Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Omán

Hotel Al Baleed Resort Salalah By Anantara
★★★★★

Veľmi dobré9.8
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel Al Baleed Resort Salalah By Anantara - Pohled na areál - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnatá pláž priamo pri hoteli so slnečníkmi a ležadlami zadarmo.

Centrum

Najbližšie centrum je v meste Salalah, ktoré je vzdialené približne 7 kilometrov. 

Bazén

V areáli hotelového komplexu sa nachádza bazén a detský bazén s terasou na slnenie. Pri bazéne sú slnečníky a ležadlá k dispozícií zadarmo.

Od letiska

Medzinárodné letisko v meste Salalah je vzdialené od hotela približne 15 kilometrov. Transfer trvá približne 20 minút.

Poloha

Hotel je situovaný priamo na pláži neďaleko archeologického parku Baleed, medzi sladkovodnou lagúnou a plážou na južnom pobreží Dhofar.

Internet

V areáli hotela je možnosť WiFi pripojenia.

O hoteli

Novootvorený luxusný hotelový rezort, ktorý patrí do prestížnej hotelovej siete. Je vhodný pre všetky vekové kategórie,splní očakávania aj tým náročnejším klientom. 

Ubytovanie

Hotel disponuje izbami a vilkami, ktoré sú zariedené do moderného štýlu. Izby a vilky sú vybavené vlastnou kúpeľňou, telefónom, trezorom, kávovarom, minibarom za poplatok, TV, setom na prípravu kávy a čaju, WiFi pripojením a balkónom s posedením.

Stravovanie

Ubytovanie je možné s plnou penziou. V hoteli sa nachádzajú tri reštaurácie s medzinárodnou, ázijskou a stredomorskou kuchyňou.

Služby

V rámci hotela je možnosť využitia posilovne, stolného tenisu, basketbalu, badmintonu, jogy, windursfingu, kanoe, potápania, rybolovu a vodných špostov. Zrelaxovať je možné vo wellness centre, objednaním masáže alebo využitím kozmetického salónu. Pre deti je k dispozícií detský klub a tínedžerský klub. 

Nákupné možnosti

V neďalekom centre mesta Salalah. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.8
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 12:06
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Zatiaľ náš obľúbený hotel v Ománe. Každý detail nás inšpiroval svojou kvalitou a luxusom. Milovali sme súkromnú vilu (priestranné, krásne, pohodlné). Raňajky a jedlo vo všeobecnosti bolo vynikajúce. Bazén je krásny a milovali sme aj plávanie vo vlnách. Odporúčam tento hotel mojej rodine a priateľom.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 12:04
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Jeden z najlepších miest na Zemi, ak sa chcete stratiť v raji. Hotel je úžasný pokojný so skutočnou infraštruktúrou. Hotel poskytuje veľmi vysokú úroveň služieb. Veľmi zvláštne poďakovanie patrí Nawfalovi na recepcii, ktorá ma privítal ako VIP hosťa a cítil som sa, akoby som bol jedinečný. Chcem sa poďakovať plážovému tímu v bazéne. Cyril, Tom a Theresa sú veľmi energický tím, ktorý sa vždy starali o malé detaily a robili môj pobyt nezabudnuteľným. Nakoniec Virginia manažér bol vždy tam, aby poskytol užitočné rady a pomohol robiť deň krásnym :-). Určite tento hotel je jedným z najlepších, v ktorom som bol.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 11:57
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Je to jedna z najlepších miest v Ománe! Izby s výhľadom na more sú jedinečné, rovnako ako reštaurácia Mekong! Pláž je veľmi čistá a ponúka prechádzky na bielom piesku. Bazén Infinity je tiež pozoruhodný. Napokon veľmi priateľský zamestnanci! Určite sa vrátime!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 11:54
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Boli sme vo vile s bazénom na 3 noci, bol to perfektný víkend,oddýchli sme si od všetkého. Len 20 minút jazdy od letiska. Úžasný, hotelový servis bol skvelý s priateľským a veľmi užitočným personálom, určite sa vrátime čoskoro.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 11:39
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Typický moderný typ luxusného rezortu .. vynikajúce jedlo a úžasné služby, skvelé prostredie a očarujúce výhľad na oceán. Tiché a čisté prostredie so zvukom vlny a vtákov. Odporúčam tento hotel všetkým cestovateľom, ktorí navštívia Salalah
zobraziť viac