UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
    Nájdite si svoju dovolenku
    Vybrať kriteriá

    Záruka najnižšej ceny
    Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

    Široká ponuka zájazdov
    Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

    12 inšpiratívnych travel blogerov, ktorých musíte sledovať

     - 1
    Margaréta Koklesová
    5.12.2018

    12 inšpiratívnych travel blogerov, ktorých musíte sledovať - Obsah

    Možno by ste chceli viac cestovať, ale chýba vám odvaha, informácie či podmienky. Možno si o cestovaní radi iba čítate a o objavovaní sveta snívate. Tak či onak, týchto slovenských a českých travel blogerov jednoducho musíte spoznať!

    Tonicove cesty

    Blog: www.tonicove.sk
    Instagram: www.instagram.com/tonicove/
    Facebook: www.facebook.com/tonicletenkar/

    Aj vás rozčuľujú digitálni nomádi, ktorí pracujú z počítača na pláži a vy sa musíte potiť v kancelárii? Potom budete tento blog milovať! Tonic aka Anton je dieťa 80-tych rokov z Trnavy. Necvičí jógu pri východe Slnka na Bali, nemá dokonalý Instagramový profil a stále je klasický korporátnik s hypotékou a 20-timi dňami dovolenky do roka. Sem-tam musí čarovať, ale keď si cestovanie raz zamilujete...

    SheMakesMeTravel

    Blog: www.shemakesmetravel.com/sk/domov/
    Instagram: www.instagram.com/shemakesmetravel/
    Facebook: www.facebook.com/SheMakesMeTravel/

    Ona je novinárka, on IT-čkar. Ona cestovanie miluje, on doň vkladá vlastný humor. A ich spoločný blog budete zbožňovať! Cestujú doma i po svete, píšu o tom z pohľadu Lovera (ona) a Hejtera (on). A garantujeme vám, že tie JEHO články sú absolútne jedinečné!

    Bez Mapy

    Blog: www.bezmapy.com/
    Instagram: www.instagram.com/milan_bezmapy/
    Facebook: www.facebook.com/blogbezmapy/

    Milan v roku 2013 zistil, že klíma v kancli nie je pre neho to pravé. Založil cestovateľský blog, ktorý je dnes jeho zamestnaním na plný úväzok a zároveň aj jedným z najčítanejších blogov na Slovensku. Píše o svojich cestách i zážitkoch a jeho dobrodružná povaha sa veru nezaprie!

    instagram - Bez Mapy

    TravelHacker

    Blog: www.travelhacker.blog
    Instagram: www.instagram.com/janka_travelhacker/
    Facebook: www.facebook.com/janka.travelhacker/

    Janka dokázala svoj cestovateľský blog rozbehnúť tak dobre, že ju dnes živí. Prináša najmä rôzne vychytávky a zlepšováky ako cestovať lacnejšie a efektívnejšie. Dovolenkovala aj v destináciách, ktoré sa mnohým Slovákom zdajú finančne nedostupné. Napríklad také Maldivy si užila za cenu bežnej dovolenky v Chorvátsku!

    Instagram - Travel Hacker

    Silvia Púchovská

    Blog: www.silviapuchovska.com
    Instagram: www.instagram.com/silvia_puchovska/
    Facebook: www.facebook.com/unboxingtraveller/

    Digitálna nomádka, ktorej kanceláriou je svet. Vďaka tomu, že dokáže pracovať iba z počítača, môže cestovať a žiť kdekoľvek chce. Jej momentálnym domovom je Bali a na svojom blogu zdieľa tipy na to, ako nasledovať tú jej cestu.

    Instagram Silvia Púchovská

    Podnikání z pláže

    Blog: www.podnikanizplaze.cz/blog/
    Instagram: www.instagram.com/podnikanizplaze/
    Facebook: www.facebook.com/PodnikaniZPlaze

    Stáňa je online podnikateľka a vášnivá cestovateľka. Vďaka svojmu biznisu dokáže cestovať po svete a žiť príbeh, ktorý chce rozprávať. Bude vás inšpirovať k tomu, aby ste sa aj vy vydali za svojim snom. Bez ohľadu na to, kde na svete sa nachádza.
    A ešte jeden bonus! Stáňa cestuje aj so svojim synom Juráškom, často teda píše aj perfektné tipy o cestovaní s deťmi.

