Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Kapverdské ostrovy » Ostrov Sal

Hotel Melia Llana
★★★★★

Veľmi dobré9.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Melia Llana - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, vstup do mora je upravený kamennými časťami priamo pri hoteli. Slnečníky, ležadlá a plážové osušky sú k dispozícií zadarmo.

Centrum

Centrum mesta Santa Maria je vzdialené približne 5 kilometrov. Do centra mesta je zabezpečná doprava, ktorá je k dispozícií zadarmo. 

Bazén

V areáli hotelového komplexu sú dva bazény. Slnečníky, ležadlá a plážové osušky sú k dispozícií zadarmo.

Od letiska

Letisko je vzdialené od hotel približne 18 kilometrov, transfer z letiska trvá približne 30 minút.

Poloha

Hotel sa nachádza na ostrove Sal, je situovaný medzi hotelmi Melia Tortuga a Melia Dunas priamo pri súkromnej pláži p pokojnej časti stredisko Santa Maria.

Internet

WiFi pripojenie je k dispozícií zadarmo.

O hoteli

Novo postavený luxusný hotelový rezort, ktorý je určený pre osoby staršie ako 16 rokov. Hotel ponúka vysoký štandard poskytovaných služieb a ubytovania. Hotel je ideálny pre páry na svadobnú cestu. 

Ubytovanie

Hotelový komplex disponuje komfortnými a moderne zariadenými Štandardnými izbami, Deluxe izbami a Izbami s priamym vstupom do bazéna. Izba štandard je veľká 40 metrov štvorcových, Izby Deluxe sú veľké ako izby štandard a majú vlastnú záhradku vo veľkosti 20 metrov štvorcových, Izby s priamym vstupom do bazéna sa nachádzajú na prízemí sú veľké 48 metrov štvorcových a majú priamy vstup do bazéna. Izby sú vybavené klimatizáciou, SAT TV, telefónom, WiFi pripojením, vlastným sociálnym zariadením, sušičom na vlasy, trezorom, balkónom alebo terasou. 

Stravovanie

Koncept All Inclusive, ktorý zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v neobmedzenom množstve v čase a na mieste v určenom hotelom. 

Služby

Počas celého dňa je zabezpečený animačný program. Možnosť využitia plážového volejbalu, petanque a fitness. Za poplatok je k dispozícií  SPA centrum, vodné športy, rybolov a diskotéka na pláži. 

