Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Dominikánska rep.

Be Live Collection Punta Cana
★★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Be Live Collection Punta Cana - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Dlhá 3 kilometrová pláž s bielym karibským pieskom a s pozvoľným vstupom do mora. K dispozícií sú ležadlá, plážové uteráky a slnečníky na pláží aj pri bazéne zadarmo.

Centrum

Hotelový rezort je vzdielný od centra približne 5 kilometrov.

Bazén

V rezorte je k dispozícií 7 bazénov a detský bazén, kde sú ležadlá a slnečníky k dispozícií zadarmo.

Od letiska

Medzinárodné letisko Puta Cana je vzdialené približne 20 kilometrov , dĺžka transferu je maximálne 30 min.

Poloha

Priamo na pláži Playa Baváro v meste Cabeza de Toro, približne 20 kilometrov od letiska Punta Cana. V tesnej blízkosti hotela sa nachádza jachtársky klub a golfové ihrisko.

Internet

WiFi pripojenie je k dispozícií zadarmo v spoločných priestoroch.

O hoteli

Hotel Be Live Collection Punta Cana je postavený v koloniálnom štýle a pozostáva z viacerých budov. Leží na pláži s chráneným koralovým útesom a obklopuje ho tropická záhrada. Je vhodný najmä pre rodiny s deťmi, ale aj pre dvojice.Hotel Be Live Collection Punta Cana je postavený v koloniálnom štýle a pozostáva z viacerých budov. Leží na pláži s chráneným koralovým útesom a obklopuje ho tropická záhrada. Je vhodný najmä pre rodiny s deťmi, ale aj pre dvojice.

Ubytovanie

Hotel  má v ponuke 821 štandard izieb a apartmánov. Izby štandard majú 42 metrov štvorcových a sú vybavené klimatizáciou, stropným ventilátorom, telefónom, SAT TV, minibarom, trezorom, vlastným sociálnym zariadením, sušičom na vlasy. Niektoré izby majú balkón alebo terasu. Hotel ponúka aj apartmány s hydromasážnou vaňou a s výhľadom na bazény alebo na more. Tieto izby sú za príplatok. V ponuke je aj rodinná izba s výhľadom na more

Stravovanie

Koncept All inclusive, ktorý zahŕňa, raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov a ľahké občerstvenie počas dňa, neobmedzené množstvo alko a nelko nápojov domácej výroby, v disco bare sú nápoje spoplatnené. Presný koncept All inclusive a čas čerpania služieb v rámci all inclusive je k dispozícií pri príchode do hotela. Pri večeri sa požaduje formálne oblečenie.

Služby

Hotel organizuje pravidelné animačný program nielen pre deti. V rámci rezortu je k dispozícií zadarmo fitness, požičovňa bicyklov, plážový volejbal a futbal, úvodná lekcia potápania v bazéne, nemotorizované vodné športy. Za poplatok je možné využiť služby wellness centra a ponuku procedúr, motorizované športy a pre rybárov je možnosť rybolovu.

Nákupné možnosti

Priamo v rezorte sa nachádzajú obchody so suvenírmi. Možnosť väčších nákup je približne 5 kilometrov od hotela.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
10
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:16
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Hotel je veľmi čistý a ponúka rozmanité ubytovanie. Komplex má priamy prístup na pláž a niekoľko malých vnútorných bazénov. Zábavný program počas dňa, s jeho úžasným tímom, ktorý je všestranný a zábavný. Večerné predstavenia a tanečné predstavenia stojí za to vidieť. Reštaurácia má vynikajúce jedlo pre všetkých.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:15
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Najlepší animátori Cappuccino a Yunyun !!!!!! Pekný hotel, úžasná pláž, dobrý rum a mamahuana. Dobrá hudba, show party, zbožňujeme toto miesto. Odporúčame tento hotel na strávenie dovolenky v Dominikáne.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:12
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Som opakovaný návštevník tohto strediska už viac rokov a vždy mám vynikajúci pobyt. Reštaurácie sú veľmi dobré. VIP personál je neuveriteľný. Vždy vás pozdravia, každý deň s úsmevom a sú vám k dispozícii, aby uspokojili vaše potreby. Tu sú niektoré mená VIP zamestnancov: Gleny, Ruthie, Nicholas, Orlando, Yafriesy a Yalessa. VIP plážový bar sú: Richard a Pedro a nesmiem zabudnúť na šéfkuchára Abrahama. Ospravedlňujem sa, ak som niekoho vynechal. Zamestnanci sú pod úžasným manažérom VICTOR POLLANTIS. Odporúčam toto rekreačné stredisko všetkým. A tí, ktorí tam mali dovolenku, mali len pozitívne skúsenosti. Toto stredisko sa stalo mojim druhým domovom. Sú pre nás rodinou. Dúfam, že sa čoskoro uvidíme.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:01
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: V tomto hoteli sme strávili s manželom krásnu dovolenku, budeme ešte dlho spomínať. Hneď by sme išli znova. Hotel, obrovský komplex, krásne záhrady, bazény, personál ochotný, výborné animačné programy, program all inclusive, jedlo výborné, veľký výber, pláž čistá, super kúpanie .Doporučujeme výlety na ostrov Saona a Santo Domingo, možnosť zakúpiť si v hoteli. Boli sme naozaj spokojní! Ďakujeme!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 08:54
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Krásna dovolenka v Punta Cana, izby aj hotel čisté, jedlo v jedálni i reštauráciách výborné vrátane personálu, dostatok barov aj veľmi ochotných barmanov, veľa možnosti vyžitia a predovšetkým úplne neuveriteľný tím animátorov s nekonečným výberom aktivít po celý deň pre detí až pre najstarších. Eddie Murphy, Chumama, Minnie, Chris Brown, Viktor, Miltha, Vivien a ostatné, ktorých neviem meno Ďakujeme "Thank you everybody, you were absolutely famous !!!"
zobraziť viac