ÚVOD » Španielsko

Hotel Iberostar Malaga Playa
★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Hotel Iberostar Malaga Playa - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočná pláž oddelená od hotela len pobrežnou promenádou, pozvoľný vstup do mora, ležadlá a slnečníky za poplatok.

Centrum

Miestne centrum Torrox je vzdialené 200 m od hotela. 

Bazén

Krásny veľký bazén v areáli hotela, menší detský a tiež aquapark.

Od letiska

Letisko v Malage je vzdialené 60 km.

Poloha

Španielsko, Andalúzia, letovisko Torrox, hotel sa nachádza v centre letoviska.

Internet

Internetové wifi pripojenie ja zadarmo.

O hoteli

Zrekonštruovaný, moderný hotel s kvalitnými službami siete Iberostar. Hotel je vhodný tak pre dvojice ako aj pre rodiny s deťmi. Hotel je postavený v krásnej subtropickej záhrade.

Ubytovanie

Dvojlôžkové izby s možnou jednou prísteľkou, prípadne apartmánové izby v blokoch, čo je mimo hlavnej budovy. Izby sú vybavené klimatizáciou, kúpeľňou, telefónom, sušičom na vlasy, minibar je za poplatok, taktiež trezor. Izby majú balkón alebo terasu.

Stravovanie

Koncept all inclusive formou bufetových stolov, ponuka snackov počas dňa, káva, čaj, sušienky, miestne alkoholické a nealkoholické ako aj vybrané importované nápoje sa podávajú od 10.30 do 24.00 hod.

Služby

Reštaurácia, kaviareň, bazénový bar, denné aj večerené animácie, ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo, uteráky za depozit. Spa centrum za poplatok, stolný tenis, fitness, futbal a basketbal, vodné športy za poplatok. 

Nákupné možnosti

Priamo pri hoteli je množstvo obchodov, barov a reštaurácií a možností dennej a nočnej zábavy. 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
10
10
Hodnotenie od zákazníka: 7.5. 2018 o 11:34
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Veľmi nádherné miesto. Všetko bolo dokonalé. Zamestnanci pre vás nemôžu urobiť viac. Reštaurácia a výber jedál sú prvotriedne. Bazén a okolité oblasti sú bezchybne udržiavané. Celkovo sme mali skvelú dovolenku a určite sa vrátime.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 7.5. 2018 o 11:30
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Skvelé. Veľmi čisté. Ľudia /personál/ sú všetci priateľskí. Animácie v žiadnom prípade neboli rušivé! Jediné želanie, ktoré by som mala: označenie skvelého jedla, aby sa vedelo čo je to. A tiež zvýrazniť regionálne jedlo. Inak je tu naozaj niečo pre každého. A neustále sa doplňuje.Bazén je obrovský, takže rekreační plavci môžu naozaj plávať. Bol to naozaj nádherný čas, ktorý sme tu strávili. Odchod bol veľmi ťažký!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 7.5. 2018 o 11:28
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Hotelový komplex je postavený v maurskom štýle, veľmi pekná architektúra. Veľmi pokojná lokalita s veľkým bazénom, oddelená len pešo od pláže. Pláž nepatrí k hotelu, plážové stoličky (veľmi pohodlné) je nutné si prenajať za 5 € / deň. Služba je skvelá, personál je väčšinou veľmi priateľský, čiastočne aj nemecký hovoriaci. Celkovo odporúčané pre pokojnú dovolenku. V polovici novembra bolo v skutočnosti 25 stupňov a bolo stále možné osviežiť sa v mori.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 7.5. 2018 o 11:26
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Je to veľmi pekný hotel, zvlášť vhodný pre rodiny s deťmi. Zamestnanci boli vždy veľmi milí a obzvlášť stojí za zmienku, že je tuvýnimočne dobré jedlo! Môžem odporučiť kedykoľvek!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 7.5. 2018 o 11:25
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Veľmi príjemný a pokojný pobyt. Posledný týždeň v júni je ideálny - sú voľné ležadlá pri bazéne a na pláži a tiež večer v reštaurácii. V júli a auguste toto môže byť problém! Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, pre ktoré personál pri pobyte veľa robí. Jedlo a pitie super, čistota super a veľmi príjemný personál! Jediný problém bol so silným vetrom, ktorý trval skoro 4 dni a nedalo sa tak kúpať v mori. Pozor! Pláž je pri prechode do mora kamienková, takže by možno boli vhodné topánky do vody. Neďaleko ale buldozér pláže upravoval, takže na niekoľko dní mohol tento problém zmiznúť! ??
zobraziť viac