Nákupné možnosti

Priamo v hoteli sa nachádza butik a obchod so suvenírmi. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9
10
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 08:48
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Absolútne super pobyt v Melia Llana, počasie bolo perfektné so sviežim vánkom, bolo to v pohode. Zamestnanci sú tu veľmi priateľskí a starostliví so všetkými potrebami. Izby sú dokonalé a pekné. Hotel je uprataný a upravený každý deň a to je naozaj super vidieť. Jedlo bolo zmesou všetkých druhov, aby vyhovovala každému vkusu, a tešíme sa, že sme sa naplnilo. Vaše nápoje sú neustále dopĺňané personálom, takže nikdy sme nemali smäd. Dokonca sme využili kúpele a milovali sme jacuzzi. Zábava bola dobrá, hlavne cirkus, ktorý sme mali v sobotu večer, to nás rozosmialo a bolo milé vidieť, že hotel sa usiloval pobaviť svojich zákazníkov. Ležadlá sú pohodlné a je tu veľa možnosti v okolí. Pláž je krásna, najmä keď sme si prešli dlhú prechádzku po pravej reštaurácii a našli len čistý piesok a úžasný výhľad. Veľmi odporúčame tento hotel a určite by sme sa sem vrátili.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 08:47
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Melia Llana hotel bola perfektná relaxačná dovolenka, ktorú sme potrebovali, od chvíle, keď sme prišli, boli sme ohromení tým, že nám pomohli, jedlo bolo skvelé nápoje. Obzvlášť by sme chceli poďakovať Monice a Karine v bare pri bazéne, vždy sa starali o nás a urobili náš pobyt tak úžasný.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 08:36
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Zdvorilé, profesionálne, starostlivé a dokonalé. Jedlo sa nikdy neopakovalo v našom dvojtýždňovom pobyte a bolo toho veľa na výber. Kúpele boli dostupné a veľmi dobré. Počasie bolo pochmúrne a veľmi veterné, ale nenechajte sa oklamať, bolo tu stále slnko a niektorí ľudia boli chytení slnkom hneď a spálení! Pre chladný večer bola potrebná ľahka bunda. Bola to perfektná dovolenka pre dospelých.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 08:35
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Ak uvažujete o rezervácii tohto hotela, neváhajte. Rezervujte si to! Môj partner a ja sme sa minulý týždeň vrátili a mali sme úžasný čas, jedlo bolo úžasné, miesto bolo bezchybné a personál bol super (okrem niekoľkých žien, ktoré sa musia usmievať nasilu). Je tam veľmi veterno vo večerných hodinách, ale to nevadí, bunda to vyrieši! Pláž bola úžasná, urobili sme si krásnu prechádzku pozdĺž pláže a bolo to tam pokojné a krásne. Rád by som sa osobitne zmienil o Kimber & Fredricko, ktorí boli obaja úžasní a hneď ako ma videli prechádzať smerom k Avenue Bar mal pre mne prepravený pohár ginu aby mi nalial jeden :-) Sú priateľskí, takže Ďakujem, chlapci! A v neposlednom rade aj Carlos, ktorý sa pohyboval okolo miesta plného energie a každý deň sa usmieval!Mohol by som s touto recenziou pokračovať s dobrými vecami ! Držte sa a všetko dobré. Čoskoro uvidíme
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 08:01
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Zdvorilý, profesionálny, starostlivý a dokonalý. Jedlo sa nikdy neopakovalo v našom dvojtýždňovom pobyte a bolo toho veľa na výber. Kúpele boli dostupné a veľmi dobré. Počasie bolo pochmúrne a veľmi veterné, ale nenechajte sa oklamať, bolo tu stále slnko a niektorí ľudia boli chytení hneď a spálení! Pre chladný večer bola potrebná ľahká bunda. Bola to perfektná dovolenka pre dospelých.
zobraziť viac

Okruh ostrovom

Výlet ostrovom Vás zavedie do hlavného mesta ostrova, mestečka Espargos a jeho niekoľkými historickými námestíčkami a domami. Cez miestny prístav Palmeira, ktorý je spolu s letiskom jedinou spojnicou Salu s vonkajším svetom. Tunajšie morské lávové jazierka Buracona sú skutočnou prírodnou raritou. Na pláni severnej časti ostrova pod jeho najvyššou horou Monte Grande je možné vidieť fatamorgánu. Navštíviť môžete stredoveké soľné doly v rozsiahlom vyhasnutom sopečnom kráteri. Voda v tunajších soľných jazerách má spolu s mikroklímou v kráteri rovnaké účinky ako pobyt pri Mŕtvom mori.


(Zdroj: flickr//cc/Sal)

Pedra de Lume

Na ostrove Sal sa rozprestiera soľné mestečko Pedra de Lume, ktoré je známe kráterom sopky a ložiskom soli. Soľ však bola z tohto miesta už vyťažená, ale sú tu vytvorené slané jazierka, ktoré majú podobné účinky ako Mŕtve more.


(Zdroj: flickr//cc/Pedra de Lume)

Buracona

Buracona je lávové jazierko na ostrove Sal. Jazero sa stále napĺňa a vyprázdňuje kvôli prílivu. Jazierko vzniko vymytím pôvodneho jazera. Ak sú dobré podmienky a na poludnie svieti slnko do otvoru v skalách, tak je niekedy možné vidieť v jazierku útvar, ktroý znázorňuje oko. Buracona je veľmi vyhľadávaným a často navštevovaným miestom.


(Zdroj: flickr//cc/Buracona)

Espargos

Espargos je mesto na ostrove Sal. Je to typické africké mesto s príjemnou atmosférou. Nájdete v ňom krásne historické námestia, reštaurácie, obchodíky ale aj pamiatky. Ak sa niekedy vyberiete na výlet do tohto mesta, tak určite ochutnajte miestu kávu, ktorá patrí k najlepším na svete.


(Zdroj: flickr//cc/Espargos)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor.