UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
    Nájdite si svoju dovolenku
    Vybrať kriteriá

    Záruka najnižšej ceny
    Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

    Široká ponuka zájazdov
    Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

    TOP 10 All Inclusive dovolenkových rezortov a hotelov podľa Tripadvisoru

     - 1

    TOP 10 All Inclusive dovolenkových rezortov a hotelov podľa Tripadvisoru - Obsah

    Cestovateľský server TripAdvisor každoročne vytvára rebríček najlepších dovolenkových rezortov s All inclusive. A ani rok 2016 nebol výnimkou. Čitatelia za najlepší dovolenkový rezort s All Inclusive službami označili Excellence Resorts Playa Mujeres v Mexiku.

    Vybrať najlepší All Inclusive dovolenkový rezort alebo hotel je veľmi náročná úloha, pretože každý cestovateľ má svoje vlastné predstavy a kritériá. Komplikovaný výber vyriešil TripAdvisor vytvorením rebríčka na základe hodnotenia jednotlivých návštevníkov. A toto sú víťazi:

    1. Excellence Playa Mujeres, Playa Mujeres, Mexiko

    Excellence Playa Mujeres je luxusný päťhviezdičkový hotel obklopený divokou prírodou, nádhernými plážami s bielym pieskom a 200 m vzdialenou súkromnou marínou. Nachádza sa na nedotknutom polostrove v Karibskom mori, na sever od medzinárodného letiska v Cancúne. Luxusné a moderné izby majú jacuzzi, mramorovú kúpeľňu, balkón alebo terasu s výhľadom do záhrady alebo na Karibské more. K dispozícii sú služby súkromného komorníka, minibar, súkromný check-in a check-out, ovocie, denná tlač a rada ďalších luxusných VIP služieb. Hosťom sú k dispozícii prvotriedne kúpele a wellness Miilé Spa s radom kozmetických a relaxačných procedúr, masáží, manikúrou a pedikúrou, sedem bazénov a štyri jacuzzi.  Desať medzinárodných reštaurácií a jedenásť štýlových barov ponúka výber jedál pre vegetariánov i hostí hľadajúcich bezlepkové alebo bezlaktózové jedlo s neobmedzenou konzumáciou. Izbová služba je k dispozícii 24 hodín denne.

    Excellence Playa Mujeres

    2. Ikos Olivia - Ikos Resorts, Gerakini, Grécko, Chalkidiki

    Ikos Olivia, exkluzívny päťhviezdičkový hotel, sa rozprestiera v krásnej záhrade obklopený množstvom zelene a olivovníkov, neďaleko malej rybárskej dedinky Gerakini. Má k dispozícii 3 vonkajšie bazény, 1 krytý bazén a wellness centrum, v ktorom nájdete krytý bazén, parný kúpeľ, saunu a masážnu miestnosť. K ďalším zariadeniam patrí posilňovňa, stolný tenis a zariadenia pre vodné športy. Hotel je situovaný v rozsiahlom areáli, kde sú k dispozícii hotelová súkromná pláž, tenisový kurt, obchody, 5 vnútorných a vonkajších barov a 5 reštaurácií – Flavors (bufetová), Fusco (talianska, ktorá je ocenená Michelinskou hviezdou), Anaya (ázijská), Ouzo (grécka, takisto ocenená Michelinskou hviezdou) a Provence (provensálska). Na požiadanie si môžete dopriať raňajky na izbe alebo špeciálne diétne menu.

    Ikos Olivia už od 1 200 € aj na Destinácie.sk

    Ikos Olivia

    3. Tamassa, Bel Ombre, Maurícius

    Elegantný štvorhviezdičkový plážový rezort, otvorený v decembri 2007, je ukrytý vo sviežej zeleni južného Maurícia, priamo pri dlhej piesočnatej pláži. Juh je prírodne najzaujímavejšou a najnedotknutejšou časťou ostrova Maurícius s možnosťou vychádzok a výletov k prírodným zaujímavostiam a poznaniam bujnej tropickej vegetácie. Dostatočné vyžitie vám poskytnú možnosti zaujímavých výletov – napr. na krokodíliu a korytnačiu farmu alebo do rhumerie a národného parku v okolí Chamarel, morský rybolov, výlety loďou so skleneným dnom a možnosť získania potápačskej kvalifikácie PADI. Medzi veľkolepými tiesňavami sa organizujú pešie túry a výlety na horských bicykloch pozdĺž nádherného dramatického pobrežia. V rámci balíčka All Inclusive, za ktorý nie je potrebné doplácať, si pochutnáte na jedlách mauricijskej gastronómie a excelentných koktailoch, alebo môžete vyskúšať niektorý z mnohých pozemných a vodných športov. Rezort ponúka každé ráno raňajky formou bufetu. Reštaurácia má terasu pri bazéne a na obed a večeru sa tu podávajú rozmanité jedlá à la carte (výber z menu). K dispozícii je tiež plážový lounge bar. Rezort disponuje krásnym vybavením a maľbami. V rezorte sa nachádzajú 3 bazény a luxusné kúpele so suchými a mokrými saunami, výhodou je nočný klub, ktorý ocenia predovšetkým mladí hostia. Toto ubytovanie má najlepší pomer ceny a kvality v destinácii Bel Ombre a patrí mu 1. miesto spomedzi 6 hotelov v danej lokalite.

    Tamassa, Bel Ombre

    4. Kurumba Maldives, Vihamanafushi, Maldives

    Päťhviezdičkový rezort Kurumba Maldives sa nachádza na súkromnom tropickom ostrove na atole Severný Male a ponúka nádherné pláže s bielym pieskom a kokosovými palmami. Luxusne zariadené izby a vily majú súkromné terasy s výhľadom na pláž. V rezorte je 8 reštaurácii a 3 bary. Reštaurácie ponúkajú jedlá talianskej, japonskej, indickej a libanonskej kuchyne. K All Inclusive patria miestne nealkoholické nápoje a šťavy, káva, čaj, miestne alkoholické nápoje (víno, pivo, liehoviny) a vybrané miešané nápoje v Sand bare, Beach bare a Lounge v rámci otváracích hodín. Rezort disponuje 2 vonkajšími bazénmi so sladkou vodou, 3 tenisovými kurtmi a fitness centrom. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky procedúr vo wellness centre Veli, ako sú napr. jedinečné procedúry Dhivehi Beys alebo z moderných či tradičných procedúr. Zúčastniť sa môžete aj výletov na okolité ostrovy, výletov spojených s rybačkou a prehliadok podľa vášho želania.

    Kurumba už od 2 000 € na Destinácie.sk

    Kurumba Maldives

    5. Grand Velas Riviera Nayarit, Nuevo Vallarta, Mexiko

    Päťhviezdičkový All Inclusive rezort v Nuevo Vallarta sa nachádza na mexickom tichomorskom pobreží, priamo na pláži s výhľadom na zátoku Banderas. Ponúka luxusné apartmány zariadené v modernom mexickom štýle so súkromnými terasami a balkónmi s nádherným výhľadom na more, bazénmi a prvotriednymi službami. K dispozícii sú 3 reštaurácie (Frida, Lucca a Piaf) s ponukou francúzskej, mexickej a taliansko-stredomorskej kuchyne. Pohárik si môžete vychutnať v Koi Sports Bar & Dancingu alebo si dať kokteil na pláži pri mesiaci. Riviera Nayarit ponúka nádherné biele piesočnaté pláže, možnosti potápania, šnorchlovania, jazdy na kajaku, plachtenia, surfovania a morského rybolovu v Banderas Bay zátoke. Užiť si môžete aj outdoorové aktivity, ako je pešia turistika, cyklistika, parašutizmus, jazda na koni, golf, pozorovanie veľrýb, plavby pri západe slnka, horské lety lietadlom a možnosť zaplávať si s delfínmi a ukončiť deň masážou v kúpeľoch s kompletnými službami. Hotelový Teen Club ponúka Xbox Kinect, biliard a stolný hokej, bar a salónik, karaoke a mini disco.

