Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Dominikánska rep.

Hotel Viva Wyndham Dominicus Beach
★★★★

Veľmi dobré9.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel Viva Wyndham Dominicus Beach - pláž a bazén - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Hotel leží priamo pri krásnej bielej, dlhej 900m piesočnatej pláži.

Centrum

Centrum sa nachádza cca 20 km od hotela. 

Bazén

K dispozícií majú hostia 4 bazény.

Od letiska

Medzinárodné letisko Punta Cana je vzdialené približne 1 hod.

Poloha

Hotel sa nachádza v oblasti Bayahibe pri Národnom parku del Este a v blízkosti známeho ostrova Saona.

Internet

WiFi pripojenie je k dispozícií zadarmo.

O hoteli

Patrí medzi vyhľadávané rezorty vďaka krásnej pláži, tropickému prostrediu a nádhernému Karibskému moru. Je súčasťou VIVA rezorts.

Ubytovanie

Hotel ponúka príjemné ubytovanie v 3 poschodových budovách alebo bungalovoch.

Stravovanie

Koncept all inclusive pozostáva s plnej penzie formou bufetu, a la carte reštaurácie(nutná rezervácia), neobmedzená konzumácia nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov, občerstvenie počas dňa( ovocie na pláži a snack) pizzeria.

Služby

Hostia majú k dispozícií hlavnú reštauráciu, 4 ala carte  reštaurácie, pizzeria, snack bar, pizzeria, Spa centrum, sauna, jacuzzi, tenisové kurty, vodné športy, volejbal, futbalové ihrisko, stolný tenis, herňa, salón krásy, denné a večerné animačné programy.

Nákupné možnosti

Priamo v hoteli sa nachádza obchod so suvenírmi, alebo 20 km sa nachádza mesto La Romana.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 15:35
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Nádherná pláž a okolie, všetko veľmi dobre udržiavané. Po príchode sme boli ubytovaní na priestrannej izbe s výhľadom na more. Veľmi milý a pozorný personál. Nápoje, vrátane kokteilov a alkoholických nápojov, boli veľmi dobré, rovnako ako aj reštaurácie a la carte. Bufetová reštaurácia La Terraza bola v poriadku: kvalita bola dobrá, ale výber bol niekedy veľmi obmedzený.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 15:31
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Super hotel, all inclusive na vysokej úrovni s pizzériou otvorenou 24 hodín denne. Animácie pre deti a dospelých po celý deň, štandardné izby ok, reštaurácia je tiež v poriadku. Bolo nás 8 dospelých a 3 deti a všetci našli niečo pre seba. Doporučujeme.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 15:29
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Krásne miesto, kde zažijete skutočnú exotiku. Obrovský hotelový komplex, ktorý je spojený s hotelom Viva Wyndham Palace. Prvý deň sme chodili s mapou v ruke: D Ubytovaní sme boli v bungalove a ten dáva pocit, že ste naozaj niekde v Karibiku. Izby sú jednoducho zariadené a kúpeľne vždy čisté. Každý deň čisté uteráky, upratané a doplnená voda. Jedlo veľmi chutné a vždy veľký výber. Personál veľmi milý a priateľský. Po celý deň animačné programy s mladými animátormi, ktorí pobavia aj keď neviete ani slovo po španielsky. Každý večer predstavenie a potom diskotéka pri bazéne a následne v disko klube. Bohužiaľ tam anglicky moc nepokecáte. Na recepcii a v bare áno, ale animátori aj personál hovorí iba španielsky. I tak sa dá nejako dohovoriť a za chvíľu sa zžijete s miestnymi. V hoteli aj v uličkách pri hoteli sú obchodíky so suvenírmi, rumom, cigary a snáď so všetkým na čo si spomeniete. Bolo nám tu moc dobre aj keď počasie nám práve veľmi neprialo. Hlavne na začiatku pobytu sa moc slniečku nechcelo von a občas nám aj cez deň spŕchlo (večer to je normálne, že prší) .Týždeň utiekol ako nič, takže ak môžete, choďte na dlhšiu dobu ako je týždeň.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 15:26
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Tento rezort je veľmi rozľahlý, ale na pláži si nájdete vždy voľné lehátko. Niektoré časti rezortu sú renovované, ďalšie čakajú na opravu, ktorá je už žiadúca. Postele v neopravenej časti nie sú pohodlné. O zábavu sa stará veľký animačný tím, ktorý odvádza naozaj dobrú prácu. Kto chce viac pokoja, môže sa presunúť k ďalším barom pri bazéne, kde si môže dopriať viac súkromia ako u centrálnom bare, kde je každý večer nejaký program. Kúpanie v mori je dobré, uprostred pláže je vo vode väčšie množstvo kameňov, deti to využívajú na šnorchlovanie. Čašníci v baroch sú ochotní a u vedľajších barov dostanete požadované nápoje bez čakania. Z jedla si vyberie každý a kvalita je pomerne dobrá.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.12. 2018 o 15:24
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Sme tu už 4 deň, všetko je skvelé, čisté, jedla a pitia nadbytok, v mori plávate ako v akváriu. Zajtra nám začínajú výlety. Len občas narazíte na obsluhu, ktorá zvláda len španielčinu. Bazény výborné, animácie sú tu stále, aj keď prší dá sa kúpať, teplota vždy nad 25 st.
zobraziť viac