padáku za člnom. 

Výlety

Celodenný výlet do Boky Kotorskej okolo ostrova Svätý Štefan , na spiatočnej ceste spojený s kúpaním na Kráľovninej pláži. 

Zábava

Množstvo miestnych diskoték, barov reštaurácií aj so živou hudbou pre každú vekovú kategóriu. 

Mapa

9.4
10
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 12:45
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Milujeme tento hotel! Tento hotel nemôže byť lepším miestom pre dovolenku, pretože je priamo v centre všetkých obchodov a reštaurácií, naproti pláži, kde môžete chodiť na promenádu a tu sú všetky nočné kluby a obchody. Môžete tiež ľahko prejsť do historického mesta. Naša izba bola krásna všetko nové s obrovským balkónom, kde sme mali aj čiastočný výhľad na more. Naša izba mala dokonca kuchynský kút, ak by ste chceli niečo variť. Raňajky boli vynikajúce. Personál bol veľmi užitočný a priateľský!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 12:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: V malom turistickom meste v juhovýchodnej časti Európy som nemal veľa očakávania o ubytovaní. Tento hotel bol však pre mňa celkom prekvapením. Netreba dodávať, že je to miesto, ktoré je vzdialené len 10 min od starého mesta, izba bola naozaj veľmi pekná. Bola prekvapivo obrovská, veľmi priestranná a dobre vybavená. Pani na recepcii bola tiež starostlivá, pekná a trpezlivá, odpovedala na všetky moje otázky.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 12:34
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Krásny hotel, výborná poloha, výborné vybavenie. Bojan, ktorý bol na recepcii, bol veľmi priateľský a užitočný, rovnako ako všetok personál. Toaletné potreby boli často doplnené, izba bola čistá a udržiavala sa. Nevýhodou, ktorá samozrejme nie je chybou hotela, bol hluk z miestneho klubu - veľmi hlasná hudba až do 1 hodiny v noci a to každý deň.
zobraziť viac
7
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 12:32
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Veľmi pekný hotel, ale na izbe počuť hluk z okolitých nočných klubov (3) bol pre nás neprijateľný. Dokonca aj pán čo sedel s nami pri stole povedal, že sa v budúcom roku sa nevráti len tohto z dôvodu. Veľmi príjemný personál. Okrem hluku sme mali na izbe na dverách pokazenú kľučku, čo bolo nebezpečné v núdzovej situácii. Mali sme ešte ďalšie dve požiadavky, ale žiaľ nedočkali sme sa absolútne žiadneho pokusu o ich vyriešenie a odstránenie. Jedlo bolo pekne prezentované, ale stále to isté každý deň. Čo bolo dobré, bol veľký výber syrov. V okolí bolo však dosť veľa dobrých reštaurácii.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 12:26
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Skvelé izby ... skvelé a funkčné sprchy. Po dlhých dňoch cestovania a prechádzky je skvelé prísť do útulnej a čistej izby. Veľkou výhodou je mať obchodné centrum priamo v prízemí, vrátane kaviarne a čo je takmer najdôležitejšie je lacné parkovisko (5 EUR na deň) v suteréne.
zobraziť viac