Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Bar

Hotel Vila Babović - Ancora Lux
★★★

Dobré7.0
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Vila Babović - Ancora Lux - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Vlastná okruhliaková pláž je vzdialená od hotela približne 250 metrov. Na pláži sú ležadlá a slnečníky k dispozícií zadarmo.

Centrum

Centrum strediska je vzdialené približne 250 metrov.

Bazén

V hoteli je k dispozícií bazén so slnečníkmi a ležadlami zadarmo.

Od letiska

Letisko v meste Tivat je vzdialené približne 49 kilometrov a letisko v meste Podgorica je vzdialené približne 41 kilometrov.

Poloha

Hotel je situovaný v zátoke medzi strediskom Petrovac a Sutomore. Je súčasťou obľúbeného strediska Čanj. Neďaleko hotela sa nachádza aj známa pláž Kráľovnina pláž.

Internet

V rámci hotela je k dispozícií WiFi pripojenie.

O hoteli

Vila Babovic je súčasťou novopostavenej časti Ancora Lux. Je moderne zariadená a pýši sa domácou, chutnou stravou a priateľskou atmosférou. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. 

Ubytovanie

Ubytovanie je možné v komfortných dvojlôžkových izbách s možnosťou jednej prístelky. Izby sú vybavené klimatizáciou, vlastným sociálnym zariadením, SAT TV, telefónom, minibarom, terasou alebo balkónom. V ponuke je aj štúdio s kuchynským kútom. 

Stravovanie

Ubytovanie v hoteli je možné s polpenziou, kde sú raňajky podávané vo forme bufetových stolov a večera je servírovaná. Výber je z 2 jedál. 

Služby

Hotel má k dispozícií recepciu, kaviareň, reštauráciu, parkovisko., bazén so slnečníkmi. Najväčšou výhodou hotela je súkromná pláž s ležadlami, slnečníkmi a barom. 

Nákupné možnosti

V okolí hotela sú reštaurácie, bary a obchodíky. 

Domovská stránka

http://hotelbabovic.me/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

V južnej časti je to najväčšie mesto Čiernej Hory s počtom obyvateľov približne 37 000. Na svahoch chráneného masívu Rumija , ktorý je vzdialený 3 km je možné vidieťa pozostatky starého mestečka. Mesto je známe množstvom kultúrno historických pamiatok, najkrajšou časťou mesta je Topolica, leží 500 m od prístavu do ktorého jazdia celoročne trajekty z Grécka, Talianska Slovinska. Neďalekej obci Mirovica je možné vidieť 2000 rokov starý olivovník. Kúpanie je možné na známej pláži Tropicana na juhu riviéry, táto bola ocenená za čistotu mora. Najvyhľadávanejšou je však Červená pláž s dĺžkou len 100 metrov avšak typická červeným pieskom aj kamienkami. 
Milovníci domácich produktov si určite nenechajú ujsť návštevu miestneho trhu. Pre romantické dvojice je v okolí nekonečne veľa olivových hájov. Pre všetkých dovolenkárov ponúka mesto reštaurácie, bary , diskotéky a zábavu každého druhu.   
Celé mestečko Bar je obývané veľmi príjemnými ľuďmi , ak sa budete v reštaurácii dobre cítiť ako poďakovanie môžete nechať sprepitné vo výške 10%. 

Vzdialenosť od letiska

74 km Tivat

Vzdialenosť od Bratislavy

995 km 

Dĺžka letu

Z hlavného mesta Bratislava trvá len približne 1 hodinu. 

Dĺžka trasy

Cesta autom z Bratislavy do Baru trvá 12,5 hodiny. 

Pláž

Topolica sa nachádza priamo v meste , zároveň pol kilometra ďalej je prístav pre trajekty z okolitých krajín. Červená pláž obklopená borovicovým lesom je ako stvorená pre dvojice, sfarbením piesku a kamienkov pôsobí tak, že aj more je akoby rovnakej farby. 

More

Mimoriadne čisté a priezračné more s množstvom zátok aj vďaka tomu, že v okolí sa nenachádzajú žiadne veľké podniky. Teplota vody v dovolenkovýc mesiacoch sa pohybuje od 24 do 26 stupňov. 

Deti

V hlavnej časti sa nachádzajú rôzne vodné a nafukovacie atrakcie pre všetky kategórie detí. 

Šport

Potápanie, vodné bicykle alebo parasailing - ťahanie padáku za člnom. 

Výlety

Celodenný výlet do Boky Kotorskej okolo ostrova Svätý Štefan , na spiatočnej ceste spojený s kúpaním na Kráľovninej pláži. 

Zábava

Množstvo miestnych diskoték, barov reštaurácií aj so živou hudbou pre každú vekovú kategóriu. 

Mapa

7
7
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 13:52
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Zvykli sme bývať v novej časti Villa Babovic, tzv Ancora Lux. To je určite najlepšia časť hotela, novo postavená. Izby boli priestranné, s vlastným balkónom, vybavené novým nábytkom, individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, veľkou kúpeľňou s malým sprchovacím kútom. Skutočnosť, že izby boli nové, boli veľmi čisté, postele boli dobré, spalo sa nám veľmi dobre. Upratovanie bolo každý deň, uteráky boli menené každý druhý deň. Izba bola vybavená chladničkou a LED TV s veľkým množstvom miestnych a medzinárodných programov (káblová TV). Internet mal slabý signál a nízku rýchlosť, ale dal sa používať. Hotel nemal svoju recepciu a celá komunikácia sa odohrávala v hotelovom bare. Hotel má tiež vlastný malý bazén s lehátkami. Reštaurácia, alebo skôr jedáleň, slúžila na raňajky, kde kvalita bola veľmi slabá, každý deň rovnaká saláma, jeden druh syra, omelety alebo pražené vajcia, jeden druh zeleniny, kvapkajúca káva a veľmi zriedená šťava. Večere boli podávané formou výberu, museli ste si objednať deň predtým, výber bol veľmi zlý a pripravené jedlá nevyzerali dobre a nám ani veľmi nechutili. Polievky boli väčšinou jednoduché, len vývar. Šalát bola len nesladená sekaná zelenina, paradajky, ktoré môžete ochutnať s olejom a ocotom, ktorý je na stole. Žiaľ jedlo je najslabšia časť hotela. Veľkou výhodou bola bezplatná pláž cca 300 metrov od hotela so slnečníkmi a ležadlami pre hotelových hostí. Pláž bola kamienková, okrúhla s prudkým vstupom do mora. More veľmi pekné a čisté. Celkovo môžem oceniť tento hotel ako dobrú voľbu, boli tu príjemné služby. Je to príjemné miesto, voľná pláž, len to jedlo je problém. Ale pláž ponúka veľa možností, kde sa môžete dobre najesť za pár eur. Obec Čanj, kde sa nachádza tento hotel, je malá, turistická dedina, kde nie je veľa zábavy, ale vychutnáte si tu tichú dovolenku bez ruchu disko. Dobré dopravné spojenie s mestom Sutomore prostredníctvom priamej dopravy. Od Sutomore sa môžete dostať na akékoľvek miesto na pobreží a vyraziť do miest ako Budva, Ulcinj, Bar, ....
zobraziť viac