Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Kapverdské ostrovy » Ostrov Sal

Hotel Sol Dunas
★★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Sol Dunas - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnatá pláž, ktorá je vzdialená 800 m od hotela. Pri vstupe do mora sú kamenne časti. Hostia majú k dispozícií plážové uteráky, slnečníky a ležadlá zadarmo.

Centrum

Centrum sa nachádza  cca 5 km od hotela. 

Bazén

V areáli sa nachádzajú 3 veľké bazény, 1 detský bazén, a tobogany. Slnečníky a ležadlá majú hostia zadarmo.

Od letiska

Letisko sa nachádza približne 18 km od hotela.

Poloha

Hotel je situovaní v pokojne časti turistického centra Santa Maria , ktoré je vzdialený od hotela len približne 10 min.

Internet

Wifi pripojenie na izbách zadarmo.

O hoteli

Hotel je odporúčaný  najmä pre rodiny s deťmi. Nachádza sa v pokojne časti turistického centra Santa Maria. Hotel susedí so sesterským hotelom Melia Dunas.  Pre deti je k dispozícií detský klub a tematické detské ihrisko.

Ubytovanie

Ubytovanie v štandardných  dvojlôžkových izbách s možnosťou až 2 prísteliek. Veľkosť štandardnej izby je vo výmere 40m2.Izba je vybavená vlastnou kúpeľnou, individuálne nastavená klimatizácia, TV,SAT, telefón, trezor, minibar je za poplatok, wifi, balkón alebo terasa. Za príplatok je možné zakúpiť rodinnú izbu , ktoré sú priestrannejšie ako štandardné izby. Veľkosť izby je vo výmere 75 m2 a izba sa skladá z dvoch oddelených spálni

Stravovanie

Stravovanie je vo forme all inclusive. Raňajky, obedy, večere sú podávané formou bufet, počas dňa ľahké občerstvenie. Neobmedzené množstvo miestnych nealkoholických a alkoholických nápojov. Čerpanie je možné vo vyhradených časoch a na miestach určených hotelom.

Služby

Hostia majú k dispozícií zadarmo detské  animačné programy, plážový volejbal, pétanque, stolný tenis. Za poplatok môžu hostia využiť SPA centrum, krytý bazén, vírivku, masáže, saunu, rybolov, vodné športy, zdravotnícke a kozmetické procedúry. 

