Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Cyprus » Protaras

Hotel Sunrise Pearl Resort Spa
★★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Sunrise Pearl Resort Spa - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnatá pláž, ktorá sa nachádza priamo pri hoteli s pozvoľným vstupom do mora. Pláže sú v stredisku ocenené Modrou vlajkou za čistotu a kvalitu.

Centrum

Najbižšie centrum sa nachádza v meste Protaras v tesnej blízkosti hotela. 

Bazén

V hotelovom komplexe sú k dispozícií dva vyhrievané bazény, vonkajší bazén a detský bazén.

Od letiska

Letisko v Larnaca je vzdialené približne 65 kilometrov, transfer z letiska trvá približne 50 minút.

Poloha

Hotel sa nachádza pri pláži v blízkosti centra Protaras. Neďaleko hotela sa nachádza moderné golfové ihrisko, čo ocenia milovníci golfu.

Internet

WiFi pripojenie zadarmo.

O hoteli

Obľúbený luxusný hotel, ktorý je súčasťou Sunrise hotelov v Protarase. Má bohatú ponuku niekoľkých reštaurácií, ktoré sa v hoteli nachádzajú. Pýši sa spa centrumom, ktorý je jeho umeleckým dielom. 

Ubytovanie

Hotelový komplex disponuje viacerými typmi izieb. Deluxe izba s rozlohou 28 metrov štvorcových s čiastočným alebo priamym výhľadom na more, záhradu alebo s priamym prístupom do bazéna. Junior Suita je rozlohou veľká 36 metrov štvorcových, má spálňovú časť a obývaciu miestnosť s terasou a možnosťou výhľadu na more, záhradu alebo okolie, má možnosť priameho vstupu do bazéna. Jednospálňový apartmán s rozlohou 54 metrov štvorcových s obývacou miestnosťou, spálňovou časťou s výhľadom na more. Izby sú vybavené klimatizáciou, kúpeľňou, sušičom na vlasy, SAT TV, WiFi pripojením, setom na prípravu kávy a čaju a trezorom. 

Stravovanie

Stravovanie vo forme polpenzie. Dvakrát za pobyt je možnosť večere v jednej z piatich reštaurácií v hoteli. 

Služby

Na svoje si prídu milovníci jedla nakoľko sa v hoteli nachádza viacero reštaurácií. Zrelaxovať môžete v SPA centre, ktorým sa hotelový komplex pýši, kde nájdete saunu, sanarium, parnú miestnosť, snežnú komoru, hydroterapiu, oddychovú miestnosť. Zahrať si môžete squash alebo tenis, zacvičiť si môžete vo fitness centre. Najmenší návštevníci môžu využiť detské ihrisko, detský bazén a zabaviť sa na animačnom programe. 

Nákupné možnosti

V tesnej blízkosti hotela sa nachádza možnosť nákupov, barov a reštaurácií. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

V tomto letovisku nájdete okrem najkrajšej piesočnej pláže Fig Tree Bay aj množstvo veterných mlynov, rybníky, ovocné záhrady a nespočetné množstvo ostrovčekov. Okrem bežných plážových a vodných športov si môžete vyskúšať lietanie na padáku.

Vzdialenosť od letiska

Vzdialenosť od letiska v Larnace je približne 60 km.

Vzdialenosť od Bratislavy

2 627 km

Pláž

Piesočnatá

More

Priezračné a tyrkysové

Výlety

Výlet počas dovolenky si môžete spraviť na nádherné a známe pláže, ako sú Fig Tree Bay a Green Bay, alebo navštíviť môžete kostol Church of Profitis Elias.

Zábava

Množstvo barov, reštaurácií a klubov pre mladých.

Mapa

Video

9.6
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 09:41
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Jeden z najlepších hotelov v ktorom sme boli, hotel je ústredie pre všetko, reštaurácie, zábava. Personál je veľmi priateľský najmä v reštaurácii, manažér reštaurácie George je veľmi pozorný a jeho personál je veľmi priateľský hlavne Victoria. Všetky izby sú veľmi priestranné a upratujú sa každý deň. Nebol tu žiaden problém. Toto bol môj štvrtýkrát v tomto hoteli a nemôžem si na nič sťažovať.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 09:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Veľmi pekná hotelová oblasť. Jedlo z bufetu je veľmi chutné a pestré. Ak sa vám nepáči bufet, máte možnosť jesť v pripojených reštauráciách. Ale neskúšali sme to. V areáli bazénu je pokoj. Personál je veľmi milý.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 09:36
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Veľmi pekný hotel s dobrou polohou na pláži, pekné izby, chutné jedlo, kvalitné víno. Milí ľudia, počasie bolo veľmi teplé na apríl a vždy sme mali slnečno. Odporúčame prenájom vodných skútrov v blízkosti hotela Stephanos Watersport. Veľmi milí, super chlapi.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 09:35
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Hotel si zaslúži desať hviezdičiek, všetko je krásne a je to skvelé miesto. Chutné jedlo, fantastická poloha ako aj vonku. Bazény sú skvelé. Pláž je v super, čistá a krásna voda. Naozaj to môžem len odporúčiť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 15.5. 2018 o 09:18
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Skvelý hotel, najmä vďaka skvelému a pozornému personálu! Ďakujem, chlapci, urobili ste našu dovolenku výnimočnou. Krásne a dobre udržiavané zariadenie, stojí za to si rezervovať izbu s výhľadom na more! Ponuka s polpenziou aj ostatné reštaurácie v okolí sú skvelé, ale kvalita nemôže konkurovať veľkému bufetu v hoteli!
zobraziť viac