Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Budva » Budva

Hotel Tre Canne
★★★★

Veľmi dobré9.3
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Tre Canne - 1 Hotel Tre Canne - 2 Hotel Tre Canne - 3 Hotel Tre Canne - 4 +8
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Štrkovo piesočnatá pláž Slovenska Plaža, ktorá je vzdialená od hotela približne 150 metrov.

Centrum

Hotel je situovaný v meste Budva, približne 10 minút pešou chôdzou od historického centra mesta s možnosťou nákupov, reštaurácií a barov. 

Bazén

V hoteli na 15. poschodí sa nachádza krytý bazén a wellness centrum.

Od letiska

Medzinárodné letisko v meste Podgorica je vzdialené približne 65 kilometrov.

Poloha

Hotel Tre Cane sa nachádza v meste Budva, približne 1 kilometer od historického centra a 150 metrov od pláže Slovenska Plaža. Do centra mesta vedie promenáda s reštauráciami, obchodmi a barmi.

Internet

K dispozícií je WiFi pripojenie.

O hoteli

Luxusný a moderný apartmánový komplex, ktorý sa skladá z troch sklenených veží. Na 15. poschodí sa nachádza wellness centrum a reštaurácia s výhľadom na historické centrum mesta Budva, more a prístav. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie a náročnejších klientov. 

Ubytovanie

Hotel disponuje dvojlôžkovými apartmánmi s možnosťou dvoch prísteliek. Apartmán má spálňovú a obývaciu časť s kuchynským kútom. Apartmány sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, SAT TV, sušič na vlasy, papuče, župan. Za doplatok je možnosť využitia trezoru a minibarom. 

Stravovanie

Pobyt v hoteli je možný s raňajkami alebo s polpenziou. 

Služby

Hotel disponuje vlastným parkoviskom, okrem iného ponúka možnosť posedenia na slnečnej terasu, využitie úschovne batožiny, WiFi pripojenia, vnútorného bazéna a bankomatu. V prípade využitia wellness centra, masérskych a kaderníckych služieb sa účtuje poplatok.

Nákupné možnosti

V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádzajú obchody so suvenírmi, butiky, reštaurácie a bary. 

Domovská stránka

https://www.trecanne.me/en/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Patrí k najstarším mestám na Jadrane. Pochváliť sa môže 17-timi nádhernými plážami, ktorých dĺžka dosahuje celkovo 25 km. Je to mesto divadiel a festivalov, sviatkov, hotelov a pláží. Je spojené s letoviskom Bečiči promenádnou cestou. Je tu množstvo športových možností ako sú vodné lyžovanie, vodné skútre, paragliding, potápanie, jachting, rybolov, tenis, futbal atď. Od 01.07 do 20.8 sa v meste koná festival "Budva - mesto divadla".

