Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Omán

Hotel Six Senses Zighy Bay
★★★★★

Veľmi dobré9.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel Six Senses Zighy Bay - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Krásna 1,6 km dlhá súkromná pláž len pre hotelových hostí.

Bazén

Vilky majú vlastné bazény.

Od letiska

Transfer je 2 hodiny od letiska v Dubaji.

Poloha

Jeden z najkrajších zálivov v Ománe, časť Musandam, záliv Zighy Bay

Internet

Internetové pripojenie je za poplatok.

O hoteli

Luxusný vilový rezort v zálive Zighy Bay pre náročných klientov vhodný viac menej pre dvojice, vyhľadávajúci krásnu kľudovú dovolenku.

Ubytovanie

Samostatné vilky umiestnené v zálive , niektoré s vlastným bazénom. K vybaveniu patrí DVD prehrávač, bazén, LCD TV, klimatizácia, trezor, minibar je za poplatok, šatník, sušič vlasov, terasa s jedálenským priestorom, chladnička, ventilátor, vonkajší aj vnútorný sprchový kút, vonkajšie ležadlá.

Stravovanie

Raňajky. Ostatné stravovanie je možné v reštauráciách formou a la carte, tieto ponúkajú tak miestnu ako aj medzinárodnú kuchyňu vrátane vegetariánskej a vegánskej.

Služby

Plážový volejbal, petangue, tenis, kanoe, lukostreľba, Jungle posilňovňa, prenájom bicyklov, paragliging, horolezectvo, potápanie, vodné lyžovanie, spa centrum.

Nákupné možnosti

Priame nákupné možnosti nie sú v tomto rezorte.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 11:35
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Navštívil som tento nádherný malý hotel s kapacitou 80 viliek druhýkrát, boli sme tu pred 10 rokmi. Milovali sme to v roku 2008 a teraz sa to dokonca rozvinulo, aby to bolo krajšie, je to ako oáza v kamennej púšti na 2 km veľkej pláži, domy z kameňa sa prispôsobujú krajine, dobré jedlo, skvelé služby. Prídeme znovu.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 11:31
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Vynikajúca poloha, krásne zariadený hotel. Pri raňajkách vonku sme sedeli pri prirodzenom vodopáde bol potešením. Raňajky boli skvelé, personál bol milí a nič pre nich nebolo nemožné. Hotel bol nepoškvrnený, chyby sa nenašli
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 11:25
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Je to prvýkrát čo sme navštívili Six senses Zighy Bay, miesto je viac ako dokonalé budete cítiť skutočne oddych a pracovný stres sa stratí. Je tu veľa aktivity a miestnosti sú veľké, súkromný bazén je veľký, sú tam 2 ďalšie plavecké bazény slaný a bežný. Pláž čistá a dlhá. Mohla by som o tom hovoriť viac.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 11:14
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Resort Six Senses v Ománe je naozaj vynikajúci. Tu sa splnia všetky želania. Jedlo je vynikajúce. Zostaňte aspoň šesť dní a začnite objavovať šiesty zmysel, ktorý naozaj existuje ...
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 6.6. 2018 o 09:47
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Po dlhej dobe plánovania, konečne! sme mali možnosť vidieť, zažiť krásu a vynikajúce služby Zighy Bay. Na rozdiel od iných hotelov sú ich izby staromódne navrhnuté, aby ste sa cítili pokojne a uvoľnene. Každá vila má vlastný mini vonkajší bazén, vaňu a bicykel, ktoré môžete použiť pri prechádzke po mieste. Naozaj sme si užili zábavu ako je paraglaiding a vodné športy ale kvôli krátkodobému pobytu sme nemali možnosť vyskúšať si ďalšie aktivity. Všetci zamestnanci boli veľmi príjemný, najmä Myrna, ktorá nám pomáhala počas nášho pobytu. Radi by sme sa v budúcnosti vrátili späť, pretože je to ideálne miesto na odpočinok a odporučila by som to aj iným cestovateľom, aby zostali týždeň alebo viac, aby si mohli vychutnať zariadenia a aktivity.
zobraziť viac