Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Cyprus » Bafra

Limak Cyprus
★★★★★

Veľmi dobré9.8
Popis hotela
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Limak Cyprus - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Priamo pri hotel široká s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora. Plážový servis zadarmo, osušky na kartu zadarmo.

Centrum

Najbližšie centrum Famagusta je vzdialené 40 km od hotela.

Bazén

Pri hotely sú 4 vonkajšie bazény a 3 detské, tiež vnútorný bazén a aquapark so šmýkačkami, slnečníky a ležadlá pri bazénoch zadarmo.

Od letiska

Medzinárodné letisko Larnaka je vzdialené 85 km, letisko Erca 65 km.

Poloha

Severný Cyprus, stredisko Bafra, 80 km od hlavného mesta Nikózia a 40 km od mesta Famagusta.

Internet

Bezdrôtové wifi pripojenie je na recepcii aj na izbách zadarmo.

O hoteli

Úplne nový luxusný hotel tureckej siete Limak s kvalitnými službami, bohatou tureckou stravou , krásnym wellness. Počas leta hotel ponúka zábavu so slovenskými animátormi.

Ubytovanie

Nové moderne zariadené izby s orientáciou do záhrady alebo smerom k moru. Väčšie rodinné izby sú pripravené ubytovať až 5 osôb. K vybaveniu patrí klimatizácia, wifi pripojenie, sušič vlasov, telefón, plazma TV, denne doplňaný minibar zadarmo, balkón, kúpeľňa s WC.

Stravovanie

Stravovanie ponúka hotel formou bohatých tureckých bufetových stolov ako ultra all inclusive. Raňajky, neskoré raňajky, obedy, snacky, gozleme, polnočný snack, večere. Okrem domácich sú v ponuke aj vybrané importované nápoje v rámci konceptu all inclusive v baroch do 02.00. Na vyžiadanie hotel zabezpečí bezlepkové stravovanie.

Služby

Recepcia, amfiteáter, lekár, hlavná reštaurácia, 4 a la carte reštaurácie, lobby bar, snack bar, bazénový bar, plážový bar, disco bar, cukráreň. Za poplatok je biliard, 2 tenisové kurty, wellness centru, kaderníctvo a masáže.

Nákupné možnosti

Priamo v hoteli je niekoľko obchodíkov, na väčšie nákupy je prístupné mesto Bafra alebo Famagusta.

O destinácii

Čarokrásna turistická destinácia Bafra a nachádza v oblasti severného Cypru. Sú tu krásne dlhé piesočné pláže. Vyrastajú tu nové moderné hotelové komplexy ponúkajúce vysoký komfort a luxus. Unikátom oblasti Bafra je obľúbená pláž Golden Beach, ktorá sa pýši niekoľkými zaujímavosťami, ako napríklad veľkým výskytom korytnačiek.

Vzdialenosť od letiska

Letisko v Ercane je vzdialené približne 70 km.

Vzdialenosť od Bratislavy

2 600 km

Pláž

Nedotknuté, pieskové pláže

More

Čisté a priezračné

Výlety

Bafra svojim návštevníkom ponúka množstvo kultúrno-historických pamiatok, ako napríklad Kláštor apoštola Andreja, hrad Kantara. či baziliku Ayios. 
Zaujímavým lákadlom je aj národný park, ktorý návštevníkov očarí svojou takmer nedotknutou prírodou a taktiež jedinečnou prítomnosťou divých somárikov.

 

Zábava

V centre destinácie nájdete reštaurácie a bary, kde za ochutnávku stojí široká ponuka čerstvých rýb priamo zo Stredozemného mora.

Mapa

9.8
9
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 08:51
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Dá sa povedať, že na ostrove je to najlepší hotel a verte, že je to ako v luxusnom nebi. Veľmi dobre navrhnuté pre detské aktivity. Spa bola moja obľúbená zastávka s milým personálom. Iste sa tu vrátim aj pre hotel, more a piesok.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 08:48
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Ohromujúci hotel, ktorého personál od čašníkov až po manažment, sa o vás stará, tak aby vám nič nechýbalo. Izby sú priestranné, čisté a veľmi dobre upratané. Perfektný výber jedla pre všetkých a počas celého dňa. Určite sa tu vrátime.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 08:45
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Šli sme na týždeň do tohto nového hotela a trochu sme sa báli, že ešte nebude všetko hotové. Ale ... bolo to úžasné. Hotel je naozaj luxusný! Jedlo je exkluzívne. Personál je tiež veľmi priateľský. Robia všetko pre vás. Chlapec (Mehmet), ktorý pracuje na pláži v bare je najlepší! Dovolenka bola perfektná.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 08:43
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Nový hotel. Jedlo a služby boli dobré. Detské ihrisko bolo veľmi pekné. Naša rodinná izba bola veľmi pekná a moderná s výhľadom na more. Určite by som odporučil.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 17.5. 2018 o 08:40
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Veľmi pekné izby, špičkové hotelové priestory a veľmi priateľský a zdvorilý personál. Jedlo chutné a výborný bazén, ale je tu aj prekrásna pláž.
zobraziť viac