ÚVOD » Turecko » Oludeniz

Hotel Belcekiz Beach Club
★★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Belcekiz Beach Club - Aeolus, Turecko, Ölüdeniz, hotel Belcekiz Beach Club 5*, dovolenka 2019 - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Kamienkovo piesočnatá pláž, ktorá sa nachádza 50 metrov od hotela. Slnečníky, ležadlá sú k dispozícií za poplatok.

Centrum

Hotelový rezort sa nachádza priamo v centre strediska Oludeniz. 

Bazén

V rámci hotelového rezortu je k dispozícií vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti. Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne k dispozícií zadarmo.

Od letiska

Hotel je vzdialený od letiska v meste Dalamán približne 60 kilometrov.

Poloha

Hotel je situovaný v bezprostrednej blízkosti pláže, reštaurácií, obchodov a barov v udržiavanej záhrade. Do mesta Fethyie, ktoré je vzdialené približne 15 kilometrov je možné sa dostať miestnou autobusovou dopravou alebo taxíkom.

Internet

K dispozícií je WiFi pripojenie v spoločných priestoroch zadarmo.

O hoteli

Menší a obľúbený hotel s uvoľnenou atmosférou, ktorý má hlavnú budovu a niekoľko malých dvojposchodových viliek umiestnených v záhrade, ktorá obklopuje hotel.

Ubytovanie

Hotel ponúka ubytovanie v vkusne zariadených dvojlôžkových izbách s možnosťou jednej prístelky. Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, sušičom na vlasy, TV, vybavením na prípravu kávy a čaju, trezorom za poplatok, klimatizáciou a minibarom. Izby majú balkón alebo terasu

Stravovanie

Koncept All Inclusive, ktorý zahŕňa raňajky, obedy a večere podávané vo forme bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, nočné občerstvenie, miestne nápoje. Presný popis konceptu je k dispozícií po ubytovaní.

Služby

V rámci hotelové rezortu sa organizuje denný a večerný animačný nielen pre deti, ale aj dospelých. Hotel má bohatú ponuku na trávenie aktívnej aj pokojnej dovolenky. Pre aktívnejších je možnosť využitia tenisových kurtov, vstupu do fitnes centra, stolného tenisu, biliardu a za poplatok vodných športov na pláži. Za poplatok je možné zrelaxovať v tureckých kúpeľoch, v saune alebo objednaním masáže. Pre najmenších návštevníkov hotela je k dispozícií detské ihrisko, detský klub a detský bazén.

Nákupné možnosti

V okolí hotela sa nachádza množstvo obchodov, butikov, reštaurácií a barov. 

Domovská stránka

http://www.belcekiz.com/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Ölüdeniz, malebné letovisko na Egejskej riviére, je vzdialené cca 14 km od starého antického mesta Fethiye. Ölüdeniz v preklade znamená „Mŕtve more“ a skutočne, more v tejto oblasti je pokojné, tiché a krištáľovo čisté. Letovisko je obklopené krásnymi plážami a tvorené nádhernou lagúnou, ktorá je vyhlásená za prírodnú rezerváciu a je jednou z najvyhľadávanejších plážových rezortov Turecka. Na nádhernej pláži v tvare jazyka sa striedajú metre bieleho piesku s kamienkami a strácajú sa v lagúne, ktorá je jedinou lagúnou v Turecku. Táto pláž patrí medzi najkrajšie pláže sveta, medzi ktoré patria napr. aj pláže na Hawaji, Fidži alebo Maldivách. Lagúna je chránenou oblasťou a okolo lagúny je zakázané stavať a tak si stále uchováva prekrásnu prírodnú atmosféru. Za vstup do oblasti lagúny sa platí, ale suma nie je nijako vysoká (cca 1 Euro). Počas letných mesiacov môže byť táto oblasť preplnená ľuďmi a tak ak si chcete tento nádherný kus pobrežia Turecka vychutnať vo väčšom pokoji, vyhľadajte radšej pláž Kidrak, ktorá je 3 km východne, alebo je možné preplávať aj na blízky ostrov Sv. Mikuláša. Lokalita ponúka okrem nádhernej prírodnej scenérie aj množstvo služieb, reštaurácií, kaviarničiek a športového vyžitia (morské kajaky, vodné bicykle či vodné lyžovanie, raftovanie, potápanie, jazda na koni po pláži ai). Z neďalekej hory BabaDag, ktorá meria 1969 m, si môžete vyskúšať napr. paragliding a celú lagúnu si tak prezrieť i z výšky. Z historických pamiatok sú to v skalách vytesané hroby z 5. storočia p.n.l., ktoré tvoria atypické nekropole a menšie pozostatky starých kultúr všade v okolí. Z letoviska sa dajú podniknúť aj výlety do Pamukkale alebo do Národného parku Olimpos a aj do okolitých hôr Taurusu.

Doprava letecky - 3 hod. Transfer z letiska – cca 60 minút.

Vzdialenosť od letiska

71 km (Dalaman)

Vzdialenosť od Bratislavy

2347 km

Dĺžka letu

3 hod.

Pláž

Piesočné, kamienkové

Mapa

Video

9.6
8
Hodnotenie od zákazníka: 18.1. 2019 o 11:48
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Zamestnanci boli väčšinou naozaj priateľskí, okrem barového manažéra, ktorý mal svojich vybraných "obľúbených" hostí. Jedlo bolo väčšinou dobré a bol aj široký výber jedál. Rezort je krásny s množstvom skutočne zábavných miest.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 18.1. 2019 o 11:47
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: To bol náš piaty pobyt a strávili sme tu znova príjemnú dovolenku. V žiadnom prípade nemôžete nájsť chybu, ktorá by nám tu vadila. Tento hotel je super, od jedla až po zábavu, aj keď to bolo blízko konca sezóny stále sa tu konali dobré show.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 18.1. 2019 o 11:23
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Nemôžem chváliť tento hotel viac. Boli sme tu znova na dva týždne, chodíme tu dvakrát do roka. Všade je čisto, upratuje sa tu naozaj každý deň. Izby sú veľmi pohodlné a jedlo je naozaj dobré. Turecký personál je tak priateľskí a užitoční. Zbožňujeme to tu.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 18.1. 2019 o 11:20
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Všetko bolo dokonalé. Možno by mohol personál stráviť trochu viac času na pláži a pravidelne odstraňovať odpadky. Recyklačné nádoby sú príliš malé a bohužiaľ ľudia hádžu svoje odpadky všade, aj do piesku. Inak to bola dovolenka snov.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 18.1. 2019 o 11:18
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Hotel je veľmi pekný a čistý. Jedlo je veľmi dobré. V tejto oblasti sme strávili 10 dní. Zamestnanci boli všetci veľmi príjemní. Mali sme izbu s 2 prístelkami a boli veľmi pevné.
zobraziť viac