    Grand Velas Riviera

    6. Ikos Oceania, Nea Moudania, Grécko, Chalkidiki

    Luxusný päťhviezdičkový hotelový komplex Ikos Oceania sa nachádza v súkromnom zálive v meste Nea Moudania, na severozápadnom pobreží polostrova Kassandra. Súkromná zátoka ponúka prekrásny výhľad na more a hory z domčekov v tradičnom gréckom štýle. Elegantná hlavná budova s niekoľkými krídlami je zasadená v nádherne udržiavanej záhrade na pokojnom mieste. Rezort je známy predovšetkým svojim All Inclusive programom, ktorý zahŕňa vysoký štandard služieb v oblasti stravovania a športových aktivít. V Ikos Oceania je v cene už naozaj všetko vrátane návštevy à la carte reštaurácií, v ktorých varia kuchári ocenení hviezdičkou od Michelina. K športovým aktivitám, ktoré sú v cene hotela, patrí napríklad tenis, squash, kurz šnorchlovania, windsurfing, požičiavanie športových potrieb vrátane kajakov, kanoe, hodiny začiatočníckej jogy, pilates. K dispozícii sú ďalej bezplatné nápoje, ležadlá a slnečníky na pláži. Nájdete tu niekoľko bazénov, hlavný vyhrievaný sladkovodný bazén v tvare lagúny Vás ohromí najmä svojou veľkosťou, keďže má až 900 metrov štvorcových, nechýbajú ani bazén len pre dospelých, oddelený detský bazén a bazénik s hĺbkou do 20 centimetrov, spa vnútorné, vonkajšie a detský vyhrievaný bazén, súkromné bazény pre hostí ubytovaných v Deluxe Collection s oddelenou detskou časťou. Wellness ponúka 7 súkromných miestností na procedúry, krytý vyhrievaný bazén s vírivkou a oknami od podlahy až k stropu s výhľadom na Egejské more. Vo fitness štúdiu môžete využívať moderné kardio zariadenia.

    Ikos Oceania už aj na Destinácie.sk

    Ikos Oceania

    7. Grand Velas Riviera Maya, Playa del Carmen, Mexiko

    Grand Velas Riviera Maya, luxusný päťhviezdičkový hotel, sa nachádza pozdĺž piesočnatej pláži, iba 17 min. od Playa Del Carmen centra mesta, a celý areál je zasadený do krásnej sviežej záhrady.  Všetky apartmány hotela s vlastnou terasou sú štýlovo zariadené. Hosťom sú k dispozícii veľký vonkajší bazén, kúpele s krytým bazénom, sauny a vírivky ako aj rôzne druhy masáží a tradičné terapie, 3 reštaurácie a 5 gurmánskych stravovacích zariadení - PIAF Restaurant sa špecializuje na francúzsku kuchyňu, Sen Lin ponúka Pan ázijské jedlá a Frida Reštaurácia zasa mexickú kuchyňu, no v ponuke sú aj jedlá talianskej a španielskej kuchyne a ľahšie jedlá, ktoré si môžete dať v bistre. K dispozícii je hosťom 24 hod. room servis.

    Grand Velas Riviera Maya

    8. Le Blanc Spa Resort , Cancun, Mexiko

    Päťhviezdičkový rezort Le Blanc Spa Resort sa nachádza len pár minút od centra Cancunu, priamo vedľa nákupných obchodných centier, a patrí medzi najlepšie hotely v danej oblasti. Luxusný  „hotel len pre dospelých“ bol zrekonštruovaný v roku 2005 a je ideálne situovaný v zábavnej časti, neďaleko lagún, vedľa nádhernej bielej piesočnatej pláže, ktorá ponúka slnečníky, ležadlá a plážový bar zadarmo v rámci All Inclusive programu. Priestranné izby s balkónom ponúkajú veľkolepý výhľad na lagúnu a sú vybavené elegantným tmavým talianskym nábytkom, satelitnou TV s plochou obrazovkou, prenosným počítačom, mini chladničkou, individuálnym ovládaním klimatizácie, plne vybaveným minibarom, vírivkami. Samozrejmosťou je 24 hodinová izbová služba. V hoteli sú k dispozícii obchodné centrum, bazén, tenisový kurt a slnečná terasa. Niekoľko reštaurácií ponúka hosťom jedlá medzinárodnej kuchyne, francúzskej a talianskej. Ázijská kuchyňa je podávaná v plážovej reštaurácii a niekoľko barov ponúka snacky, dezerty a jemné nápoje ako aj bohaté nočné vyžitie. Hostia môžu zdarma použiť 3 vonkajšie bazény, turecké parné kúpele a wellness centrum a rôzne športové aktivity, ako jazdu na horských bicykloch, tenis a potápanie. Fitness centrum hotela ponúka telocvičňu, lekcie jogy a pilatesu.

