Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Kapverdské ostrovy » Ostrov Sal

Hotel Melia Tortuga Beach
★★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Melia Tortuga Beach - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Krásna piesočnatá pláž situovaná priamo pri hoteli. Pri vstupe do mora kamenné časti.

Centrum

Centrum sa nachádza približne 4 km od hotela. 

Bazén

K dispozícií sú 2 bazény a detský bazén. Slnečníky, ležadlá sú zadarmo.

Od letiska

Letisko sa nachádza 18 km od hotela.

Poloha

Hotel je situovaní na ostrove Sal, blízko mesta Santa Maria.

Internet

Wifi pripojenie zadarmo.

O hoteli

Luxusný 5* hotel, ktorý sa nachádza na slnečnom ostrove Sal. Hotel vytvára ideálne podmienky pre pokojnú dovolenku najmä pre rodiny s deťmi a pre páry. je odporúčaný púre náročných klientov. Rezort ponúka výborné reštaurácie a niekoľko barov a príjemnou atmosférou, taktiež môžete využiť plážový bar a Grill bar, odkiaľ budete mať možnosť pozorovať západ slnka.

Ubytovanie

Ubytovanie v komfortných dvojlôžkových izbách s možnosťou až 2 prísteliek. Izba je vybavená vlastnou kúpeľnou, individuálne nastavená klimatizácia, TV,SAT, telefón, trezor, minibar je za poplatok, wifi, balkón alebo terasa. Za príplatok je možné zakúpiť suite izbu, ktoré tvoria dve oddelené spálne.

Stravovanie

Stravovanie je vo forme all inclusive. Raňajky, obedy, večere sú podávané formou bufet, počas dňa ľahké občerstvenie. Neobmedzené množstvo miestnych nealkoholických a alkoholických nápojov. Čerpanie je možné vo vyhradených časoch a na miestach určených hotelom.

Služby

Návštevníci môžu využiť zadarmo fitness, animačné programy.  Za poplatok je možné využiť SPA centrum, solárium, rôzne vodné športy.

Nákupné možnosti

Nákupné možnosti sa nachádzajú v hoteli. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.6
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:35
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Veľmi pekné zariadenie, personál veľmi priateľský, na plávanie je Bikini Beach len sto metrov, Paradise Beach je vzdialená asi 500 metrov - perfektné vlny a večera je úžasná v reštaurácii Waterside.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:34
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Od prvého do posledného dňa je nádherná dovolenka! Nepredpokladali sme "nemecký štandard" a boli sme ohromení veselým postojom ľudí v tejto krajine. Hoci motto v tejto krajine je "žiadny stres", vybočili z ich cesty, aby uspokojili naše potreby a nikdy sme neboli sklamaní. Ďakujem všetkým!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:10
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Rezervovali sme si nevedome vyšší štandard, bol to absolútny hit, internet zdarma. Pri jedle, keď sme chceli odobrať džús alebo víno z predajného automatu, servírka povedala nie, nie a priniesla čerstvo vylisovanú šťavu, alebo vínny lístok, jedla a la carte boli vynikajúce a homár z grilovaného uhlia tam bol cely na osobu ... nikdy sme neboli tak rozmaznaní. Sprcha dve spálne bol takmer 3/2 izbový byt pre nás oboch .... vždy rád znovu sa vrátim
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:06
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Výborný hotel s priateľským personálom, od záhradníkov, ktorí sa starajú o záhrady a pracujúcich v rôznych častiach hotela. Bolo to úžasné vidieť miestne tanečné skupiny, ale to bolo trochu opakujúce. Ďakujeme za krásny pobyt.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 08:53
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Tento komplex je úžasný, usporiadanie pozemkov je ľahké na navigáciu a je tu veľa priestoru, naša rodinná izba bola úžasná a priestranná. Vybrali sme si zelený program, ale je to voliteľné. Personál bol veľmi užitočný a priateľský. Jedlo bolo skvelé, veľa možností. Osobitne mriežka O bola naše obľúbené miesto na jedenie. Úchvatné miesto.
zobraziť viac

Okruh ostrovom

Výlet ostrovom Vás zavedie do hlavného mesta ostrova, mestečka Espargos a jeho niekoľkými historickými námestíčkami a domami. Cez miestny prístav Palmeira, ktorý je spolu s letiskom jedinou spojnicou Salu s vonkajším svetom. Tunajšie morské lávové jazierka Buracona sú skutočnou prírodnou raritou. Na pláni severnej časti ostrova pod jeho najvyššou horou Monte Grande je možné vidieť fatamorgánu. Navštíviť môžete stredoveké soľné doly v rozsiahlom vyhasnutom sopečnom kráteri. Voda v tunajších soľných jazerách má spolu s mikroklímou v kráteri rovnaké účinky ako pobyt pri Mŕtvom mori.


(Zdroj: flickr//cc/Sal)

Pedra de Lume

Na ostrove Sal sa rozprestiera soľné mestečko Pedra de Lume, ktoré je známe kráterom sopky a ložiskom soli. Soľ však bola z tohto miesta už vyťažená, ale sú tu vytvorené slané jazierka, ktoré majú podobné účinky ako Mŕtve more.


(Zdroj: flickr//cc/Pedra de Lume)

Buracona

Buracona je lávové jazierko na ostrove Sal. Jazero sa stále napĺňa a vyprázdňuje kvôli prílivu. Jazierko vzniko vymytím pôvodneho jazera. Ak sú dobré podmienky a na poludnie svieti slnko do otvoru v skalách, tak je niekedy možné vidieť v jazierku útvar, ktroý znázorňuje oko. Buracona je veľmi vyhľadávaným a často navštevovaným miestom.


(Zdroj: flickr//cc/Buracona)

Espargos

Espargos je mesto na ostrove Sal. Je to typické africké mesto s príjemnou atmosférou. Nájdete v ňom krásne historické námestia, reštaurácie, obchodíky ale aj pamiatky. Ak sa niekedy vyberiete na výlet do tohto mesta, tak určite ochutnajte miestu kávu, ktorá patrí k najlepším na svete.


(Zdroj: flickr//cc/Espargos)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor.