Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Cyprus » Limassol

Hotel St. Raphael Resort
★★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel St. Raphael Resort - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnatá pláž priamo pri hoteli s pozvoľným vstupom do mora. Pláž je ocenená Modrou vlajkou za čistotu. K dispozícií sú slnečníky, ležadlá a plážové uteráky sú zadarmo.

Centrum

Najbližšie turistické centrum je vziadlené približne 5 kilometrov. 

Bazén

V areáli hotela sú k dispozícií dva vonkajšie bazény s pool barom a s toboganom a bazén pre deti, ktorý sa nachádza v tieni a vnútorný bazén. Slnečníky, ležadlá a plážové uteráky sú k dispozícií zadarmo.

Od letiska

Hotelový rezort sa nachádza približne 60 kilometrov od medzinárodného letiska v Larnake.

Poloha

Hotel sa nachádza priamo pri pláži, ktorá je považovaná za najväčšiu a najznámejšiu pláž v stredisku Limassole. Hotel je situovaný na okraji strediska Limassole približne 5 kilometrov od turistickej oblasti.

Internet

WiFi pripojenie je k dispozícií zadarmo.

O hoteli

Hotelový rezort ideálny nielen pre rodiny s deťmi. Hotelový rezort bol ocenený vyznamenaním za kvalitné poskytované služby All Inclusive, výbornou polohou na pláži s čistou plážou a priezračným morom, chutnou kuchyňou a priateľským personálom. V areáli hotela sa nachádza záhrada s rozlohou 43 hektárov, ktorá každému poskytuje relax a súkromie. 

Ubytovanie

Hotel disponuje komfortne zariadenými dvojlôžkovými izbami s možnosťou jednej prístelky a rodinnými izbami. Izby sú vybavené klimatizáciou, vlastnou kúpeľňou, sušičom na vlasy, setom na prípravu kávy a čaju na izbe, telefónom, trezorom, rádiom, SAT TV, minibarom za poplatok. Väčšia časť izieb má bočný výhľad na more, priamy výhľad na more je za príplatok. 

Stravovanie

Program Ultra All Inclusive, ktorý zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme švédskych stolov spolu s nápojmi, alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela a na pláži, dezerty, občerstvenie počas dňa, káva, zmrzlina, čaj, nočné občerstvenie. V rámci programu je vstup do sauny, perličkového kúpeľa a jacuzzi. 

Služby

Hotelový rezort organizuje animačný a večerný zábavný program pre deti a dospelých. Hotel má bohatú ponuku športových a zábavných aktivít. Zašportovať si môžete využitím tenisových kurtov, vo fitness centre. Okrem iného je k dispozícií aj biliard, šípky, lukostreľba, plážový volejbal, bedminton, gymnastika a vodné športy na pláži k dispozícií zadarmo. Za poplatok môžete využiť školu potápania. Na zrelaxovanie je k dispozícií saunu, perličkový kúpeľ, jacuzzi, parný kúpeľ, Spa centrum a kaderníctvo za poplatok. Pre najmenších hostí hotela je k dispozícií detské ihrisko a miniklub. 

Nákupné možnosti

Priamo v hoteli sa nachádza obchod so suvenírmi, oblečením a šperkami. 

Domovská stránka

http://www.raphael.com.cy/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Limassol je známy rôznymi slávnosťami a festivalmi vína, či karnevalmi, ktoré sa tu konajú. Najznámejšou turistickou atrakciou je miestny hrad vybudovaný v byzantskom štýle. Pláž je piesočnatá, miestami okruhliaková. Nemali by ste si nechať ujsť prehliadku starovekého náleziska Kourion a Amathous, amfiteáter v Episkopii, Hrad Koloseu, Medieval Muzeum (múzeum stredoveku).

Vzdialenosť od letiska

Letisko v Larnace je vzdialené 67 km.

Vzdialenosť od Bratislavy

2 629 km

Pláž

Piesková, miestami okruhliaková

More

Čisté a priezračné

Výlety

Z kultúrnych pamiatok a miest môžete navštíviť hrad Kolossi Castle alebo Limassol Medieval Castle. Zaujímavá je tiež návšteva historického centra mesta, kde sa nachádza ulica s britskou architektúrou.

Zábava

Množstvo barov, reštaurácií, diskoték, festivalov a karnevalov.

Mapa

Video

9.6
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 13:46
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Pekný hotelový areál. Veľmi dobré služby. Pekná pláž vrátane dobrého Wi-Fi a praktických šatní. Edenova záhrada - herňa skutočne potešila deti. Krytý bazén a sauna sú malé. Nádherný výhľad z kapitánskej barovej terasy. Veľmi dobrá kvalita a výber jedla.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 13:44
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Príjemný personál. Náš pobyt sme si veľmi užili. Pobyt sme mali s polpenziou, veľmi chutné jedlo. Je to veľmi pekný 5 hviezdičkový hotel s čistými vonkajšími priestormi. Naše deti si užili krytý bazén
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 13:42
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Vynikajúce služby od začiatku až do konca. Izba je dobrého štandardu, výhľad z izieb je vynikajúci Ceny v bare sú primerané v porovnaní s miestnymi barmi. Raňajky a večere boli na vysokej úrovni.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 13:39
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Strávili sme tu príjemný pobyt. Je to pekný hotel, personál bol veľmi priateľský, izba bola čistá, skvelá telocvičňa a pekný bazén s krásnym pozemkom, 15 minút taxíkom do hlavného prístavu Limassol.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 13:30
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Úžasné letovisko. Dva bazény, fantastické záhrady, veľmi dobré raňajky, veľmi dobrý obed, chutné jedlo na večeru. Veľmi dobré všetky služby! Milujeme Cyprus a St.Raphael Resort!
zobraziť viac