ÚVOD » Turecko » Dalaman

Tui Sensatori Resort Barut Fethiye
★★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Galéria
Recenzie
Tui Sensatori Resort Barut Fethiye - Tui Sensatori Resort Barut Fethiye 5* - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícií zadarmo.

Centrum

Centrum strediska Fethiye je vzdielené približne 11 kilometrov. 

Bazén

Bazénový komplex, ktorý pozostáva z 2 vonkajších bazénov, detského bazéna, bazéna so šmýkačkami, oddeleného vonkajšieho bazéna pre dospelých a vnútorného bazéna.

Od letiska

Hotel je vzdialený od letiska v meste Dalaman približne 38 kilometrov.

Poloha

Hotel sa rozprestiera priamo na pláži v zátoke obklopenej lesmi.

Internet

K dispozícií je bezplatné WiFi pripojenie.

O hoteli

Luxusný hotel, ktorý je súčasťou prestížnej hotelovej siete Barut. Pozostáva z viacerých budov, ktoré sú rozdelené na časť pre rodiny s deťmi a na časť pre dospelých. Má bohatú ponuku služieb na trávenie nezabudnuteľnej dovolenky.

Ubytovanie

Hotel ponúka ubytovanie v komfortne zariadených dvojlôžkových izbách s možnosťou jednej prístelky. Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, sušičom na vlasy, klimatizáciou, WiFi pripojením, telefónom, trezorom, SAT TV, minibarom, pohovkou a vybavením na prípravu kávy a čaju. Väčšina izieb má balkón. 

Stravovanie

Koncept All inclusive Extra. Presný popis konceptu je k dispozícií pri ubytovaní. 

Služby

V rámci hotelové rezortu je k dispozícií animačný tím, ktorý sa postará o zábavu nie len pre najmenších. V hoteli je možné navštíviť SPA centrum, fitnes centrum, kaderníctvo a zahrať si plážový volejbal, stolný tenis, využiť futbalové a multifunkčné ihrisko. Pre deti je k dispozícií detské ihrisko.

Nákupné možnosti

Priamo v hoteli sa nachádza nákupná pasáž. 

10
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.12. 2018 o 11:24
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Dovolenkovali sme tu so svojím synom a jeho rodinou. Rýchla preprava, krátka cesta do hotela, nápoje na privítanie a veľmi rýchle ubytovanie na recepcii. Od prvého dňa sme sa zamilovali do celej komplexu Barutu. Nebolo nič, čo by sa nám nepáčilo. Hotelová izba bola uprataná každý deň. Jedlo bolo úžasné, bufet, al a carte, proste báječné. Už rozumiem prečo sa sem ľudia vracajú a so mnou to bude tiež tak.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.12. 2018 o 11:19
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Vychutnali sme si každú chvíľu, ktorú sme tu strávili. Všetci zamestnanci sú milí. Nikdy sme nemali problém dostať sa na lehátko a to sme tu boli v júli, takže bolo plno. Jedlo bolo chutné a to najlepšie jedlo bolo v ázijskej reštaurácii, kde boli aj koktaily skvelé. Pláž bola dobrá a čistá. Izby sú veľké a veľmi čisté. Vyskúšali sme aj turecké kúpele, odporúčam. Tento hotel je naozaj skvelý.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.12. 2018 o 11:15
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Čo môžem povedať . Je tu niečo pre každého, ale je to pokojné miesto. Jedlo v bufetoch je skvelé. Obzvlášť som si užila raňajky na vonkajšej terase. K dispozícii sú tiež špecializované reštaurácie. Dokonca aj na pláži je čašník. Animátori boli super. Nemôžem si tu na nič sťažovať.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.12. 2018 o 11:12
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Kde mám začať. Hneď ako dorazíme do tohto krásneho hotela, nechceme ani odísť. Mali sme izbu s 2 spálňami a bolo to úžasné. Izba bola priestranná a kúpeľňa bola krásna. Plavecký bazén bol krásny. Niekoľko dní sme použili čistiareň a oblečenie sa vrátilo nepoškodené. Bufetová reštaurácia ponúka rôzne jedlá, ktoré sa menia denne. Jedli sme vo všetkých doplnkových reštauráciách a naša obľúbená bola turecká. Čínska nebola až tak dobrá, ale ostatné boli skvelé. Šumivé víno bolo hrozné, tak sme sa radšej rozhodli pre fľašu Moëtu. Milovali sme pláž a tu sme aj trávili väčšinu našich popoludní a samozrejme v bare na pláži, ktorý ponúkal mnoho nápojov. Náš malý chlapec, ktorý mal dvadsaťšesť mesiacov, zbožňoval škôlku, kde boli zamestnanci super. Stojí za to si doplatiť a máte voľné popoludnie.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 21.12. 2018 o 11:05
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Navštívil som tento hotel i jeho sesterský hotel v meste Sorgun. Celá moja rodina uprednostňuje tento hotel. Personál je vynikajúci. Mali sme izbu s dvoma spálňami, ktorá bola pre nás ideálna. Reštaurácie boli skvelé, a ak ste hladní aj po niekoľkých večerných nápojoch, majú čerstvé sendviče vo vstupnej hale.
zobraziť viac