Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Budva » Budva

Hotel Moskva
★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Moskva - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Patrí k najstarším mestám na Jadrane. Pochváliť sa môže 17-timi nádhernými plážami, ktorých dĺžka dosahuje celkovo 25 km. Je to mesto divadiel a festivalov, sviatkov, hotelov a pláží. Je spojené s letoviskom Bečiči promenádnou cestou. Je tu množstvo športových možností ako sú vodné lyžovanie, vodné skútre, paragliding, potápanie, jachting, rybolov, tenis, futbal atď. Od 01.07 do 20.8 sa v meste koná festival "Budva - mesto divadla".

Mapa

Video

9.6
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 14:39
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Toto miesto je zďaleka najlepší zážitok, ktorý som mal na Čiernej Hore. Vkusné a elegantné jedlo. Pozorný a užitočný personál. Dokonalá atmosféra. Čisté a dobre udržiavané izby.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 14:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Tento hotel je ako oáza, naozaj som tu miloval všetko. Vybavenie hotela je veľmi čisté, pohodlné a očarujúce. Raňajky s množstvom jedál. Veľmi odporúčam tento hotel. K dispozícii je reštaurácia s veľmi chutným jedlom a dobrou cenou. Určite sa vrátim. Budva je nezabudnuteľná ...
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 14:36
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Krásny hotel len pár minút chôdze od centra mesta Budva. Všetci zamestnanci boli zdvorilí, priateľskí a užitoční. Mala som dvojlôžkovú izbu, ktorú sme používali výlučné na spanie, bola bezchybná a pekne zariadená. Veľká kúpeľňa s veľkým sprchovacím kútom. Raňajky boli bohaté s dobrým výberom jedál, rovnako ako večera, obe boli formou bufetu. Bar / reštaurácia Piazza bola tiež dobrá a všetky jedlá boli vynikajúce. Určite sa vrátim do tohto hotela.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 14:33
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Nedávno som bol na dovolenke v Budve v Čiernej Hore. Hotel bol na rušnej ceste, takže na izbe bolo počuť dosť hluk. Izba bola veľmi dobrá a kúpeľňa výborná. Jedlo bolo formou švédskych stolov, takže každý si dal čo chcel a výber bol dobrý. Bol tu malý bazén, ale hotel nemá žiadne záhrady.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 14:04
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Prišiel som na hotel 13. októbra 2018 z letiska Dubrovník. Veľmi pekne zariadené izby, s veľa uložným priestorom, aj kúpeľňa bola krásna. Manželská posteľ bola pohodlná. Akurát čo nám chýbalo, na izbe nebol žiaden čajový servis, tak som si kúpil vlastnú kanvicu. Personál bol veľmi užitočný a priateľský. Raňajky formou bufetu boli v poriadku. Na môj vkus mohol byť teplejší. Hotel je umiestnený v praktickom mieste na prechádzku do starého mesta. Budva je krásne miesto. Cítil som sa tu bezpečne. Vyskúšajte zmrzlinu v meste iba za 1 €.
zobraziť viac