Nákupné možnosti

Nákupne možnosti sa nachádzajú priamo v hoteli.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.6
8
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:48
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Skvelý týždeň v tomto hoteli, veľmi čistý dobrý výber bazénov každý s nejakou formou zábavy, bar vždy k dispozícii ležadlá atď bufetová reštaurácia ponúka bohatú škálu potravín, radšej sme využívali dve a la cart reštaurácie gril & Italiano. Jedlo a servis veľmi dobré. Piano bar bol dobrý pre nás večer, ako to bolo vo vnútri a hlavnou nevýhodou nášho týždňa bolo zamračené a veterno. Celkovo skvelé miesto, ak chcete len relaxovať.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:44
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Po nedávnom návrate z tohto hotela na tretej návšteve sme zaznamenali dobré zlepšenia. 100% bez stresu. Zamestnanci pozorní, vylepšené jedlo, čistý priateľský hotel na strávenie dovolenky. Pre všetky vekové kategórie. Rozhodne odporúčame tento hotel.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:40
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Dovolenka splnila všetky naše očakávania. Hotel bol krásne udržiavaný, zasadený do nádhernej záhrady. Pri bazénoch nebol nikdy problém nájsť voľné miesta, to isté platilo aj pre pláž. Cestovali sme ako rodina s 1,5 ročným synom. Musím podotknúť, že pre rodinu s deťmi úplne ideálny hotel, syn si detský bazén, všetky zábavné programy neskutočne užil. Málinko nám vadili kamenné plochy na pláži, avšak obďaleč bola urobená lagúna, kde si na svoje prišli i deti - vlny neboli tak veľké. Jedlo splnilo naše očakávania - všetko chutné a neskutočné množstvo. Trochu nás sklamala naše delegátka Petra, ktorú sme videli len pri prílete. Na prvú informatívnu schôdzku už nedorazila a poslala za seba náhradu, pani Iren. Iren nás následne sprevádzala po zvyšok pobytu. Musím konštatovať, že pani Iren je úplný profesionál s neuveriteľnými znalosťami destinácie (na čo sme sa opýtali, to bez zaváhania vedela). Vďaka pani Iren sme si výlety neskutočne užili. Týmto chceme pani Iren veľmi poďakovať za všetko čo pre nás počas pobytu urobila, za neuveriteľné zážitky a za jej vľúdnosť a humor, ktorými obohatila každý výlet. Iren ste úplne úžasná, ďakujeme Vám. Na Kapverdy sa rozhodne chceme ešte vrátiť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 5.6. 2018 o 09:37
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Mali sme pôvodne bývať v Belorizonte. Zmena, ktorú sme sa dozvedeli na mieste, bola rozhodne k lepšiemu. Nie každému to však môže vyhovovať. Radi chodíme, takže pre nás nebol problém ísť kúsok na jedlo alebo na pláž. Hotel je skvelý, personál vynikajúci, veľký výber jedla, množstvo bazénov. Kto nechce nič riešiť, tak tu myslia na všetko a nič riešiť nemusíte. Skvelá pláž na záveternej strane ostrova a vlny, ktoré sú skvelé. Ak chcete do centra nie je problém taxíkom a opäť sa vrátiť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 1.6. 2018 o 08:27
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Po nedávnom návrate z tohto hotela, boli sme tu na tretej návšteve sme zaznamenali dobré zlepšenia. 100% bez stresu. Zamestnanci pozorní, vylepšené jedlo, čistý priateľský hotel. Boli sme tu všetky vekové kategórie. Rozhodne odporúčame tento hotel.
zobraziť viac

Okruh ostrovom

Výlet ostrovom Vás zavedie do hlavného mesta ostrova, mestečka Espargos a jeho niekoľkými historickými námestíčkami a domami. Cez miestny prístav Palmeira, ktorý je spolu s letiskom jedinou spojnicou Salu s vonkajším svetom. Tunajšie morské lávové jazierka Buracona sú skutočnou prírodnou raritou. Na pláni severnej časti ostrova pod jeho najvyššou horou Monte Grande je možné vidieť fatamorgánu. Navštíviť môžete stredoveké soľné doly v rozsiahlom vyhasnutom sopečnom kráteri. Voda v tunajších soľných jazerách má spolu s mikroklímou v kráteri rovnaké účinky ako pobyt pri Mŕtvom mori.


(Zdroj: flickr//cc/Sal)

Pedra de Lume

Na ostrove Sal sa rozprestiera soľné mestečko Pedra de Lume, ktoré je známe kráterom sopky a ložiskom soli. Soľ však bola z tohto miesta už vyťažená, ale sú tu vytvorené slané jazierka, ktoré majú podobné účinky ako Mŕtve more.


(Zdroj: flickr//cc/Pedra de Lume)

Buracona

Buracona je lávové jazierko na ostrove Sal. Jazero sa stále napĺňa a vyprázdňuje kvôli prílivu. Jazierko vzniko vymytím pôvodneho jazera. Ak sú dobré podmienky a na poludnie svieti slnko do otvoru v skalách, tak je niekedy možné vidieť v jazierku útvar, ktroý znázorňuje oko. Buracona je veľmi vyhľadávaným a často navštevovaným miestom.


(Zdroj: flickr//cc/Buracona)

Espargos

Espargos je mesto na ostrove Sal. Je to typické africké mesto s príjemnou atmosférou. Nájdete v ňom krásne historické námestia, reštaurácie, obchodíky ale aj pamiatky. Ak sa niekedy vyberiete na výlet do tohto mesta, tak určite ochutnajte miestu kávu, ktorá patrí k najlepším na svete.


(Zdroj: flickr//cc/Espargos)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor.