Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Egypt » Sharm El Sheikh

The Grand Hotel Sharm el Sheikh
★★★★★

Veľmi dobré9.4
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
The Grand Hotel Sharm el Sheikh - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Hotel má k dispozícií dve pláže na korálovom útese s možnosťou šnorchlovania a potápania. Slnečníky, ležadlá a plážové osušky sú zadarmo.

Centrum

Najbližšie centrum je vzdialené približne 7 kilometrov od hotela v meste Naama Bay. 

Bazén

Hotelový rezort ponúka 8 veľkých bazénov s oddelenou časťou pre deti. Ležadlá a slnečníky sú zadarmo.

Od letiska

Medzinárodné letisko Sharm El Sheikh je vzdialené približne 30 kilometrov.

Poloha

Hotelový rezort, ktorý ponúka nezabudnuteľný výhľad na Červené more, ktorý je vzdialený od mesta Naama Bay približne 7 kilometrov. Má dve vlastné súkromné pláže.

Internet

Wifi na recepcii hotela.

O hoteli

Luxusný hotelový rezort ideálny na strávenie dovolenky pre rodiny s deťmi a pre tých, ktorí sa radi potápajú. Skladá sa z hlavnej budovy a dvojpodlažných vedľajších budov, ktoré sú umiestnené v krásnej, udržiavanej záhrade. Hotel má bohatú ponuku služieb a možností strávenia nezabudnuteľnej dovolenky nielen pre dospelých, ale najmä pre deti. 

Ubytovanie

Hotel disponuje štandardnými dvojlôžkovými izbami s možnosťou dvoch prísteliek a junior suitami s možnosťou obsadenia 5 osobami. Štandardné izby sú veľké približne 29 metrov štvorcových a sú vybavené vlastnou kúpeľňou, sušičom na vlasy, trezorom, SAT TV. Izby majú balkón alebo terasu s výhľadom možným na bazén alebo do záhrady. Junior suity sú veľké 33 metrov štvorcových a sú vybavené vlastnou kúpeľňou, sušičom na vlasy, trezorom, SAT TV, minibarom. Izby majú balkón alebo terasu s výhľadom na bazén alebo do záhrady. Junior suita má obývacie sedenie. Hotel má na vyžiadanie aj rodinné izby, ktoré majú samostatne oddelené miestnosti. 

Stravovanie

Stravovanie je v rámci programu All inclusive. Presný popis programu All inclusive dostane klient priamo na recepcii pri ubytovaní. 

Služby

Hotelový rezort pravidelne organizuje animačný program pre deti a dospelých. Ponúka možnosť stravovania v 8 reštauráciach. Bohatá ponuka možnosti športových a zábavných aktivít. V hoteli nájdete aj lekára a lekáreň. 

