Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Dominikánska rep.

Hotel Catalonia Gran Dominicus
★★★★

Veľmi dobré9.4
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel Catalonia Gran Dominicus - pohľad na hotel - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Hotel leží priamo pri krásnej bielej piesočnatej pláži.

Centrum

Centrum sa nachádza približne 4 km od hotela.

Bazén

Sladkovodný bazén s rôznymi plochami pre aktivitu a detský malý bazén.

Od letiska

Medzinárodné letisko Punta je vzdialené približne 100 kilometrov

Poloha

Hotel sa nachádza cca 25 km od mesta La Romana a približne 4 km od rybárskej dedinky Bayahibe

Internet

WiFi pripojenie je k dispozícií zadarmo.

O hoteli

Hotelový komplex je charakteristický svojou farebnou karibskou architektúrou. Je situovaní v južnej oblasti Dominikánskej republiky v jednej z najkrajších oblastí v krajine.

Ubytovanie

K dispozícií má hotel 402 príjemne zariadené klimatizované izby v dvoch poschodových budovách. Izby štandard sú vybavene kúpeľnou, WC, fén, telefón, SAT TV, trezor, minibar (voda), balkón alebo terasa. Izby comfort  majú navyše žehličku, žehliacu dosku, minibar (voda, sóda, pivo, nealko) zariadenie na prípravy kávy

Stravovanie

Koncept all inclusive pozostáva s plnej penzie formou bufetu, a la carte reštaurácie, neobmedzená konzumácia nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov, pizzeria, snack bar na pláži.

Služby

Hostia majú k dispozícií hlavnú reštauráciu, 4 ala carte  reštaurácie, pizzeria, snack bar na pláži, 4 bary , Spa centrum, fitnes centrum, tenisové kurty, vodné športy, denné a večerné animačné programy.

Nákupné možnosti

Priamo v hoteli sa nachádza obchod so suvenírmi, butik. Divadlo, diskotéka, kasíno sa nachádza 150 m od hotela, transfer zabezpečuje hotel zadarmo.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.4
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 14:26
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Mali sme sa výborne. Bezpečné, krásne a romantické. Plážové a hotelové záhrady robili toto miesto najdokonalejším a úžasným miestom na zemi. Personál je priateľský a zábavný, s jednou alebo dvoma výnimkami. Určite sa vrátime
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 14:24
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Krásne prostredie, krásna pláž, jasné modré more. Čisté a upratané okolie. Pekná izba, dobre udržiavané záhrady, veľký bazén, ideálny pre dospelých a deti všetkých vekových kategórií. Zdvorilý, priateľský a ochotný personál, bufetové jedlo a výborné reštaurácie - steak & talianske. Fľaša šampanského a misky ovocia na izbe počas našich narodenín. Počasie bolo super, horúco. Bola to naša veľká krásna dovolenka.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 14:20
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Prekrásne umiestnený hotelový komplex, zeleň a udržiavaná tropická vegetácia všade. Hotel ponúka priestranné, dobre vybavené izby, hoci je potrebné kúsok osviežiť. Rezort má veľký bazén, početné bary, reštaurácie, krásnu karibskú pláž s jemným zlatým pieskom. Vo večerných hodinách predstavenia v hotelovom divadle prinášajú príjemný zážitok. Jediné výhrady sa týkajú klimatizácie. Je pravdepodobne centrálne obmedzená na 26 stupňov, pretože nebolo možné dosiahnuť nižšiu teplotu / napriek nastaveniu programátora na 22 stupňov /.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 14:15
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Nádherné miesto, kde sme strávili nádherných 15 dní, krásny hotel, vynikajúce jedlo, skvelé nápoje, krásna pláž, denne upratané izby, talianska reštaurácia lahodná, odporúčam všetkým, ktorí chcú stráviť nádherné chvíle v raji.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 14:13
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Ohľadom pláže je to skutočne špička v okolí niekoľkých kilometrov. Ubytovanie je čisté a príjemné. Žiadna exkluzivita to ale nie je. Sadrokartónové steny prepúšťajú aj dosť intímne zvuky od susedov. Jedlá sú príliš klasické - európske a po 8 dňoch už sa to moc nedá jesť. 80% jedál je každý deň stále to isté. Internet zadarmo je na katastrofálnej úrovni. Lepšie nepoužívať. Bazén výborný, lehátok bolo dostatok. Bar na pláži fungoval celkom svižne. Palacinky za 5 * :-)
zobraziť viac