Mapa

Video

9.3
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 11:12
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: V tomto hoteli sme strávili týždeň a mali sme úžasný čas! Na recepcii nás pekne privítali (myslím, že to bol Bogdan, ktorý nás ubytoval). Postupovali sme do izby, ktorá bola obrovská a ponúkala viac, ako sme očakávali. Nemali sme síce výhľad na more z našej izby, ale aj výhľad na hory a to bolo pôsobivé. Prvý deň sme mali problémy s horúcou vodou, ale to nám hneď vyriešili. Pohodlné postele, denné upratovanie. Dobré raňajky s nádherný výhľadom na 15. poschodí. Pekný bazén a sauny. Skvelá poloha - v blízkosti pláže a starého mesta. Krásne miesto a odporúčame ho.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 11:09
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Tento hotelový / apartmánový komplex je božský. Reštaurácia na 15. poschodí je úžasná. Wellness je úžasné. Infinity bazén, sauna, parná miestnosť a množstvo procedúr, ktoré naozaj nie sú také drahé. Odporúčam.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 11:02
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Bol som tu v apríli s manželkou Stellou. Personál na recepcii bol super, sám profesionál. Izba bola skvelá, tichá a na vyššom poschodí, tak ako sme si pýtali. Všade veľmi čisto, jedlo bolo skvelé v reštaurácii na najvyššom poschodí. Všetko bolo dokonalé. Vo wellness bolo príjemné teplo a masážne boli dobré. Rád by som poďakoval a ocenil ich pohostinnosť.
zobraziť viac
7
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 10:54
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Hotel je pekný a je veľmi blízko mora. Moja izba sa mi páčila, mali sme na izbe aj kuchyňu a bola pekná, ale v nej nebol žiadny riad, takže variť jedlo nebola možné. Zamestnanci boli hrubý a arogantní. Najprv nás recepčná nechcela ubytovať skôr, Keď sme sa nakoniec prihlásili a chceli ísť do wellness, tá dáma, ktorá tam pracovala, nás nechcela pustiť dnu, že sme to nemali v cene pobytu. Stáli sme viac ako 10 minút. Keď si konečne uvedomila svoju chybu pustila nás dnu, ale ani nám sa neospravedlňovala. Raňajky boli veľmi priemerné.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 10:41
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Veľké a pekné apartmány s veľkým balkónom a krásnym výhľadom. Úžasné raňajky v reštaurácii na streche. Skvelé kúpele s bazénom s výhľadom na more na najvyššom poschodí. Páči sa mi tento hotel veľmi. Ale ak máte apartmán s výhľadom na more, počuť diskotéku tesne pri vašich oknách. Hudba je veľmi hlasná a počuť ju každý deň aspoň do jednej v noci, niekedy až do 3:00 hod. Takže je takmer nemožné spať skôr. Neodporúčam túto izbu, hlavne pre rodiny s deťmi. Je naozaj zvláštne, že hotel na tejto úrovni umožňuje mať takúto disko len 50 metrov od okien svojich hostí. To je jediný dôvod, prečo by som tu ešte neostal. Všetky ostatné veci boli super.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 11:19
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: V tomto hoteli sme strávili týždeň a mali sme úžasný čas! Veľké privítanie recepcia (myslím, že to bol Bogdan, ktorý nás ubytoval) a nasledujúci vstup do obrovského bytu, ktorý ponúka viac, než by sme mohli žiadať! Žiadny výhľad na more z našej izby, ale aj výhľad na hory bol pôsobivý. Prvý deň sme mali problém s horúcou vodou, ale to bolo hneď odstránené. Pohodlné postele, denné upratovanie. Dobré raňajky s nádherným výhľadom na 15. poschodí. Pekný bazén a sauny. Skvelá poloha - v blízkosti pláže a starého mesta. Krásne miesto a odporúčame to.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 11:17
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Tento hotelový / apartmánový komplex je božský. Reštaurácia v 15. poschodí je úžasná. Kúpele sú úžasné. Infinity bazén, sauna, parná miestnosť a množstvo procedúr, ktoré naozaj nie sú také drahé.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 11:15
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Personál priateľský, izby čisté, dobre udržiavané kúpeľné centrum, bazén v najvyššom poschodí odporúča dokonalý výhľad. Dobré jedlo, ale nie lacné. Wi-Fi na izbe, izby boli veľmi veľké s balkónom.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 11:14
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Izby v štýle malých apartmánov s obývacím priestorom a kuchyňou. Wellness a bazén v 15. poschodí s výhľadom na mesto. Dobré menu a elegantné jedlo, tiež v 15. poschodí.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 11:13
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Prvotriedny hotel s nádherným výhľadom. Izba bola naozaj veľká s veľkým šatníkom. Fantastický výhľad na more. Reštaurácia v najvyššom poschodí je skvelá. Veľký výber jedál a nápojov (červené víno, biele víno). 360 stupňový pohľad z reštaurácie. Bazén má dostatok lehátok a je pekný a veľký. Masáž v kúpeľoch je naozaj nádherná!
zobraziť viac