Nákupné možnosti

Približne 1 kilometer od hotela sa nachádza nákupná zóna. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.4
Ubytovanie
10
Stravovanie
7.5
Personál
10
Čistota
10
Okolie
5
Poloha
7.5
Pomer cena/kvalita
10
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 11:24
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Je to veľmi pekný hotel, ktorý odporúčame. Pláž je veľmi pekná, animačný tím je veľmi zábavný, predstavenia sú dobré. Kompletný bufet je veľmi rozmanitý a všetko chutí dobre.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 11:23
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Toto bola naša druhá dovolenka v tomto hoteli a rozhodne nie posledná. Jedlo, bez ohľadu na to, v ktorej z mnohých reštaurácií ste boli, je podľa nášho názoru veľmi dobré. Hotel má krásny útes, kde môžete každý deň byť bez toho, aby ste sa nudili. Takže môžeme len odporučiť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 11:21
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Služby v hoteli boli na výbornej úrovni. Celý hotelový personál sa neustále snažil a pýtal sa či je všetko v poriadku a to aj skutočne bolo. V komplexe je veľké množstvo menších reštaurácií a na obedy sme ani nechodili do hlavnej jedálne. Dá sa naobedovať priamo na pláži, kde sa robí pizza, šaláty, kebab, ovocie, zmrzlina. Ďalej je možnosť sa naobedovať alebo najesť v bufetoch pri bazénoch kde sa robili hamburgery, hotdog, palacinky ... Človek si nájde to svoje. Na večeru sa často opakovalo to isté, ale všetkého bolo dosť, takže si človek vyberie. Kúpanie v mori je len z móla, s čím sme počítali a kvôli šnorchlovaniu sme tam tiež išli. Jediné čo môže ľuďom vadiť je, že tam je taká hĺbka, že nie je vidieť na dno mora. Plával som aj ďaleko za bóje okolo koralu a bez problému a bolo tam vidieť ešte väčšie množstvo rýb, nikto s tým nemá problém keď človek pláva v blízkosti koralu. Keď všetko zhrniem: Animačný tím sa snaží, rovnako ako všade aj tu som rád hral volejbal. V hoteli veľké množstvo Ukrajincov. A so službami som bol úplne spokojný. Hotel odporúčam. Odporúčam večer navštíviť Naama bay.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 30.4. 2018 o 11:17
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Hotel je super, v reštaurácii sa dobre varí. Animačný tím je najlepší. Na bare skvelá obsluha a všetko tú ide tak ako má. Izby aj toalety sú vždy čisté a zamestnanci pracujú 24 hodín denne. Nie je si na čo sťažovať. Tento hotel je jednoducho najlepší.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: Denisa H. 11.8. 2017 o 11:23
Navštívené v termíne: 02.08. 2017 - 09.08. 2017
Nadpis: Super
Plusy: Páčilo sa nám v Resorte asi všetko. Bolo tam naozaj krásne. Na pláži sme dali Egyptanovi ktorý roznášal nápoje tringelt a on sa o nás každý deň staral. Vždy nám obsadil lehatka hneď pri mori nosil nám nápoje a pýtal sa nás či je všetko v poriadku. Vždy keď sme mu dali tringelt vždy nám veľmi ďakoval a nás to naplňalo, lebo bol vďačný za všetko. Naozaj super človek. Páčili sa nám aj výlety, ktoré nám ponúkol delegát a vybrali sme si EXTRA SAFARI. Išlo sa na štvorkolkach do púšte Sinai kde sme si vyskúšali aj jazdu na ťavach a prežili pekný večer spolu s večerou s Beduinmi. Tento výlet sa nám páčil najviac. Určite ho odporúčame. Jazdili sme asi spolu 2 hodiny na štvorkolkach a pol hodiny na ťave. Fakt super.
Mínusy: Páčilo sa nám asi všetko čo sa týka resortu, len keby nebolo tej Faraonovej chrípky. Užili sme si to aj napriek nej ale bolo to nepríjemné. Super ale bolo že lekáreň bola v resorte a netrebalo chodiť mimo resortu. A aj doktor chodil priamo na izbu, čiže fakt nebol žiaden problém. My sme doktora ani nepotrebovali.
Delegát: Tak náš delegát bol úplne perfektný. Volal sa Adel a napriek tomu že je Egyptan po slovensky rozprával perfektne. Chodil s nami na výlety a vždy pomohol ak bolo treba. S ním sme sa aj dobre pobavili. Fakt super.
Pláž, more: Čo sa týka pláže tak naozaj super služby ak máte All inclusive. A ak necháte tringelt fakt sa o vás starajú a mali sme tam kamaráta Egyptana, s ktorým sme sa zoznamili hneď prvý deň a ten sa o nás naozaj staral. Čo sa týka mora nebolo veľmi vhodné pre malé deti, pretože bolo mólo a potom okolo 30 m hĺbka. Ale bolo to super pre ľudí, ktorí radi šnorchluju, lebo tam bol koralovy útes a mnoho krásnych rýb. Naozaj bolo tam čo vidieť. Ryby boli neškodné takže sa nebolo čoho báť. Dokonca domáci ponúkali priamo na pláži vodné športy a my sme boli s nimi šnorchlovať pri nedalekom ostrove Tiran kde sme mali možnosť vidieť aj 50 delfinov, čo bol pre nás perfektný zážitok. Určite odporúčame.
dsc_0550.jpgdsc_0541.jpgdsc_0589.jpgdsc_0697.jpgdsc_0678.jpgdsc_0543.jpgsharm.jpgsharm-1.jpg
zobraziť viac

Sharm El Sheikh ponúka rôzne kultúrne aj historické pamiatky.

Káhira

Jednodňový výlet v ktorom navštívite Egyptské múzeum s unikátnou zbierkou antického umenia, medzi ktorými nájdete aj poklady z hrobky faraóna Tutanchamóna. Následne pôjdete cez Káhiru do Gízy, kde môžete obdivovať slávne pyramídy a tajomné Sfingy. Káhira leží od Sharm El Sheikhu cca 550 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Cairo)

Luxor

Celodenný výlet, počas ktorého navštívite údolie kráľov, ktoré je miestom posledného odpočinku Egyptských panovníkov, chrám kráľovnej Hatšepsut, chrám Karnak a Memnonove kolosy.  Zároveň si pozriete aj prácu archeologickej misii, výrobu alabastru a galériu papyrusu. Luxor je vdzialený cca 400 km.


(Zdroj: flickr//cc/Luxor)

Kláštor sv. Kataríny

Vo výške 1 570 metrov sa nachádza Kláštor sv. Kataríny, ktorý je najväčší obývaný kláštor na svete. Nachádza sa medzi horami Gebel Musa a Gebel Catherine a je vzdialený cca 220 km. V kláštore sa nachádza aj knižnica, ktorá je prirovnávaná ku knižnici vo Vatikáne. Pri vstupe do kláštore musíte dodržiavať pravidlá a nesmiete mať krátke nohavice ani odhalené ramená.


(Zdroj: flickr//cc/Monastery of St. Catherine)

Mojžišova hora

Inými slovami aj Hora Sinaj. Celodenný výlet si môžete urobiť na túto 2 285 metrovú horu, ktorá je známa kvôli tomu, že na nej podľa Biblie dal Boh Mojžišovi desaťtoro božích prikázaní. Tento výlet je pre tých zdatnejších, pretože vyžaduje dlhú turistiku. Leží cca 220 km od Sharm El Sheikhu.


(Zdroj: flickr//cc/Mount Sinai)

Jeruzalem

Tento výlet je taktiež celodenný, pretože zahŕňa cestu cez hranice a presun k Mŕtvemu moru. Následne je prehliadka centra mesta, Getsemanskej záhrady, Olivovej hory, Múru nárekov, židovského mesta a taktiež Kristovho hrobu. Výlet zahŕňa aj kúpanie v Mŕtvom mori. Jeruzalem je vzdialený cca 580 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Old town of Jerusalem)

Ras Mohamed

Ras Mohamed je národný park, ktorý má nádhernú prírodu a poskytuje podmienky pre príjemnú turistiku, leží len cca 36 km od Sharm El Sheikhu. Môžete si oddýchnuť v krásnej prírode alebo môžete vyskúšať potápanie, ktoré je v tejto oblasti veľmi rozšírené a ponúka unikátne spoznávanie podmorského sveta.


(Zdroj: flickr//cc/Ras Mohamed park)

Jeep safari

Ten, kto chce zažiť adrenalín má možnosť požičať si štvorkolku, na ktorej môžete jazdiť po púšti. Taktiež sú v ponuke jazdy na jeepoch a spoznávanie okolitej prírody.


(Zdroj: flickr//cc/Quad Safari)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor alebo na Turistickom sprievodcovi Google.