Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Budva

Hotel W Grand
★★★

Veľmi dobré9.2
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel W Grand - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Kamienková pláž, ktorá je vzdialená približne 300 metrov od hotela.

Centrum

Hotel je situovaný v centre strediska Petrovac. 

Bazén

Hotel nedisponuje bazénom.

Od letiska

Letisko v meste Podgorica je vzdialené približne 48 kilometrov a letisko v meste Tivat je vzdialené približne 39 kilometrov.

Poloha

Hotel je situovaný v kopci s nezabudnuteľným výhľadom na hory a more. Historické centrum mesta Budva je vzdialené približne 20 kilometrov a mesto Bar je vzdialené približne 22 kilometrov.

Internet

WiFi pripojenie je k dispozícií v spoločných priestoroch.

O hoteli

Menší hotel s výhodnou polohou a priateľskou atmosférou, ktorý je vhodný pre všetky vekové kategórie. Hotel sa nachádza v kopci a ponúka výhľady na okolitú krajinu. NA najvyššom poschodí hotela sa nachádza reštaurácia s kaviarňou, kde je možnosť sledovať západ slnka. 

Ubytovanie

Hotel ponúka ubytovanie v dvojlôžkových izbách s možnosťou jednej prístelky. Izby sú vybavené klimatizáciou, vlastným sociálnym zariadením, TV, sušičom na vlasy, terasou alebo balkónom a za poplatok minibarom. Niektoré izby disponujú malou kuchynkou.

Stravovanie

Pobyt v hoteli je možný s raňajkami alebo s polpenziou. 

Služby

V hoteli je možné za poplatok využiť služby práčovne, saunú, vúrivku, fitness centrum. Hotel disponuje výťahom. 

Nákupné možnosti

V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádzajú bary, reštaurácie, obchodíky a možnosti motorizovaných a nemotorizovaných športov. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.2
8
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 13:35
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Na izbe nebol signál Wi-Fi, iba v hale. Raňajky boli slušné. V blízkosti hotela sa nachádza supermarket. Nie vždy je ľahké nájsť parkovacie miesto, ale zamestnanci sa snažia pomôcť. Izba bola čistá, ale zišla by sa jej rekonštrukcia. Celkovo je priemerný hotel s dobrým personálom.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 13:32
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Navštívili sme tento hotel koncom septembra. Od tohto hotela by sme nemohli žiadať viac. Personál bol priateľský a užitočný a izby boli priestranné a dobre vybavené, čisté a uteráky menené denne. Raňajky formou bufetu boli kontinentálne, ale bohaté. V dňoch, keď sme odchádzali skoro ráno, nám dokonca urobili raňajky skôr. Poloha bola dobrá, pretože to bolo len 5 minút chôdze od pláže a autobusovej stanice. Táto oblasť je veľmi kopcovitá.. Večerali sme v hoteli len dvakrát a musím povedať, že jedlo bolo veľmi dobré a za 10 € na osobu. Miestne reštaurácie boli veľmi dobré a naše obľúbené boli Mun a Fortuna.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 13:28
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Výborná hodnota za peniaze. Hotel bol práve to, čo sme chceli - malý, útulný a s výbornými možnosťami na prechádzky v okolí. Pláž v prednej časti mesta Petrovac je krásna a je vzdialená len 5 minút chôdze. Supermarket hneď za rohom. Zamestnanci boli veľmi priateľskí, okrem jedného mladého muža na recepcii, ktorý sa musí naučiť viac usmievať. Izby boli viac ako primerané. Veľmi čisté s krásnym balkónom so stolom a stoličkami. Uteráky sa menili každý deň. Jedlo na raňajky sme mali na strešnej terase, ktorá bola pre nás len potešením. Výborný výber jedál a veľmi bohatý. V jedálni sme mali len večeru a napriek tomu, že jedlo nevyzeralo až tak pekne, bolo chutné a vynikajúce, mali sme aj nápoj na privítanie. Reštaurácie na prednej strane boli krásne s nádherným výhľadom.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 13:23
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Je to dobrý hotel, v blízkosti dvoch krásnych pláží a autobusovej stanice, takže návšteva mesta Budva a Kotor je jednoduchá. Mali sme ubytovanie s raňajkami a bola to vynikajúca voľba. Na raňajky sme mali vajcia, syr, miešané vajcia, chleby, šaláty, čerstvé ovocie a ďalšie. Izby boli pohodlné, denne upratané a mali balkón s výhľadom na more. Hotel bol čistý a personál pracuje veľmi dobre.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 13.12. 2018 o 13:18
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Malý a veľmi priateľský hotel, izba veľmi čistá a uteráky sa menia denne. Chutné raňajky a naozaj krásny personál. 3-hviezdičkový hotel s 5 hviezdičkovým servisom. Presne to, čo sme chceli. Asi 5 minút od pláže a reštaurácií. Blízko sa nachádza aj autobusová stanica (2,50 eur do Budvy a cesta trvá asi 25 minút do starého mesta). Supermarket 2 minúty ďaleko od hotela.
zobraziť viac