Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Dominikánska rep.

Luxury Bahia Principe Ambar
★★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Luxury Bahia Principe Ambar - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Hotel na pláži Playa Bávaro , približne 20 kilometrov od letiska Punta Cana. Neďaleko hotela je golfové ihrisko.

Centrum

Njbližšie centrum od hotela je vzdialené 13 km.

Bazén

V rezorte je k dispozícií veľký bazén, pri ktorom sú ležadlá a slnečníky k dispozícií zadarmo.

Od letiska

Medzinárodné letisko Puta Cana je vzdialené približne 20 kilometrov , dĺžka transferu je maximálne 40 min.

Poloha

Hotel na pláži Playa Bávaro , približne 20 kilometrov od letiska Punta Cana. Neďaleko hotela je golfové ihrisko.

Internet

WIFI pripojenie je k dispozícií zadarmo.

O hoteli

Luxury Bahia Principle AMBAR  sa nachádza v letovisku Punta Cana patrí do komplexu Grand Bahia Principe Punta Cana. Luxusný rezort je situovaný priamo na pieskovej pláži Bávaro. Hotel parí do kategórie len pre dospelých a skladá sa z dvoch častí – Ambar Blue bližšie ku pláži a Ambar Green, ďalej od pláže novopostavená časť hotela.

Ubytovanie

Hotel  disponuje 528 komfortne zariadenými izbami. Izby Junior suite Deluxe sú vybavené klimatizáciou, stropným ventilátorom, kúpeľňou so sprchovým kútom a hydromasážnou vaňou, telefónom, SAT TV, zariadenie na prípravu kávy a čaju, papuče, župan, minibar, trezor, balkón alebo terasa, Wi-Fi zdarma.

Stravovanie

 All Inclusive, zahŕňa raňajky, obed a večeru formou bohatých bufetových stolov. Klienti majú možnosť večerať v 3 á la carte reštauráciách, kde je však potrebná rezervácia. Alkoholické a nealkoholické nápoje v baroch a reštauráciách. Každý deň dopĺňaný Minibar na izbe.

Služby

V rezorte sa organizujú animačný program počas dňa, ale aj večera. Denne si môžu klienti zadarmo užiť katamarán, lekcie potápania v bazéne, kajaky, tenis, bicykle, vybavenie na šnorchlovanie, windsurfing, šípky, basketbal, futbal, volejbal, lekcie tanca, fitness, jacuzzi. Za poplatok sú k dispozícií motorizované vodné športy, jazda na koni, golf, 18 jamkové ihrisko Golf Club Punta Blanca, masáže, wellness, salón krásy. Vstup na diskotéku zdarma vrátane nápojov. Ďalších 6 reštaurácií a 6 barov, ktoré sa nachádzajú v susednom rezorte Grand Bahía Principe Punta Cana *****. V rezorte sa nachádza aj Kasíno.

Nákupné možnosti

Priamo v rezorte sa nachádza nákupná zóna Pueblo Principe.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.6
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:49
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Toto bola naša prvá, ale dúfam, že nie posledná návšteva tohto hotela a Dominikánskej republiky. Hotel si zaslúži svojich 5 hviezdičiek. Vybrali sme si Luxury Bahia len pre dospelých. Vďaka tomu sme mohli každý deň vyskúšať tematické reštaurácie / mexická, talianska, čínska, peruánska atď. Okrem toho sme mohli ešte využiť hlavnú reštauráciu. Nápoje boli dobré. Jack Daniels a ďalšie značkové nápoje na výber. Hotel veľmi čistý, upratovanie bolo 2 krát denne. Minibar na izbe je denne doplňovaný. Skvelá služba. Odporúčam 100%.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:43
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.pl
Plusy: Bol som v tomto hoteli začiatkom augusta 2017. Hotel a služba sú vynikajúce. Čisté, žiadne deti (iba dospelí). Pláž tiež len pre dospelých. Celý čas bola uprataná od morských rias, ktoré boli v tejto dobe početné. Hotelový servis skvelý! Večer som mal čokoládu na posteli a posteľ pripravená na spánok! Jedlo v reštauráciách a bufetoch fenomenálne !!! Alkoholové nápoje z originálnych fliaš. Veľmi odporúčam tento hotel !!! Vo večerných hodinách dobrá zábava. Ďakujem Vám Luxusná Bahia Amber !! Bolo to skvelé.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Boli sme tu pred 4 rokmi a mali sme skvelú dovolenku, teraz je to ešte lepšie! Úplne zrekonštruované izby a verejné priestory sú krásne, čisté a s elegantným vzhľadom. Jedlo je dobré a nové reštaurácie sú veľmi pekné, aj keď klimatizácia väčšinou nefunguje. Čo naozaj vynikalo, bola skutočnosť, že Bahia Principe je jediná pláž, ktorá bola čistá od morských burín, prechádzali sme sa po pláži a ostatné hotely v plážových oblastiach neboli vyčistené. Bolo to úžasné! Personál je veľmi priateľský a užitočný. Ďakujem vám za váš úsmev, láskavosť a vynikajúce služby. Opäť sa vrátime :-)
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:34
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Hotel je naozaj dobrý, s peknými priestrannými izbami. Hotel Ambar Blue je jedným zo siedmich hotelov v komplexe. Pláž je veľmi priestranná, takže vždy nájdete pekné miesto, kde sú zaručené plážové lehátka zadarmo. Bazén ... vždy preplnený .., ale pri skorom rannom plávaní, bolo dosť miesta. Jedlo v hlavnej reštaurácii Mega ... každý deň niečo iné a chutné .. Servis nie je tak skvelý, ale napriek tomu vyhovuje (uspokojivý) .. Okolie hotela má veľmi veľký priestor, s množstvom obchodov, barov, zábavy.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.12. 2018 o 09:29
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Dňa 1. novembra 2018 sme sem prišli po opätovnom otvorení po rozsiahlej rekonštrukcii. Čiastočne už staré izby boli kompletne zrekonštruované. Vynikajúce vybavenie, veľmi vkusne zariadené. Cítili sme sa pohodlne všade okolo: príjemný personál, jedlo, oblasť, zábava, večerný program. Všetko bolo v poriadku. Určite sa vrátime!
zobraziť viac