Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Budva » Budva

Hotel Slovenska Plaža
★★★★

Veľmi dobré9.0
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Slovenska Plaža - Komplex SLOVENSKA PLAŽA, Budva - 1 Hotel Slovenska Plaža - Komplex SLOVENSKA PLAŽA, Budva - 2 Hotel Slovenska Plaža - dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - typ 2(+1) B *** - 3 Hotel Slovenska Plaža - Komplex SLOVENSKA PLAŽA, Budva - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Priamo pred hotelom, kamienková s pozvoľným vstupom. Možnosť kúpania sa aj na ostrove Sv.Nikola alebo na pláži Ploče. Premáva tam loďka z Budvy. Ležadlá a slnečníky sú na pláži za poplatok.

Centrum

Historické centrum mesta Budva je vzdialené približne 500 m. 

Bazén

Krásne veľké vonkajšie bazény s morskou vodou.

Od letiska

Medzinárodné letisko je vzdialené 70 km Podgorica.

Poloha

Čierna Hora, okrajová časť pozdĺž promenády historického mesta Budva.

Internet

Wifi pripojenie v spoločných priestoroch aj na izbách zadarmo.

O hoteli

Rušný a slovenskými klientami obľúbený hotelový komplex s výberom ubytovania v hlavnej budove alebo apartmáne. Komplex je rozdelený na troj a štvorhviezdičkovú časť, ponúka všetky služby po ruke vrátene obchodov, cukrární a množstvom športového vyžitia. 

Ubytovanie

Ubytovanie je rozdelené na troj a štvorhviezdičkovú časť v hlavnej budove alebo v apartmánoch v štýle mestečka. Izby majú klimatizáciu, kúpeľňu so sprchou, toaletu, sušič na vlasy, televízor, malú chladničku, trezor. Niektoré izby majú balkón alebo terasu za príplatok. 

Stravovanie

Na výber je stravovanie polpenzia, raňajky a večere formou bufetu, za príplatok all inclusive vrátane nápojov.

Služby

Recepcia, internetové wifi pripojenie vrátane izieb, niekoľko reštaurácií, bazény s morskou vodou, bary, kaviarne a pizzerie, cukrárne. Parkovanie je za poplatok. V areáli je možné hrať tenis, stolný tenis, dostupné sú ihriská na kolektívne loptové hry. Hotel organizuje športové a tiež animačné programy počas hlavnej letnej sezóny. Pre deti je pripravené vonkajšie detské ihrisko, v neďalekej Budve je aquapark.

Nákupné možnosti

Priamo v areáli je niekoľko obchodíkov, butikov a supermarketov.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Patrí k najstarším mestám na Jadrane. Pochváliť sa môže 17-timi nádhernými plážami, ktorých dĺžka dosahuje celkovo 25 km. Je to mesto divadiel a festivalov, sviatkov, hotelov a pláží. Je spojené s letoviskom Bečiči promenádnou cestou. Je tu množstvo športových možností ako sú vodné lyžovanie, vodné skútre, paragliding, potápanie, jachting, rybolov, tenis, futbal atď. Od 01.07 do 20.8 sa v meste koná festival "Budva - mesto divadla".

Mapa

Video

9
Ubytovanie
10
Stravovanie
10
Personál
10
Čistota
10
Okolie
10
Poloha
10
Pomer cena/kvalita
10
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 08:13
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Toto bol náš druhý pobyt v tomto skvelom hoteli a je to stále veľmi dobrý zážitok. Izby, okolie, jedlo, personál, pláž sú vynikajúce. Akonáhle ste z hotela von, ste v hustom meste, s mnohými barmi, obchodmi, reštauráciami atď, ale v hoteli ste opäť v perfektnom pokoji. Zvláštne poďakovanie patrí animátorom Carpe Diem za úžasnú dovolenku. Sú to skvelí ľudia, pozitívni a pomáhajú so všetkými ostatnými informáciami, o čo ich žiadame. Ďakujem za všetko! Uvidíme sa v budúcom roku!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 08:11
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Veľmi pekný hotel s množstvom občianskej vybavenosti. Pohodlné a čisté izby, veľmi rýchly izbový servis ... Manažér rád pomôžte aj s informáciami o cestovnom ruchu a okolí ...
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 08:09
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Boli sme tu 8 dní. Naša dovolenka tu bola skvelá, aj keď "krásna" izba nemusí presne spĺňať štvorhviezdičkový štandard. Bola čistá, dostatočne veľká a mala zrkadlo priamo pred vstupom do izby, takže sme si mohli skontrolovať oblečenie predtým, než sme išli opäť von ;-). Komplex je veľmi pekný, s množstvom zelene a rozdelený na rôzne oblasti. Pre stravovanie odporúčame nespočetné okolité reštaurácie, ktoré sú čiastočne umiestnené priamo na mori a veľmi lacné a chutné. Ak chcete vidieť ďalšiu pláž, pláž Jaz (kamenná pláž) a Trsteno (jemná piesočná pláž) sú veľmi dobré.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 08:06
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Boli sme tu na 11 dní a bolo to úžasné. Je tu veľa zeleného lesa. Zamestnanci sú veľmi milí a pláže sú krásne. Animátori sú veľmi milí a profesionálni. Pozdravujeme a ďakujeme.
zobraziť viac
6
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 08:04
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Mali sme pekné ubytovanie na prízemí v areáli a boli sme celkom radi, bolo tam moc príjemne. Areál je veľmi čistý, stále sa upratuje, kaviarničky a obchody nemajú chybu. Jedlo bolo dobré, stačí polpenzia, personál ochotný. Bazén so slanou vodou. Parkovanie autom v areáli bolo za 4 eurá, na 10 dní drahé. Víno sa dá v miestnych obchodoch zohnať dobré - Vranac. V Budve už nie sú prístupné hradby okolo mesta, vyhliadka za poplatok je o ničom.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: Barbara B. 12.9. 2016 o 16:07
Navštívené v termíne: 27.08. 2016 - 03.09. 2016
Plusy: Krásne prostredie, príjemní personál a všade čisto.
Delegát: Nemali sme z neho veľmi dobrý dojem.
Pláž, more: More bolo čisté, pláže pri hotely preplnené ale loďkou sa dalo ísť na ostrov za 3 eurá a tam bola pláž skvelá.
14341363_10202091221278270_355082570_n.jpg14328964_10202091221078265_391200053_n.jpgbudva.jpgbudva1.jpgostrov.jpg
zobraziť viac