Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Cyprus » Ayia Napa

Hotel Christofinia
★★★★

Veľmi dobré8.8
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Christofinia - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Nádherná pláž s jemným pieskom a s pozvoľným vstupom do mora. Patrí medzi najkrajšie pláže na Cypre.

Centrum

Centrum sa nachádza len 3 km od hotela. Pohodlne sa k nemu dostanete autobusovou dopravou.

Bazén

K dispozícií veľký vonkajší a detský bazén, vnútorný bazén.

Od letiska

Medzinárodné letisko Larnaca je vzdialene cca 52 km od hotela.

Poloha

Hotel je situovaný v južnej oblasti ostrova Cyprus. Od známeho strediska Protaras je vzdialené len cca 14 km.

Internet

Wifi pripojenie v Lobby bare.

O hoteli

Moderný  rodinný hotel si získa svojích hostí svojou výbornou kuchyňou a príjemným personálom. V okolí sa nachádza veľa prírodným krás a historických pamiatok. 

Ubytovanie

Ubytovanie v štandardných dvojlôžkových izbách s možnosťou 1 prístelky, izby superior s možnosťou 1 prístelky, bezbarierové izby. Za príplatok izby s bočným alebo priamým výhľadom na more. 

Stravovanie

Možnosť zakúpiť raňajky, polpenziou, plnu penziu alebo all inclusive.

Služby

Rôzne animačné programy, tenisový kurt, stolný tenis, fitness, vírivka, sauna, biliard, požičovňa áut, práčovňa, obchod so suvenírmi.

Nákupné možnosti

Nákupné možnosti sa nachádzajú v centre len 3 km od hotela. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Pôvodne malá rybárska dedinka, dnes centrum hotelov, reštaurácií, barov, kaviarní a klubov. Lákadlom aj pre tých najnáročnejších turistov sú nádherné jaskyne a skalné útvary. Je tu piesčitá pláž, veľa možností športovania a výletov do okolia.


Zaujímavým je vodný park Water World, Marine Life Museum, kde je možné zblízka si prezrieť rôzne druhy morských živočíchov, či pôvodne mužský kláštor pochádzajúci zo 16. storočia. Nemali by ste vynechať prehliadku mysu Cape Greco s nádhernou vyhliadkou do okolia.

Vzdialenosť od letiska

Najbližšie letisko v Larnake je vzdialené 57 km.

Vzdialenosť od Bratislavy

2 618 km

Pláž

Piesočnatá pláž, v blízkosti sa nachádza aj pláž Nissi, ktorá je obklopená skalnatými útvarmi a je zaujímavá podmorským svetom.

More

Tyrkysové

Výlety

Vychutnať si môžete výlety na vyhliadkové miesta, ako je Sea Caves a Cape Greco View Point. 
Z pamiatok a zaujímavých kultúrnych miest je známe Ayia Napa Monastery, Ayia Napa Sculture park, Ayia Napa Square, a zaujímavá je tiež sakrálna a cirkevná pamiatka Ayia Thekla Chapel.

 

Zábava

Zábavu a nočný život je možné zažiť priamo v centre, kde sú reštaurácie, bary, diskotéky, kluby a obchody.

Mapa

Video

8.8
10
Hodnotenie od zákazníka: 11.5. 2018 o 10:10
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Pracujú tu super ľudia, vynikajúce služby a vždy úsmev na tvárach! Pekný hotel so všetkým, čo potrebujete, v blízkosti krásnej pláže s najčistejšími vodami, aké som kedy videl. Pekné miesto!
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 11.5. 2018 o 10:05
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Renovovaný hotel na kraji mesta. K moru asi 3 min, môžete si vybrať aj pláž. Niektoré sú veľmi rušné a preľudnené, ale nájde sa aj pokojná, pohodová. V blízkosti hotela je veľa reštaurácií, barov a obchodov. Hotel je útulný, izby sú malé , ale postačujúce. Jediné, čo mňa prekvapilo, že musíte zaplatiť za chladničku, ktorú v teple každý potrebuje, sú to 2 EUR na deň. Každá izba má vlastnú klimatizáciu. Strava je pestrá, len ovocia bolo málo / bol začiatok júna / .Personál je veľmi milý, pozorný. Bar je priamo v bazéne, voda čistá a teplá. Jedinou nevýhodou tohto hotela je veľké množstvo klientov z Ruska / ale to sú vraj na tom rovnako všetky hotely / Tento hotel odporúčam.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 11.5. 2018 o 10:02
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Hotel sme navštívili spoločne s partnerkou. Ubytovanie po príchode v ranných hodinách prebehlo bez problémov ihneď, nemuseli sme čakať na check in v 14 hodín. Hotel je vhodne vybavený pre rodiny s deťmi, najmä bazén a je situovaný mimo hlavnej dopravnej komunikácii mesta čo je veľmi dôležité, pretože v meste panuje intenzívna doprava. Strava bola vo veľmi dobrej kvalite, v množstve i veľkosti výberu úplne postačujúce aj pre rodiny s deťmi. V hoteli bolo možné sa pripojiť na internet pri recepcii zdarma, na izbách to nebolo zadarmo a cena tam bola neúmerne vysoká. Izba bola priestranná, s trochu starším, ale zachovalým vybavením. Čas strávený v tomto zariadení bol veľmi príjemný.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 11.5. 2018 o 10:00
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Hotel zodpovedá 4 hviezdam. Pekné, moderne zariadené izby. V priestoroch hotela všade čisto. Veľmi príjemný, priateľský a nápomocný personál. Parádny bazén s postupným vstupom. Strava - raňajky na dobrej úrovni - bohužiaľ každý deň to isté. Večera chutná. Očakávali by sme viac čerstvého ovocia - opäť každý deň to isté (pomaranč, žltý melón, niekedy hroznové víno). Wifi - zadarmo na recepcii, kde sa prakticky nejde pripojiť, pretože je tam pripojené naraz 20 ľudí. Na izbe wifi za poplatok 15 EUR / týždeň / jedno zariadenie mi príde naozaj drahé. Keď už, tak poplatok / izba. Celkový dojem z hotela je ale veľmi dobrý a môžeme ho odporučiť :-)
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 11.5. 2018 o 09:58
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Hotel sme navštívil s trojročným synom v polovici septembra. Aj napriek skorému príchodu cca v 10 hod dopoludnia nás ochotne ihneď ubytovali, čo bolo príjemné zvlášť keď cestujete s malým dieťaťom. V hoteli bolo vždy čisto, upratovalo sa stále a všade. Hotel je plný rusov, ale až na fajčenie pri raňajkách, ktoré bolo veľmi nepríjemné ... sa správali slušne. Hotel má veľmi pekný bazén. Výber jedla na raňajky a večeru bol dostačujúci. Rôzne druhy šalátov, prílohy a mäsa. Trochu ma sklamala ryba, ktorá bola každý večer rovnaká a taká mdlá. Najbližšia pláž je vzdialená cca 3 minúty, malá pláž pri 5 * hoteli Adams beach hotel. Pláž je špinavá, plná rias a odpadkov.. určite neodporúčam. Ďalšie známa pláž Nissi beach je hneď vedľa. Bohužiaľ totálne preplnená, hlučná, v okolí odpadky ... najkrajšia bola iba skoro ráno, tzn.cca 6:30 kedy na nej nikto nie je. Odporučila by som chodiť na pláž Landa beach, ktorá je vzdialená cca 10 min chôdze od hotela. Je to krásna, čistá pláž, ktorú každé ráno upratujú. Pozvoľný vstup do mora. Kto by si chcel urobiť výlet autobusom (cena 1,5 eura) tak odporúčam si zájsť na Konnos beach, Cesta trvá cca 20 min a je to veľmi pekná pláž.
zobraziť viac