Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Budva

Rivijera
★★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Rivijera - 1 Rivijera - 2 Rivijera - 3 Rivijera - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesočnato kamienková pláž, ktorá je vzdialená od hotela približne 100 metrov. Na pláž sa prechádza cez promenádu. Slnečníky a ležadlá sú za doplatok.

Centrum

Hotel sa nachádza v stredisku Petrovac približne 10 minút pešo po promenáde od rušného centra. 

Bazén

Hotel disponuje vonkajším bazénom. Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne zadarmo.

Od letiska

Najbližšie letisko je v meste Tivat vzdialené približne 38 kilometrov.

Poloha

Hotel obklopuje zeleň, nachádza sa blízko pláže v pokojnej časti strediska Petrovac. Centrum mesta je vzdialené približne 100 metrov, Mesto Bar je vzdialené približne 22 kilometrov a historické centrum mesta Budva je vzdialené približne 20 kilometrov.

Internet

K dispozícií je WiFi pripojenie.

O hoteli

Hotel s príjemnou atmosférou v pokojnej časti strediska v záhrade. Vedľa hotela vedie promenáda s množstvom obchodov, reštaurácií a barov. Je vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj pre rodiny s deťmi. Pre najmenších návštevníkov je k dispozícií detský klub a ihrisko. Hotel disponuje aj tenisovými kurtami. 

Ubytovanie

Ubytovanie je možné v dvojlôžkových izbách alebo v rodinných izbách. Izby sú klimatizované. Izby štandard sú s možnosťou 1 prístelky a rodinné izby majú možnosť dvoch prísteliek vo forme rozkladacieho gauča. Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, sušičom na vlasy. Niektoré izby majú terasu s posedením. 

Stravovanie

V ponuke je možnosť pobytu s polpneziou. 

Služby

V hoteli je možné za poplatok využiť loundry service, objednať si masáže, využiť na pláži motorizované a nemotorizované športy. V hoteli Vám poradia s informáciami v prípade využitia turistiky. 

Nákupné možnosti

Na promenáde, ktorá vedie do centra mesta sa nachádza veľa obchodov, reštaurácií a barov. 

 

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
9.6
8
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 12:40
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Táto oblasť je obrovská a je tu veľa zelene, tiež je tu dostatok priestoru pre deti, aby mohli behať a hrať sa. Deti boli veľmi šťastné. Personál je tiež priateľský k deťom a rieši akýkoľvek problém rýchlo. Mali sme tiež peknú izbu, dostatok priestoru (25m2) čo bolo pre našu rodinu výborne (2 deti, 2 dospelí). Jedlo bolo v poriadku, odporúčam jedlo z rýb, boli vynikajúce každý večer. Hoci bolo zvláštne, že počas večere nebola ponúknutá žiadna voda zadarmo. Pláž je blízko, čo je ďalšie plus pre tento hotel.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 12:36
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Práve som strávil týždeň v hoteli Rivijera. Hotel bol pekný s priestrannými záhradami, ktoré zahŕňajú veľký bazén a terasy, kde si môžete vychutnať jedlo. Moja izba bola štandardnej veľkosti s vlastným balkónom. V kúpeľni bola sprcha. V izbe bola klimatizácia, ktorá je cenená najmä počas horúcich nocí. Mal som obavy ohľadom jedla, po prečítaní niektorých recenzií, že jedlo je trochu priemerné. Zistil som, že je to bola dobrá voľba a jedlo bolo v poriadku, pre každého niečo. Svoj pobyt som si užil a rozhodne by som odporučil tento hotel
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 12:25
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Boli sme v hoteli na 7 nocí, bol som tu so svojou ženou a deťmi. Musím povedať, že to bola to skvelá skúsenosť. Najskôr blízkosť k moru je ohromujúca. Okrem toho počasie bolo veľmi príjemné a toto malé mesto je veľmi pekné. Naozaj sme si užili aj jedlo, hoci niektorí ľudia mali problémy, čomu som vôbec nerozumel!
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 12:20
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Strávil som tu naozaj fascinujúci čas. Všetko bolo skvelé, izba bola veľmi čistá a jedlo bolo úžasné. Musím sa tu ešte niekedy vrátiť, pretože personál si robí skvelú prácu! Hotel sa nachádza v pokojnej oblasti, hneď vedľa pláže.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 12:18
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Hotel je úžasný. Nachádza sa na samotnej pláži. Izby sú dokonale čisté. Personál je tiež užitočný a milý. Majú tiež veľký bazén a krásnu záhradu, kde sa dostanete z reštaurácie a kráľovského baru. V bare robia najlepšie koktaily a v reštaurácii podávajú vynikajúce jedlá.
zobraziť viac