Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Egypt » Hurghada

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh
★★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Tropitel Sahl Hasheesh - areál - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora cez korálové podlažie.Odporúčame obuv do mora. Zadarmo ležadlá a slnečníky.

Centrum

Centrum je od hotela vzdialené cca 28 km.

Bazén

K dispozícií 3 bazény z toho je jeden vyhrievaný v zimných mesiacoch a 2 detské bazény(vyhrievané v zimných mesiacoch). Pri bazéne sú šmykľavky.

Od letiska

Letisko je vzdialené od hotela 26 km.

Poloha

Hotel je situovaný v pokojnej oblasti Sahl Hasheesh v blízkosti jednej najkrajších zátok Červeného mora. Táto zátoka je rajom pre potápačov.

Internet

Wifi pripojenie v Lobby bare zadarmo.

O hoteli

Hotel je situovaný v oblasti Sahl Hasheesh. K dispozícií je niekoľko reštaurácií, bazénov a hotelové Spa centrum. Široká ponuka doplnkový aktivít, ktoré hotel ponúka je zárukou príjemného strávenia relaxačnej a aktívnej dovolenky.

Ubytovanie

Štandardne zariadené izby s možnosťou dvoch prísteliek pre 2 deti.
Za príplatok je možné ubytovaniev  izbách s výhľadom na more, jednolôžková izba, izba superior.
Izby sú vybavené vlastnou  kúpeľnou, WC, susič vlasov, trezor ,telefón, balkón, terasa alebo francúzsky balkón, klimatizácia, TV, SAT, minibar, set na prípravu čaju a kávy.

Stravovanie

Stravovanie je formou  All inclusive 24 hodín. Raňajky, obedy a večere sú podávané formou bufetu, počas dňa je pripravené ľahké občerstvenie, neobmedzené množstvo nealkoholických a alkoholických nápojov miestnej výroby.

Služby

Zadarmo je možné využiť plážový volejbal, fitness, animačné a večerné programy, stolný tenis, plážový volejbal, tenisový kurt (osvetlenie je za poplatok), petanque, šípky, šnorchlovanie, aerobik, vonkajšia vírivka, tobogán, biliard a stolný tenis, požičovňa bicyklov.
Za poplatok je možné využiť SPA centrum, rôzne masáže, sauna, potápačské centrum, vodné športy na pláži, kitesurfing, widsurfing.

Nákupné možnosti

Nákupné možnosti sú od hotela vzdialené cca 7 km. V hoteli sa nachádza obchod so suvenírmi. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
10
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 14:45
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Odporúčame. Dobrá pláž. Chutné jedlo. Dobré izby, veľmi tiché. Pokojný bazén s hudbou na relaxáciu. Dobré upratovanie izieb. Celý personál bol milý.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 14:43
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Najlepší hotel v Hurgahde, najlepšie služby vôbec .. Tobogány boli veľmi zábavné .. Hlavný bazén by mohol byť väčší a trochu teplejší, pretože pre mňa bol zimný. Čo sa nám páčilo bolo jedlo v talianskej reštaurácie, bolo tak dobré, ale aj v mexickej ... animačný tím veľmi zábavný !
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 14:41
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: V tomto hoteli sme boli už druhýkrát. Je tu všetko čo si môžete priať. Super veľký bazén, nádherné more s extrémne dlhým mólom, ktoré vám umožní dostať sa až na otvorené more, čo sme zažili v Egypte prvýkrát, boli sme už v 5 iných hoteloch a nikde sa na otvorené more nedostanete, takže bomba !! Pre menej zdatných plavcov je tu veľmi krásna lagúna. A pre deti i dospelých sú tu aj tobogány. Ak by ste sa nudili môžete si zapožičať malé / golfové / autíčko, ktorým môžete prechádzať po pobrežnej ceste pozdĺž ďalších hotelov a dostanete sa až do mestečka Sahl Hasheesh, DOPORUČUJEME. Jedlo super, je stále z čoho vyberať. Personál milý, ale nie otravný. Izby pekné, čisté. Deti boli maximálne spokojné, určite sa vrátime tretíkrát.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 14:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Hotel je krásny, obsluha je ochotná. Jedlo dobre len nám prišlo, že je to stále dokola ,kuracie, grilované ryba. Izbu sme mali super - vaňa i sprcha. Dostali sme a la karte do mexickej a talianskej reštaurácie. Mexická bola dobrá, ale talianska nič moc. Pri bazéne dostatok ležadiel, výmena uterákov kedykoľvek na kartičky. Veľké mínus za internet, ten sa dá chytiť pri bazéne na chvíľku, na recepcii bol na 100%. Na izbe vôbec. Celkový dojem je na vysokej úrovni. Animátori sú zábavní, večerné animácie sú v podobe koncert - husle, gitara ..
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 14:36
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Dovolenku sme vyberali na poslednú chvíľu, ale musím povedať, že sme boli spokojní. Hotel tvorila prevažne egyptská klientela, ale ak s tým počítate dopredu, nemôže vás to prekvapiť. Jedlo bolo priemerné, personál bol veľmi ochotný. Len neodporúčam si priplatiť lepšiu izbu, je to úplne zbytočné, pretože vám rovnako dajú izbu, ako všetkým ostatným. Oplatí sa im dať bakšiš do pásu a budete mať všetko hneď. Pri mori je vidieť odliv, mólo dlhé, ale na konci je krásna lagúna, hotel je vhodný hlavne na potápanie. Odporúčam si pri hoteli požičať golfový vozík a prejsť si promenádu Sahl Hasheesh. Je tam krásna fontána. Hotel hodnotím kladne. Určite odporúčam.
zobraziť viac

Hurghada je miestom, kde môžete zažiť kopec zábavy na vodných atrakciách, v aquaparkoch a zábavných parkoch, alebo môžete spoznať miestnu kultúru, históriu a zvyky.

El Dahar

El Dahar je staršia časť strediska Hurghada, kde spoznáte pravú egyptskú kultúru. Môžete spoznať egyptské mešity, staré budovy, spoznáte architektúru a zažiteje pravú egyptskú atmosféru. V El Dahar sa nachádza aj obrovský tradičný egyptský trh.


(Zdroj: flickr//cc/El Dahar)

El Mina mešita

V roku 2012 bola postavaná nádherná mešita El Mina, ktorá je ukážkou modernej architektúry. Mešita je typická svojimi dvoma minaretami. Pri vstupe do mešity musíte rešpektovať kultúru a musíte byť zahalený.


(Zdroj: flickr//cc/Mosque El Mina)

Aquapark v Hurghade

Množstvo rôznych vodných atrakcíí pre deti a dospelých, šmýkačky, tobogány, rôzne druhy bazénov, reštaurácie, stánky s občerstvením a animačné programy váš čakajú v tomto veľkom aquaparku.

Ocean Diva

5 hodinový exkluzívny výlet luxusným katamaránom po pobreži Červeného mora. Možnosť šnorchlovania počas dvoch zastávok na nádherných korálových útesoch. Odchod je z prístavu v mestečku El Gouna, ktoré je tiež známe ako Egyptské Benátky.


(Zdroj: flickr//cc/El Gouna)

Káhira

Jednodňový výlet v ktorom navštívite Egyptské múzeum s unikátnou zbierkou antického umenia, medzi ktorými nájdete aj poklady z hrobky faraóna Tutanchamóna. Následne pôjdete cez Káhiru do Gízy, kde môžete obdivovať slávne pyramídy a tajomné Sfingy. Káhira je od Hurghady vzdialená cca 460km. 


(Zdroj: flickr//cc/Cairo)

Quad Safari

Poldňový výlet v ktorom prejdete na štvorkolke púštou do beduínskej dediny kde si vychutnáte čaj z ibišteka, občerstvenie a vodné fajky. Budete sledovať nádherný západ slnka a zajazdíte si na ťave. Výlet sa zakončí BBQ večerou.


(Zdroj: flickr//cc/Quad Safari)

Mahmya Paradise Beach

Celodenná návšteva prekrásnej pláže s bielym pieskom, ktorá je obklopená útesmi a tyrkysovo modrou vodou Červeného mora. Relaxačný deň začnete cestou autobusom do prístavu a následne sa prepravíte loďou na ostrov. Celý čas vám budú poskytované skvelé služby a výborné jedlo.


(Zdroj: flickr//cc/Mahmya beach)

Seascope

Nezabudnuteľná trojhodinová plavba s ponorkou, ktorá má presklenný trup, vďaka čomu môžete sledovať fascinujúci podmorský svet.

City Tour

Spoznajte Hurghadu, navštívte koptský kostol, mešitu a morské akvárium. Počas výletu budete mať krátku prestávku na kávu a čaj, prípadne vodnú fajku. Následne sa môžete venovať nakupovaniu v novom centre tohto letoviska.


(Zdroj: flickr//cc/Hurghada)

Luxor

Celodenný výlet, počas ktorého navštívite údolie kráľov, ktoré je miestom posledného odpočinku Egyptských panovníkov, chrám kráľovnej Hatšepsut, chrám Karnak a Memnonove kolosy.  Zároveň si pozriete aj prácu archeologickej misii, výrobu alabastru a galériu papyrusu. Luxor je vzdialený cca 305 km.


(Zdroj: flickr//cc/Luxor)

Jeep Safari

Dobrodružná jazda jeepom do beduínskej dediny, kde sa občerstvíte čajom s ibištekom a  vychutnáte si vodnú fajku. Taktiež si môžete zajazdiť na ťave a pochutnať si na grilovaných špecialitách.

Giftun Island

V tomto celodennom výlete si vyskúšate potápanie a budete môcť obdivovať nádherný pás podmorských koralových útesov pri ostrove Giftun. Popritom sa môžete venovať relaxovaniu, kúpaniu a na lodi si pochutnáte aj na kvalitnom obede.


(Zdroj: flickr//cc/Giftun island)

Potápanie

V Hurghade sa nachádza potápačské centrum, ktoré organizuje kurzy potápania. Zažijete 8 hodín poznávaním podmorského sveta. 


(Zdroj: flickr//cc/Red Sea)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor, Turistickom sprievodcovi Google alebo na webovej stránke.