Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Španielsko » Katalánsko

Hotel Royal Beach
★★★★

Dobré7.4
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Výlety
Hotel Royal Beach - 1 Hotel Royal Beach - 2 Hotel Royal Beach - 3 Hotel Royal Beach - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Pláž je vzdialená 100 m od hotela je široká, piesočná a ocenená Modrou vlajkou za čistotu. Plážový servis je spoplatnený, sprchy na pláži sú zadarmo.

Centrum

Historické centrum Lloret de Mar je prístupné pešo približne za 10 minút. Pri hoteli je aj autobusová zastávka.

Bazén

Vonkajší bazén, detský bazén a na streche hotela je vírivka s barom.

Od letiska

Medzinárodné letisko v Barcelone je vzdialené asi 75 minút.

Poloha

Španielsko, Katalánsko, atraktívna oblasť Lloret de Mar, okrajová časť letoviska pri známej pláži Fenals.

Internet

Wifi pripojenie je v spoločných priestoroch hotela zdarma, ale časovo obmedzené.

O hoteli

Hotel je obľúbený pre svoju polohu blízko známej pláže Fenals ako aj dostupnosti do rušného centra letoviska Lloret de Mar. Je vhodný pre stredne náročných klientov. V okolí je vhodné navštíviť miestne trhy, prípadne aquapark.

Ubytovanie

Prakticky zariadené izby s možnou jednou prísteľkou, sociálne zariadenie, sušič na vlasy, chladnička za poplatok, balkón, trezor a wifi za poplatok.Izby pre 4 osoby sú na vyžiadanie ako aj detské postieľky.

Stravovanie

Polpenzia s možnosťou výmeny večere za obed. Nutné nahlásiť deň vopred na recepcii. Za poplatok je možné si doobjednať aj all inclusive stravovanie, ktoré zahŕňa tiež neobmedzenú konzumáciu miestnych nápojov a ľahké snacky medzi jedlami.

Služby

Reštaurácia, bar, slnečníky pri bazéne ako aj ležadlá zadarmo, animačné programy pre deti, detské ihrisko, Minigolf, požičovňa áut.

Nákupné možnosti

V hoteli je malý suvenírový obchod, oproti hotelu supermarket.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
7.4
6
Hodnotenie od zákazníka: 10.5. 2018 o 13:52
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Recepcia zamestnancov zdvorilá a rýchly check-in, izba čistá a celkom veľká, veľká reštaurácia, jedlo priemerné. Celkovo tento hotel si nezaslúži 4 hviezdy, ktoré má a mal by byť iba 3 hviezdičky vďaka opakovanému menu a tiež barovým službám, nikdy som nezažil v 4-hviezdičkovom hoteli, aby ste si museli so sebou doniesť pohár do baru, aby ste dostali nápoj.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 10.5. 2018 o 13:49
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Bola som tam 7 dní. Mala som všetko, čo bolo k dispozícii. Izby boli jednoduché, ale upratovali sa denne, uteráky menil každý deň tiež. Jedlo bolo dobré. Hotel bol centrálne umiestnený pre nákupy a prechádzky do Lloret. Odporúčame.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 10.5. 2018 o 13:47
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Skvelá poloha, pár minút od pláže a krásne prechádzky, tiež obchody, bary a reštaurácie veľmi blízko. Hotel je jednoduchší, čo sme očakávali podľa fotografií na webových stránkach, ale veľmi čistý a je tu vynikajúci personál. Mnohé plusy prevažujú nad negatívmi, ako sú 3 vírivky na streche, strešný bar, veľa miest na opaľovanie a večerné zábavy. Dobrý výber čerstvého jedla.
zobraziť viac
7
Hodnotenie od zákazníka: 10.5. 2018 o 13:45
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Hotelové izby malé, ale čisté, myslím. WiFi je potrebné zakúpiť. Personál veľmi priateľský, hotel veľmi čistý. Strava celkom v pohode. Stredisko je vhodné pre zábavu, odporúčam skôr pre mladých.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 10.5. 2018 o 13:43
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Hotel je kúsok od pláže, obsluha dobrá, každý deň dobre upratané a vymenené uteráky, nevýhoda bola že si každý musí strážiť téglik a potom ho vracať pri bare, bar dole pri bazéne aj hore na streche v poriadku.
zobraziť viac

Hlavným turistickým mestom Katalánska je Barcelona, ktorá je zároveň aj veľmi známym kultúrnym a historickým centrom. Pre viac informácií, čo navštíviť v Barcelone si pozrite všeobecné informácie o Barcelone na našej stránke. Veľmi obľúbenou a turistami vyhľadávanou destináciou je pobrežie Costa Brava, kde môžete tiež vidieť veľa zaujímavých miest. Výlety v Costa Brava nájdete vo všeobecných informáciách o Costa Brava na našej stránke.