    Instagram Podnikání z pláže

    Nie je túra bez Štúra

    Blog: https://www.niejeturabezstura.sk/
    Instagram: www.instagram.com/nie_je_tura_bez_stura/
    Facebook: www.facebook.com/hoppeyrcom/

    Rado pracoval tri roky v zahraničí. Potom sa rozhodol dať výpoveď a vrátil sa na Slovensko. Aby sa z neho stal turista po vlastnej domovine. Pretože dovolenka predsa nemusí byť vždy iba o pláži a o mori. Naša krajina je častokrát oveľa zaujímavejšia, ako si myslíme.

    Instagram Nie je túra bez Štúra

    Weef

    Blog: www.weefsworld.eu
    Instagram: www.instagram.com/_weef_/
    Facebook: www.facebook.com/weefsworld/

    Veronika je mladá česká blogerka, pre ktorú je cestovanie práca na plný úväzok. Cestuje minimalisticky, s heslom Menej vecí, viac zážitkov a o svojich výletoch píše blogy plné nadupaných tipov, vďaka ktorým spoznáte miesto z úplne iného pohľadu.

    Instagram Weef

    Ľubo Jurík

    Blog: www.samsebepan.sk/blog/
    Instagram: www.facebook.com/samsebepan.sk/
    Facebook: www.instagram.com/lubojurik/

    Najznámejší slovenský digitálny nomád, ktorý svoj domov našiel v ďalekej Ázii. Ľubo tvorí perfektný blog, ktorý je plný článkov o online práci, skúsenostiach, láskach k Aziatkám i o surovom živote v ďalekej krajine, ktorý nie je vždy až taký rozprávkový, ako by sa mohol zdať.

    Instagram Lubo Jurík

    Cestujeme bez cestovky

    Blog: www.martinamagulova.sk
    Instagram: www.instagram.com/cestujemebezcestovky/
    Facebook: www.facebook.com/CestujemeBezCestovky/

    Maťka je autorkou blogu o cestovaní doma aj v zahraničí. So svojim manželom a malým synčekom Maťkom lietajú po celom svete. Píše o cestovaní s deťmi i o efektívnom cestovaní, ktoré vám ušetrí peniaze a zvládnete ho aj bez cestovky.

    Instagram Cestujeme bez cestovky

    Life is better in biking

    Blog: www.lifeisbetterinbikinis.net/
    Instagram: www.instagram.com/life_is_better_in_bikinis/
    Facebook: www.facebook.com/lifeisbetterinbikinisbyjuli/

    Julka je úžasná a kreatívna mladá žena. Momentálne žije v Sydney, kam sa presťahovala z Bali. Už ako mladučká si vytvorila firmu Gado Gado (https://www.gadogado.cz/cs/) , kde navrhuje a vyrába kabelky, peňaženky i ďalšie doplnky – a to všetko v ďalekej Ázii.

    Instagram Life is better in bikins

    TravelBible

    Blog: www.travelbible.cz
    Instagram: www.instagram.com/travelbiblecz/
    Facebook: www.facebook.com/travelbible.cz/

    Petr a Matouš sú autormi nadupaného českého blogu, ktorý je plný článkov o cestovaní po celom svete. Nájdete tam podrobné manuály do konkrétnych destinácií i tipy na čokoľvek, čo s cestovaním súvisí – ako cestovať s deťmi, kde si požičať karavan, ako z cestovania urobiť prácu na plný úväzok, kde si zabezpečiť lacné ubytovanie....

    Instagram Travel Bible

    Páči sa vám tento článok? Môžete ho zdieľať s priateľmi.

    Podobné články

    Čo si zbaliť do mobilu? Užitočné aplikácie, bez ktorých sa na dovolenke nezaobídete! Margaréta Koklesová25.8.2019Dovolenka pri mori, Užitočné dovolenkové tipyDnes už na dovolenku asi nepôjdete s papierovou mapou a slovníkom. Mnohí si už so sebou nenosia ani foťák. Všetko máme pohodlne v smartfónoch. Avšak väčšina ľudí ani netuší, s čím všetkým nám šikovné telefóny na dovolenke môžu pomôcť. Dnes existuje naozaj kvantum (bezplatných) cestovateľských aplikácií,... Najčastejšie cestovateľské podvody a turistické pasce Margaréta Koklesová20.7.2019Užitočné dovolenkové tipyTuristi sú obľúbeným objektom (nielen) pouličných zlodejov. Pohybujú sa v novom prostredí a často nie sú dostatočne oboznámení s miestnymi zvykmi a spôsobom života. A k tomu všetkému so sebou nosia kopec hotovosti. Toto všetko z dovolenkárov robí magnet na rôzne kriminálne živly. Poďme sa spolu pozrieť na to, ako sa vyvarovať najčastejším...