UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
    Nájdite si svoju dovolenku
    Vybrať kriteriá

    Záruka najnižšej ceny
    Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

    Široká ponuka zájazdov
    Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

    Darujte na Vianoce zážitok – celej rodine

     - 1
    Margaréta Koklesová
    5.12.2018

    Darujte na Vianoce zážitok – celej rodine - Obsah

    Nekupujte už lacné hračky, ktoré deti prestanú baviť po dvoch týždňoch, ani ponožky a kozmetiku – to je príliš otrepané. Vyberte tento rok niečo iné, niečo špeciálne.

    Darujte rodinnú dovolenku.

    • Všetkých členov rodiny „vybavíte“ jedným nákupom.
    • Venujete im zážitok, ukážete nové miesta, inú kultúru.
    • Budete celá rodina spolu – nič vzácnejšie ako svoj čas im dať nemôžete.
    • Už v zime sa môžete začať tešiť na leto – plánovať, čítať a snívať.
    • Ušetríte – cez zimu začína výhodná ponuka First Minute, kedy ceny zájazdov výrazne padajú
    • Šplhnete si u svojho manžela/manželky, pretože niečo také pod stromčekom čakať nebude. A robiť si očko sa predsa vždy oplatí.

    Ako vybrať správnu dovolenku?

    Pred výberom samotnej dovolenky zohľadnite niekoľko parametrov. Darček musí obdarovaným sadnúť a musí ich tešiť. Ujasniť si musíte niekoľko základných bodov:

    Počet osôb

    Kupujete romantickú dovolenku pre seba a svoju polovičku alebo vás čaká veľká rodinná dovolenka s deťmi? Pribalíte aj starých rodičov alebo kamarátov? V zásade platí, že čím viac ľudí cestuje, tým lacnejšie to na hlavu je. Deti často bývajú/cestujú zdarma alebo s výraznou zľavou.

    Maximálny budget

    Premyslite si, koľko peniažkov viete na dovolenku vyhradiť. Tak, aby ste si ju mohli užiť a nemuseli do leta šetriť. Dnes sa dajú vybrať veľmi pekné dovolenky aj za pomerne malý peniaz.

    More, hory alebo pamiatky

    Zasnívajte si a predstavte si, že už na dovolenke ste. Ako to tam vyzerá? Chodíte na hotelové raňajky alebo si ich pripravujete sami? Máte kopec bazénov alebo chodíte na pláž. Výletujete, či celý pobyt poctivo relaxujete? Každá rodina má trošku inú predstavu ideálnej dovolenky a vašou vianočnou úlohou je tú predstavu naplniť.

    Ako sa do cieľovej destinácie dostanete?

    Lietadlo je najrýchlejšie, najkomfortnejšie ale častokrát i najdrahšie. V cieľovej destinácii ste za hodinku, dve. Autom vám to potrvá oveľa dlhšie ale zase budete pánmi svojho času a počas dovolenky môžete výletovať. Autobus býva najdlhšia, najmenej pohodlná ale najlacnejšie cesta. Práve v ňom však môžete vy (alebo vaše deti) spoznať nových kamarátov s ktorými bude tá dovolenka ešte lepšia.

    Keď už budete mať jasno vo všetkých základných otázkach, môžete začať hľadať. Nachystali sme pre vás naozaj širokú ponuku.

    https://www.destinacie.sk/first-minute

    NEMÁM ČAS HĽADAŤ, POTREBUJEM KONKRÉTNE TIPY!

    Ak sa vám nechce hrabať širokou ponukou a porovnávať (na prvý pohľad skoro rovnaké) ponuky, máme riešenie. Vybrali sme pre vás päť našich najlepších zájazdov. Sú overené, obľúbené a krásne. Nemusíte tráviť hodiny hľadaním. Našli sme to najlepšie za vás. Pre vás. Ak chcete kúpiť na istotu, vyberte si jeden z nich.

    Hotel Plava Capricho (ŠPANIELSKO)

    Rodinný hotel sa nachádza priamo na pláži (letovisko Roquetas de Mar) s množstvom obchodíkov, barov a reštaurácii. Vodný park a akvárium vzdialené približne 6 km. Pláž s pozvoľným vstupom je ocenená modrou vlajkou. V hotelovom komplexe je pripravený bazén so šmýkačkou, vírivka, detské ihrisko, miniklub či medzinárodný animačný tím. Ubytovanie sa poskytuje v komfortných klimatizovaných izbách pre 2 – 4 osoby s balkónom.