    Le Blanc Spa Resort

    9. Voyage Belek Golf & Spa, Belek, Turecko

    Rozľahlý All Inclusive luxusný päťhviezdičkový rezort Voyage Belek Golf & Spa sa nachádza v pokojnom prostredí, na brehu Stredozemného mora, uprostred borovicových lesov, cca 2 km od Beleku, ktorý ponúka množstvo obchodíkov, reštaurácií a kaviarní, ale i golfové ihriská. Pri hoteli sa nachádza súkromná dlhá piesočnatá pláž. Ležadlá, slnečníky, matrace a osušky sú zdarma, ponuka vodných športov kanoe a surfovanie s licenciou zdarma, za poplatok parasailing, catamaran, banán, skútre a lyže. K dispozícii je v rezorte luxusné wellness centrum, hammam masáže, 2 hlavné reštaurácie, 8 a´la carte reštaurácií, ktoré sa špecializujú na mexickú, japonskú, taliansku, tureckú, čínsku, mexickú, japonskú, grécku kuchyňu ako aj steak house, 2 diskotéky, 13 barov a bezplatné WiFi pripojenie na internet. V rozľahlej záhrade sú bazény - 4 vonkajšie bazény, 2 detské bazény, vnútorný bazén, aquapark, ležadlá, slnečníky, matrace a osušky zdarma, 4 tenisové kurty (osvetlenie za poplatok), minifutbal, minigolf, stolný tenis, lukostreľba a aerobic, bowling a biliard za poplatok. Komfortne zariadené izby majú balkón s výhľadom do záhrady alebo na Stredozemné more. Súčasťou každej z nich sú denne dopĺňaný minibar, ktorý je dopĺňaný denne nealko nápojmi a pivom, satelitná TV s plochou obrazovkou, kúpeľňa  s WC a fénom. Kúpeľné centrum ponúka rôzne masáže, kozmetické procedúry a jeho súčasťou je i vitamínový bar. Nájdete tu tiež detský zábavný park a detský klub, kino, fitnes, saunu, turecké kúpele a za poplatok služby wellness centra, masáže, kaderníctvo a internetovú kaviareň. All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere formou bufetu, snack servis, turecké placky, zmrzlinu, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, niektoré importované nápoje, teplé nápoje.

    Voyage Belek Golf & Spa aj na Destinácie.sk

    Voyage Belek

    10. Zoetry Agua Punta Cana, Punta Cana, Dominikánska republika

    Päťhviezdičkový zrekonštruovaný hotel Zoetry Agua Punta Cana v karibskom štýle obklopený nádhernou prírodou, sa nachádza na jednej z najkrajších pláží v Dominikánskej republike. Punta Cana je totiž najznámejším a najvyhľadávanejším letoviskom Dominikánskej republiky a to vďaka svojim prekrásnym nekonečným piesočnatým plážam a palmovým hájom. All Inclusive stravovanie môžete čerpať v štyroch á la carte reštauráciách bez predchádzajúcej rezervácie a v cene je aj neobmedzená konzumácia nápojov a kokteilov v troch baroch. Exkluzívne apartmány sú zariadené v luxusnom štýle a sú vybavené TV, DVD prehrávačom, telefónom (medzinárodné volania zdarma), trezorom, klimatizáciou, minibarom, kávovarom, sušičom vlasov, županmi a papučami, kúpeľňou so sprchou / vaňou a balkónom alebo terasou. K dispozícii sú hosťom 2 bazény, 2 jacuzzi, fitness, nemotorizované vodné športy, hodiny tanca, vodné pólo, 3 tenisové kurty, squash, aerobik, jóga, plážový volejbal, fotbal, basketbal, stolný tenis, šípky, biliárd, stolné hry, jazda na koni (30 minút za pobyt) všetko zadarmo v rámci All Inclusive programu. Za poplatok sú potom potápanie, rybárčenie, golf a motorizované športy.

    Zoe Aqua Punta

    Pozrite si ponuku exotických dovoleniek na Destinácie.sk

    Páči sa vám tento článok? Môžete ho zdieľať s priateľmi.

    Podobné články

    Ekologické cestovanie: jednoduchý návod na zodpovednú dovolenku Margaréta Koklesová8.3.2020Dovolenka pri mori, Dovolenka v exotikeDo života sa nám už dostalo množstvo ekologických vecí – obaly, čistiace prostriedky, či hrnčeky na kávu. Poznáme veľa spôsobov ako redukovať odpad a žiť v súlade s potrebami planéty. Doma. Čoraz častejšie sa ale skloňuje aj téma ekologického cestovania. Pretože aj dovolenku si môžete užiť zodpovedne a ekologicky. Ako na to? Ja som to skúsila. Jos olet hyppäämässä... Dovolenka v Egypte: všetko, čo potrebujete vedieť! Margaréta Koklesová16.9.2019Egypt, Dovolenka pri mori, Dovolenka v exotikeKeď sa povie Egypt, všetci si predstavíme ich nádherné pyramídy, históriu a Níl. Táto krajina však dokáže ponúknuť oveľa viac. Vďaka príjemným teplotám tu môžete dovolenkovať kedykoľvek (dokonca aj v zime), môžete šnorchlovať a objavovať neuveriteľne bohatý podmorský svet. A čo je najlepšie, môžete sa nechať...