ÚVOD » Španielsko » Menorca

Hotel Grupotel Playa Club
★★★★

Popis hotela
Termíny
Galéria
Výlety
Hotel Grupotel Playa Club - Zahrada - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

TORRE D´EN GALMES

V tomto starovekom mestečku môžete vidieť starobylé zrúcaniny, ktoré sa nachádzajú v blízkosti pláže Son Bou. Je to unikátna ukážka ako pred mnohými rokmi žili ľudia na Menorce. Odporúčame sa tam ísť pozrieť a okúsiť kúsok histórie. Od hlavného mesta Mahón leží cca 14 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Torre d´en Galmes)

MAHÓN

Hlavné mesto ostrova Menorca je veľmi zaujímavé a stojí za návštevu vďaka krásnym kutlúrnym a historickým pamiatkám. Mahón má zaujímavú polohu, pretože leží na konci hlbokého a dlhého zálivu. Je typické anglickou architektúrou, ktorú si všimnete pri prechádzke úzkymi a krásnymi uličkami. V meste sa nachádza aj Kostol sv. Františka, archeologické a umelecké múzeum.


(Zdroj: flickr//cc/Mahon)

CIUTADELLA DE MENORCA

Mestečku Ciutadella de Menorca sa oplatí vidieť kvôli katedrálam, kostolom, krásnemu prístavu, reštauráciám a barom. Od mesta Mahón je vzdialené cca 40 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Ciutadella de Menorca)

MONTE TORO

Monte Toro je známy vrch na ostrove, na ktorý môžete vyjsť peši alebo jednoduchšie autom. Poskytuje krásny výhľad na okolie, na vrchu sa tiež nachádza socha Krista, reštaurácia s nádherným výhľadom a obchodík so suvenírmi. Tento vrch je od hlavného mesta Mahón vzdialený cca 20 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Monte Toro)

Viac pamiatok a zaujímavých miest nájdete na TripAdvisor a na turistickom sprievodcovi Google.