    Chcem darovať dovolenku v tomto hoteli!

    spanielsko dovolenka

    španielsko dovolenka

    španielsko dovolenka

    Hotel Belcekiz Beach Club (TURECKO)

    Hotel je ideálny pre každého, kto chce prežiť komfortnú a pohodovú dovolenku v menšom komplexe. Je postavený v štýle stredomorskej dedinky. Snúbi sa v ňom elegancia, osobitosť a zároveň neformálnosť. Tvorí ho hlavná budova s recepciou a niekoľko farebných dvojposchodových viliek rozmiestnených v bohatej záhrade. Areál je umiestnený rovno pri hlavnej pláži, v tesnej blízkosti miestnych reštaurácií, obchodov. Príjemným bonusom je impozantná hora Babadag, ktorú budete môcť z komplexu pozorovať. Ubytovanie je poskytované v klimatizovaných 2 lôžkových izbách s možnosťou prístelky. Súčasťou je vždy balkón alebo terasa. Pre deti je pripravená široká ponuka atrakcií od vonkajšieho bazéna cez detský klub, ihrisko až po animačné programy od výmyslu sveta.

    turecko dovolenka

    turecko dovolenka

    turecko dovolenka

    Hotel Dit Evrika Beach Club (BULHARSKO)

    Hotel leží v severnej časti letoviska Slnečné pobrežie, v tesnej blízkosti obchodov a reštaurácií. Súčasťou je široká piesočná pláž s lehátkami a slnečníkmi (zdarma k dispozícii). Vďaka kvalitne poskytovaných služieb obdržal už veľa ocenený. Je obľúbený a vyhľadávaný všetkými vekovými kategóriami, vrátane rodín s deťmi. Ubytovanie je poskytované v štandardných izbách, rodinných izbách i apartmánoch pre 5 osôb. Každá izba je klimatizovaná. Pre deti je k dispozícii veľký aquapark, niekoľko vonkajších bazénov, animačné programy. Na svoje si prídu aj dospelí - fitness centrum, masáže, tenisové kurty, sauna, jacuzzi, šípky, lukostreľba, stolný tenis, plážový volejbal, futbal, boccia, vodné športy na pláži, či vodné pólo.

    bulharsko dovolenka

    bulharsko dovolenka

    bulharsko dovolenka

    Hotel Limak Cyprus (CYPRUS)

    Novopostavený hotel ponúka spojenie luxusu, relaxu a zábavy. Bohatý ultra all inclusive, krásne wellness, či športové vyžitie z dovolenky nezabudnuteľný zážitok. K dispozícii je naozaj široká ponuka reštaurácií, lobby a snack barov, bazénový a plážový bar i cukráreň. Hotelová pláž s jemným pieskom a pozvoľným vstupom je ideálna aj pre deti. Plážový servis a osušky sú zdarma. Okrem mora sa dá vegetiť i blázniť v niekoľkých vonkajších a vnútorných bazénoch i aquaparku.

    O detské spokojné očká sa starajú profesionálni animátori, spokojné budú aj staršie deti/ tínedžeri. Ubytovanie je poskytované v klimatizovaných izbách s balkónom, každá je zaujímavo dekoratívne upravená (zlaté prevedenie, mediteriánsky štýl a podobne).

    cyprus dovolenka

    cyprus dovolenka pre deti

    cyprus dovolenka s deťmi

    Hotel Termal (SLOVINSKO)

    Hotelový a termálny komplex pozostáva z hotelovej časti, bungalovov, aprtmánov a vodného parku. Priamo v hoteli sa nachádza krytý aj vonkajší bazén, hoteloví hostia majú neobmedzený vstup do aquaparku Terme 3000 s 22-mi vonkajšími a vnútornými bazénmi. Súčasťou je aj liečebné centrum Thermalium, ktoré poskytuje dôzne druhy terapií, masáží a skrášľovacích procedúr. Vedľa vodného parku je golfové ihrisko, tenisové kurty, futbalové a volejbalové ihrisko či požičovňa bicyklov (v okolí je dostatok cyklotrás). Ubytovanie sa poskytuje v 1 a 2 lôžkových izbách s možnosťou prístelky. Časť izieb je i s balkónom.

    Stravovanie: polpenzia, možnosť dokúpenia obedov

    slovinsko dovolenka

    slovinsko dovolenka

    slovinsko dovolenka

    https://www.destinacie.sk/slovinsko/hotel-termal/zajazd/923975

    Buďte tento rok pod stromčekom víťazom. Darujte niečo, na čo sa bude pamätať. O rok, o dva, stále. Darujte čas. Darujte sebe a ostatným spokojné spoločné chvíle. Pretože nič dôležitejšie pre rodinu nie je.

    Páči sa vám tento článok? Môžete ho zdieľať s priateľmi.

    Podobné články

    Ekologické cestovanie: jednoduchý návod na zodpovednú dovolenku Margaréta Koklesová8.3.2020Dovolenka pri mori, Dovolenka v exotikeDo života sa nám už dostalo množstvo ekologických vecí – obaly, čistiace prostriedky, či hrnčeky na kávu. Poznáme veľa spôsobov ako redukovať odpad a žiť v súlade s potrebami planéty. Doma. Čoraz častejšie sa ale skloňuje aj téma ekologického cestovania. Pretože aj dovolenku si môžete užiť zodpovedne a ekologicky. Ako na to? Ja som to skúsila. Jos olet hyppäämässä... Dovolenka v Egypte: všetko, čo potrebujete vedieť! Margaréta Koklesová16.9.2019Egypt, Dovolenka pri mori, Dovolenka v exotikeKeď sa povie Egypt, všetci si predstavíme ich nádherné pyramídy, históriu a Níl. Táto krajina však dokáže ponúknuť oveľa viac. Vďaka príjemným teplotám tu môžete dovolenkovať kedykoľvek (dokonca aj v zime), môžete šnorchlovať a objavovať neuveriteľne bohatý podmorský svet. A čo je najlepšie, môžete sa nechať...