Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Kapverdské ostrovy » Ostrov Sal

Hotel Melia Dunas Beach Resort
★★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Melia Dunas Beach Resort - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnatá pláž, ktorá je situovaná priamo pri hoteli so vstupom cez kamenné časti. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícií zadarmo, plážové osušky sú k dispozícií za depozit.

Centrum

Najbližšie centrum je vzdialené približne 5 kilometrov v meste Santa Maria. do centra mesta je možnosť prepravy hotelovým autobusom, ktorý je možné využiť dvakrát za deň bezplatne. 

Bazén

V areáli hotela sú 3 bazény a detské bazény. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícií zadarmo, plážové osušky sú k dispozícií za depozit.

Od letiska

Medzinárodné letisko Espargos je vzdialené od hotela približne 18 kilometrov.

Poloha

Hotelový komplex je situovaný v pokojnejšej oblasti na ostrove Sal priamo na pláži a približne 5 kilometrov od centra mesta Santa Maria.

Internet

WiFi pripojenie je k dispozícií zadarmo.

O hoteli

Luxusný hotelový komplex s kvalitne podávanými službami a komfortným ubytovaním uspokojí aj náročnejšiu klientelu hotela. Pre dospelých možnosť špeciálnych služieb za príplatok. 

Ubytovanie

Hotel má k dispozícií štandardnú dvojlôžkovú izbu s možnosťou jednej prístelky alebo dvojlôžkovú izbu Level Service bez možnosti prístelky. Izba štandard je veľká 40 metrov štvorcových a je vybavená klimatizáciou, telefónom, SAT TV, minibarom za poplatok, WiFi pripojením, vlastnou kúpeľňou, sušičom na vlasy, trezorom, balkónom alebo terasou. Dvojlôžková izba Level Service je určená len pre dospelé osoby, tieto izby sa nachádzajú v oddelenej časti hotela a sú veľké 45 metrov štvorcových, izby majú samostatnú recepciu, ktorá zabezpečí expresné ubytovanie. V rámci tejto služby majú klienti prioritnú možnosť rezervácie v reštauráciách, privátnych raňajok, privátny darček, možnosť výberu vankúša, papuče a župan na izbe, kávovar na izbe, privátny bazén, oddelenú časť pláže, prémiové občerstvenie a drinky. 

Stravovanie

Koncept All Inclusive, ktorý zahŕňa raňajky, obedy, večere vo forme bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v neobmedzenom množstve v čase a na mieste určenom hotelom. 

Služby

Denný a večerný program pre deti a dospelých, možnosť využitia fitness, petanque, plážového volejbalu a petanque. Za poplatok je možné využiť vstup do SPA centra a vodné športy. Pre najmenších je k dispozícií detské ihrisko, miniklub a detské vodné centrum.

Nákupné možnosti

V rámci areálu hotela sa nachádzajú obchody so suvenírmi a butiky. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.6
8
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 11:31
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Celkový balík v spoločnosti Melia Dunas je správny. Oblasť vrátane ponuky aktivít, zariadení atď. Spĺňa vysoké štandardy. Klasická dovolenka v rezorte. Zvlášť dobré jedlo a atmosféra ("bez stresu"). Kvalita a výber veľmi dobré (najmä v Ranchos), aj pre deti. Malé nevýhody je hotelová pláž nie je optimálna (iba 2 mini plážové úseky vhodné na kúpanie), dosť veterno (už sme si to boli vedomí, ale tak ...) Určite rezervujte výlety (Anne Infopoint) alebo navštívte mesto Santa Maria, dokonca si uvedomíte, že ste v Afrike. V opačnom prípade musíte si položiť otázku, či taký dlhý let (stojí za to len sedieť v hoteli.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 11:21
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Zostávame tu na týždeň a náš týždeň je takmer u konca. K dispozícii je 5 dospelých a 2 deti a my všetci sa teší náš pobyt. Nič nie je príliš veľký problém, zamestnanci sú úžasní a o mňa nebolo nikdy tak postarané. Všetci pracovníci reštaurácie sú skvelí. Antonio je jedným z chlapcov, ktorí sa ubezpečili, či sme spokojní s jedlami a službami, aj Jenouevou, Ravilsonom, Keilou a Elisonjelom, ale sú to všetci tak pozorní a šťastní ľudia. Rezort je krásny. Jedlo je chutné. Mal som trochu obavy po prečítaní niektorých recenzií, ale je zrejme veľmi ťažké potešiť ľudí, pretože nerozumiem, odkiaľ prichádzajú. Zúčastnili sme sa turné, ktoré sme si objednali s Victorom, jedným z miestnych sprievodcov na pláži v Melia dunas. Bol skvelý a jeho tím bol takisto veľmi pozorný voči nám a deťom.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 11:18
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Po druhý raz tu a rozhodne nie posledný. Všetci pracovníci sú veľmi pohostinní, hlavne manažér Antiono v reštaurácii Sahel. Skvelé miesto, skvelé vybavenie ... nie sme sklamaní, že sme tento hotel navštívili.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 11:12
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Pekná a pokojná dovolenka, hotel je skvelý a má príjemnú atmosféru. Cape Verde je také skvelé miesto na oddych a užívanie slnka
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 11:10
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Rezort bol celkovo úžasný. Upratané, jedlo parádne, ľudia a personál veľmi milí. Vyskúšali sme všetky reštaurácie, najlepšia bola talianska a Rancho. Sme nadšený z celého rezortu, len som mala pocit, že to tam málo žije a to sme boli v centrálnej zóne pre dospelých.
zobraziť viac

Okruh ostrovom

Výlet ostrovom Vás zavedie do hlavného mesta ostrova, mestečka Espargos a jeho niekoľkými historickými námestíčkami a domami. Cez miestny prístav Palmeira, ktorý je spolu s letiskom jedinou spojnicou Salu s vonkajším svetom. Tunajšie morské lávové jazierka Buracona sú skutočnou prírodnou raritou. Na pláni severnej časti ostrova pod jeho najvyššou horou Monte Grande je možné vidieť fatamorgánu. Navštíviť môžete stredoveké soľné doly v rozsiahlom vyhasnutom sopečnom kráteri. Voda v tunajších soľných jazerách má spolu s mikroklímou v kráteri rovnaké účinky ako pobyt pri Mŕtvom mori.


(Zdroj: flickr//cc/Sal)

Pedra de Lume

Na ostrove Sal sa rozprestiera soľné mestečko Pedra de Lume, ktoré je známe kráterom sopky a ložiskom soli. Soľ však bola z tohto miesta už vyťažená, ale sú tu vytvorené slané jazierka, ktoré majú podobné účinky ako Mŕtve more.


(Zdroj: flickr//cc/Pedra de Lume)

Buracona

Buracona je lávové jazierko na ostrove Sal. Jazero sa stále napĺňa a vyprázdňuje kvôli prílivu. Jazierko vzniko vymytím pôvodneho jazera. Ak sú dobré podmienky a na poludnie svieti slnko do otvoru v skalách, tak je niekedy možné vidieť v jazierku útvar, ktroý znázorňuje oko. Buracona je veľmi vyhľadávaným a často navštevovaným miestom.


(Zdroj: flickr//cc/Buracona)

Espargos

Espargos je mesto na ostrove Sal. Je to typické africké mesto s príjemnou atmosférou. Nájdete v ňom krásne historické námestia, reštaurácie, obchodíky ale aj pamiatky. Ak sa niekedy vyberiete na výlet do tohto mesta, tak určite ochutnajte miestu kávu, ktorá patrí k najlepším na svete.


(Zdroj: flickr//cc/Espargos)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor.