ÚVOD » Turecko » Ahlat

Hotel Monte Carlo
★★★★

Veľmi dobré9.2
Popis hotela
Galéria
Recenzie
Hotel Monte Carlo - Hotel - 1
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Hotel je vzdialený 70 m od piesočnej pláže s kamienkami. Je potrebné prejsť podchodom cez miestnu komunikáciu. Lehátka a slnečníky majú klienti k dispozícií zdarma, bar za poplatok.

Centrum

Len približne 3 km od centra mesta Alanya. 

Bazén

V areáli hotela sa nachádza bazén s detskou sekciou. Lehátka a slnečníky pri bazéne majú klienti k dispozícii zadarmo. Pri bazéne sa nachádza aj bar.

Od letiska

Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 125 km a letisko Gazipasa približne 40 km od rezortu.

Poloha

Hotel neďaleko historického centra mesta Alanye, kde je množstvo možností nákupov a zábavy. Hotel je len pár metrov od pláže a preprava z letiska ku hotelu trvá približne 150 minút.

Internet

Internetové pripojenie WiFi zadarmo v lobby.

O hoteli

Len kilometer od centra Alanye, východne od pevnosti sa rozkladá hotel Monte Carlo. Poskytuje pohodlné ubytovanie pre dvojice, rodiny s deťmi a aj pre telesne znevýhodnených hostí. Celý hotel je bezbariérový, prispôsobený špeciálnym potrebám.

Ubytovanie

Hotel poskytuje ubytovanie v dvojlôžkových izbách s možnosťou až 2 prísteliek a rodinných izbách. Izby sú vybavené balkónom alebo terasou, kúpeľnou, sušičom na vlasy, klimatizáciou, minibarom, TV satelit/ káblová, trezorom a telefónom.

Stravovanie

Strava All inclusive: 
Raňajky, obed a večera formou bufetu
Ľahký snack počas dňa
Alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby zadarmo (10: 00-23: 00)
Program all inclusive nezahŕňa tureckú kávu, čerstvé ovocné džúsy, nápoje vo fľašiach, zmrzlinu
V rámci all inclusive programu bar na pláži (iba voda, čaj, kávu, džúsy)

Služby

Hotel disponuje hlavnpu reštauráciou a niekoľkými barmi. Ďalej majú možnosť klienti športového vyžitia. Zadarmo: stolný tenis, plážový volejbal, šípky.
Za poplatok: vodné športy na pláži, masáže, sauna, turecké kúpele (vstup zadarmo, procedúry za poplatok).
Príležitostne je organizovaný večerný program, rôzne animácie.

Nákupné možnosti

Nákupné možnosti sú neďalekohotela a to len 100 m, každý pondelok sa konajú tradičné turecké trhy v blízkosti hotela.

9.2
Ubytovanie
9
Stravovanie
9
Personál
9.5
Čistota
10
Okolie
9.5
Poloha
9.5
Pomer cena/kvalita
8
10
Hodnotenie od zákazníka: Camilla 17.4. 2019 o 15:11
Navštívené v termíne: Február 2019
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Vynikajúce služby, veľmi čisté, personál tak priateľský, dobré jedlo. Boli sme tu mnohokrát, keď sme prišli dvakrát do roka a veľmi by sme odporúčali rodinám alebo priateľom alebo párom. Správca Mehmet je užitočný. Všetko, čo sme si vyžiadali, sa ubezpečuje, že máme. Otvorili ďalší malý hotel len 65 metrov od Monte Carla. Ak potrebujete viac veľkých izieb, radšej hotel
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: Yvonne N 17.4. 2019 o 15:10
Navštívené v termíne: Január 2019
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Ak máte v úmysle cestovať do Turecka do Alanye. Takže môžem odporučiť Woldov najlepší hotel. Je to MONTO CARLO. Majú najlepší personál na svete, sú tak pekné a užitočné. Izby sú pekné a čisté, jedlo je vynikajúce a tak majú peknú zábavu. Áno, nemám čo sa sťažovať. Idem znovu do toho istého hotela v Juli. Potom budem tam 28 nocí. MVH Yvonne Nilsson
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: aida_c2112 17.4. 2019 o 15:08
Navštívené v termíne: Júl 2018
Plusy: Skvelá služba, pekná a čistá miestnosť, veľmi dobrá pláž pred hotelom, veľmi dobrý animačný tím. Hotel je vzdialený 30 minút chôdze od centra mesta. Existuje dobré spojenie autobusom a stojí iba 3 liry. Určite hotel odporúčame a plánujem ho znova navštíviť
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: Tomas K 17.4. 2019 o 15:05
Navštívené v termíne: Júl 2018
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Potraviny - Jedlo je niečo, na čom môžu byť veľmi pyšní v Monte Carle. Raňajky = vajcia, palacinky, zelenina. , , lof ovocia. , , Moje deti boli veľmi spokojní. , , Obed = všetky druhy mäsa (bez bravčového mäsa), ryža, bulgur. , , Rovnaká večera. , , V európskych krajinách tu nevymýšľajú nezmysly. Budete spokojní s jedlom. Animačný tím - Lisa, Volkan a Jozef tvoria skvelý tím. Ak hovoríte po anglicky, zistíte, že sú veľmi priateľskí ľudia. Personál - aj veľmi priateľský. Moje deti milovali najmä servírku Seda. , :)
Mínusy: Mačky - Mačky sú všade v Alanyi. Nezáleží na tom, koľko hviezd má hotel. Ale môžete relaxovať, nie sú agresívne. Len čakajú, či niečo stolu stola. , :) WC - ako európska Nikdy sa nepoužijem na hádzanie toaletného papiera do koša namiesto toaletky. To bola jediná vec, ktorú som na mojom dovolenku v Monte Carle nemal rád.
zobraziť viac
7
Hodnotenie od zákazníka: Števa O 17.4. 2019 o 15:02
Navštívené v termíne: Máj 2018
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Tak by som charakterizovala tento hotel. Je v "druhom rade" hotelov od mora a teda výhľad budete mať na bazén, ale z 5. poschodia cez štrbinu budov z neho trochu uvidíte. Izby sú mimoriadne čisté, každá s balkónom. Kávičku dostanete kedykoľvek 24/7 v lobby pri recepcii. Strava dobrá, ale treba prísť medzi prvými, lebo, tak ako to v tých lacnejších hoteloch býva, rýchlo míňa. Personál je dobre vyškolený ako sa chovať. Neznepríjemňujú vám dovolenku. Bakšiš nie je nevyhnutný, chovajú sa rovnako. Pláž obrovská, ležadiel dostatok. Pri bazéne je ich menej, niet ich kam dať, iba tesne okolo neho. Do centra Alanye je to blízko, dalmušom asi 5 minút za 1 euro, alebo peši krásnou promenádou asi 3 km.
zobraziť viac