CAMP NOU

Keďže je Barcelona predovšetkým futbalovým mestom a žije futbalom, tak typ na výlet je návšteva najznámejšieho futbalového štadiónu a múzea, ktoré sa spája s klubom FC BARCELONA. Futbalový štadión, ktorý má kapacitu 100-tisíc divákov si môžete pozrieť aj mimo futbalového zápasu.


(Zdroj: flickr//cc/Camp Nou)

L´AQUARIUM

Návštevou jedného z najväčších akvárií v Európe môžete nahliadnuť na hladinu Stredozemného mora. Akvárium je tvorené 80 metrovým tunelom, kde sa môžete pokochať žralokmi  a inými morskými živočíchmi. Akvárium slúži tiež ako interaktívne a vzdelávacie centrum. Ceny vstupeniek a bližšie informácie nájdete na webovej stránke akvária.


(Zdroj: flickr//cc/l´aquarium)

BAZILIKA SAGRADA FAMILIA

Dielo svetoznámeho umelca Antonia Gadího – rímskokatolícka bazilika, ktorá je svetoznámou stavbou v centre Barcelony. Pre túto honosnú stavbu sú typické veže, ktoré znázorňujú 12 apoštolov, 4 evanjelistov, Pannu Máriu a Ježiša Krista. Stavba však nie je dokončená, no plánuje sa dokončiť v roku 2026, kedy sa bude sláviť 100. výročie smrti Antonia Gadího.


(Zdroj: flickr//cc/Sagrada familia)

PARC GÜEL

Park bol pôvodne navrhnutý a budovaný pre bohatého Eusebi GÜELA, a mal tvoriť luxusnú ulicu pre bohaté  rodiny. Keď však park nebol dokončený, tak ho odkúpilo mesto a dnes slúži ako turistická atrakcia pre návštevníkov. Nemusíme ani spomínať, že architektom bol známy Gaudí.



(Zdroj: flickr//cc/Park Guel)

LA RAMBLA

Počas Vašej návštevy Barcelony určite nevynechajte najrušnejšiu barcelonskú ulicu, ktorá tvorí 1,5 km dlhú sieť obchodov, reštaurácií, kaviarní a barov. Ulica je plná pouličných umelcov, zabávačov, tanečníkov a spevákov. V tejto pešej zóne sa nachádza aj miestny známy trh Mercat de la Boqueria, na ktorom môžete ochutnávať miestne špeciality, kúpiť si čerstvé ovocie, zeleninu alebo ryby.


(Zdroj: flickr//cc/La Rambla)

TOSSA DE MAR

Malé mestečko, ktoré dýcha históriou Vám ukáže starobylé hradby a romantické uličky. Toto mestečko sa zaraďuje medzi najviac fotografované miesta. Je veľmi malé, takže zažijete príjemný výlet a budeme si ho môcť do detailov pozrieť. Od Barcelony je vzdialené toto mestečko cca 90 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Tossa de Mar)

GIRONA

Girona je ďalšie krásne a historické mesto, v ktorom máte čo vidieť. Mesto Barcelona je vzdialené cca 90 km. Ak sa tam vyberiete určite si pozrite starú mestskú časť, židovskú štvrť, katedrálu a staroveké hradby. Neďaleko je aj rodisko Salvadora Dalího – mestečko Figueres, v ktorom sa nachádza jeho múzeum.


(Zdroj: flickr//cc/Girona)

BEGUR

Jedno z mnohých historických a kultúrnych miest v Španielsku. Okrem niekoľkých pamiatok je toto mestečko typické vybudovaným zámkom nad mestom. Môžete sa dostať až k nemu na vrchol a to po krásnych uličkách, ktoré sú lemované meštianskymi domami. Begur je od Barcelony vzdialený cca 130 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Begur)

MARINELAND

Veľmi navštevovaný je aj Marineland, ktorý sa rozprestiera na rozhraní Costa Brava a Costa del Maresme. Od mesta Barcelona je vdzialený cca 70 km. Hlavnou atrakciou sú vystúpenia cvičených delfínov, no pozrieť si môžete aj papagájov a iné druhy vtákov. Viac informácii nájdete na webovej stránke marinelandu.


(Zdroj: flickr//cc/Marineland)

Veľa užitočných informácií o výletoch do okolia nájdete aj na TripAdvisor alebo turistickom sprievodcovi Google.