Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Kapverdské ostrovy » Ostrov Boa Vista

Hotel Royal Horizons Boa Vista
★★★★

Veľmi dobré9.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Royal Horizons Boa Vista - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Krásna piesočnatá pláž situovaná priamo pri hoteli. Slnečníky, ležadla a uteráky zadarmo.

Centrum

Centrum Sal Rei je vzdialené od hotela 10 km. 

Bazén

V areáli sa nachádzajú 2 bazény s toho jeden má výrivku. Slnečníky, ležadlá a uteráky sú k dispozícií hosťom zadarmo.

Od letiska

Letisko je vzdialené len 3 km od hotela.

Poloha

Hotel je situovaní pri krásne piesočnatej pláži Praia de Chaves.

Internet

Wifi pripojenie na recepcii je za poplatok.

O hoteli

Hotel je postavený v talianskom štýle obklopený krásnou udržiavanou záhradou. Hotel Vás zaujme svojou ideálnou polohou, vynikajúcou gastronómiou a perfektnými službami. Hostia majú k  dispozícií pri pláži a pri bazéne pokojnú zónu, kde vás nebude rušiť hluk animácií. Odporúčame pre všetky vekové kategórie , pre svoju príjemnú atmosféru si hotel obľúbili páry a rodiny s deťmi.

Ubytovanie

Ubytovanie v štandardne dvojlôžkových izbách s možnosťou až 2 prísteliek. Izba je vybavená vlastnou kúpeľnou, klimatizácia,TV, telefón, trezor za poplatok, balkón alebo terasa. Za príplatok je možné zakúpiť izbu suit s výhľadom na more, kde je navyše obývacia izba s chladničkou, kuchynkou a balkónom alebo terasou.

Stravovanie

Stravovanie je vo forme all inclusive. Raňajky, obedy, večere sú podávané formou bufet, počas dňa ľahké občerstvenie. Neobmedzené množstvo miestnych nealkoholických a alkoholických nápojov. Čerpanie je možné vo vyhradených časoch a na miestach určených hotelom.

Služby

Hostia môžu využiť zadarmo animačné a večerné programy, športové ihrisko, fitness, disko, detský klub, 2 tenisové kurty. Za poplatok môžu hostia využiť SPA centrum.

Nákupné možnosti

Nákupné možnosti sa nachádzajú v centre mesta Sal Rei.10 km od hotela. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9
Ubytovanie
7.5
Stravovanie
10
Personál
10
Čistota
10
Okolie
10
Poloha
10
Pomer cena/kvalita
10
10
Hodnotenie od zákazníka: Marťinko 4.6. 2018 o 22:44
Navštívené v termíne: 25.05. 2018 - 02.06. 2018
Nadpis: Úlet
Plusy: Všetko
Mínusy: Trocha otravní predajcovia mimo hotela, na výletoch.
Delegát: Výborný
Pláž, more: Super
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 09:20
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Super príjemný personál, dobré jedlo s veľkým výberom, všetko bolo čisté a dobre udržiavané. Ak sa vrátime späť do Boa Vista, tak do tohto hotela. Jedinou nevýhodou bola stála červená vlajka na pláži kvôli vysokým vlnám.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 09:03
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Naozaj pekné miesto na dovolenku. Jeden týždeň nestačí. Jedlo, nápoje, služby boli vynikajúce. Naša izba bola pekná, veľká, trochu stará, ale strávili sme veľa času von. Pláž bola naozaj obrovská. Ležadlá boli tiež dobré a najlepší bol oceán. Milujte to a odporúčame Boa Vista pre medové týždne alebo relaxačnú dovolenku.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 09:00
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Boli sme tam počas Vianoc a bolo to úžasné. Nanešťastie v tom čase tam obrovský pieskový oblak alebo piesočná búrka, takže nesvietilo slnko. Ale inak bolo to skvelé počasie. Hrali sme petanque, strávili sme príjemný čas pri na plážovom bare a jedlo bolo chutné.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 09:00
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Vrátili sme sa minulý týždeň. Boli sme nadšení z hotela a priateľského personálu. Jedlo je fantastické. Kuchári sú skvelí, služba je dokonalá. Len vietor a vlny a červená vlajka boli nepríjemné. Posielam poďakovanie a veľkú chválu všetkým zamestnancom a hotelovému manažmentu.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 31.5. 2018 o 08:59
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Pláž a hotel boli veľmi čisté. Všetky veci boli absolútne dobré. Jedna z našich najlepších dovoleniek s deťmi. Všetky jedlá boli skvelé a chutné. Hotelový bazén je vykurovaný, každý deň sa čistilo okolo bazénu a bazén tiež.
zobraziť viac

Boa Vista je nádherným ostrovom, ktorý sa oplatí vidieť už len vďaka krásnym plážam a teplému moru. Výlety si však môžete spraviť aj do okolia, kde uvidíte krásnu prírodu a zopár zaujímavých miest.

Okruh ostrovom

Výlet na ostrov Boa Vista patrí k obľúbeným výletom, pretože ostrov má veľmi príjemné prostredie. Pokochať sa môžete piesočnatými plážami, piesočnými dunami i skalnými útvarmi. Spoznáte zaujímavú oblasť Fonte Vicente, dedinku Curral Velho i mesto Fundo das Figueiras.


(Zdroj: flickr//cc/Boa Vista)

Sal Rei

Hlavné mesto ostrova Boa Vista je veľmi zaujímavým miestom, pretože je považované za kultúrne, administratívne a športové centrum ostrova. Sal Rei je taktiež významným prístavným mestom, pretože je spojením s okolitými ostrovmi. Centrum mesta je tvorené námestím s domčekami s farebnámi fasádami.


(Zdroj: flickr//cc/Sal Rei)

Sao Roque

Kostol Sao Roque patrí k významným historickým pamiatkám na ostrove Boa Vista. Obdivovať môžete najmä jeho unikátnu architektúru.


(Zdroj: flickr//cc/Sao Roque Boavista)

Morro Negro

Neďaleko dedinky Cabeca dos Tarrafes sa nachádza vysoký a známy maják Morro Negro. Územie, v ktorom sa maják nachádza je prírodná rezervácia Tartaruga.

Viac výletov na ostrove Boa Vista nájdete na TripAdvisor alebo na Turistickom sprievodcovi Google.